Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Oborise rekord
, poceli yebati Sarajevo i Zelju a igraju sa Celikom 
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Objasnio, svaka čast!rodjenisa je napisao/la:Na neki nacin sve forumase vidim kao borce za prosperitet PL,pa me cude nekakvi ljubomorni ili potcjenjivacki istupi prema Tuzlacima u pogledu posjete na Tusnju.Po meni su ljudi za svaku pohvalu bez obzira na cinjenicu sto ih trese euforija povratka u PL i gostujuce pobjede u prvom kolu.Dakle ja sam jedan od onih koji ce ih pohvaliti i pozeljeti sto duzi niz dobrih posjeta.Mislim da nam takvih posjeta fali i volio bih gledati pune tribine na svim stadionima.
BIH je ako nista puna ljudi sklonih euoforiji u rijetkim uspjesnim trenucima iz svake sfere,pa tako ocekujem i da ovaj Euro uspjeh Sarajva privuce vise gledalaca na njihove tekme.
Ljudi da se nelazemo ljepse je vidijeti popunjene tribine bez obzira igraju li nasi ljubimci,zato pocistimo svoje avlije i pomozimo popularizaciji PL-a a samim tim i nasih klubova
PS. Jedva čekam 8.kolo! Hoće li biti prijenos te "makljaže"?
Ma ovo se ljudi zezaju zbog pisanja pojedinaca ovdje o nekakiv rekordima ovo ono, prelistaj malo zadnje stranice pa ces skontati.
Ima ti ova mjesta.rodjenisa je napisao/la:Na neki nacin sve forumase vidim kao borce za prosperitet PL,pa me cude nekakvi ljubomorni ili potcjenjivacki istupi prema Tuzlacima u pogledu posjete na Tusnju.Po meni su ljudi za svaku pohvalu bez obzira na cinjenicu sto ih trese euforija povratka u PL i gostujuce pobjede u prvom kolu.Dakle ja sam jedan od onih koji ce ih pohvaliti i pozeljeti sto duzi niz dobrih posjeta.Mislim da nam takvih posjeta fali i volio bih gledati pune tribine na svim stadionima.
BIH je ako nista puna ljudi sklonih euoforiji u rijetkim uspjesnim trenucima iz svake sfere,pa tako ocekujem i da ovaj Euro uspjeh Sarajva privuce vise gledalaca na njihove tekme.
Ljudi da se nelazemo ljepse je vidijeti popunjene tribine bez obzira igraju li nasi ljubimci,zato pocistimo svoje avlije i pomozimo popularizaciji PL-a a samim tim i nasih klubova
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Konacno neko normalan i pametan. Svaka cast.rodjenisa je napisao/la:Na neki nacin sve forumase vidim kao borce za prosperitet PL,pa me cude nekakvi ljubomorni ili potcjenjivacki istupi prema Tuzlacima u pogledu posjete na Tusnju.Po meni su ljudi za svaku pohvalu bez obzira na cinjenicu sto ih trese euforija povratka u PL i gostujuce pobjede u prvom kolu.Dakle ja sam jedan od onih koji ce ih pohvaliti i pozeljeti sto duzi niz dobrih posjeta.Mislim da nam takvih posjeta fali i volio bih gledati pune tribine na svim stadionima.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa pun zapad to je 5000 ljudi plus sjever koji nije pun..za nasu ligu ova posjeta je odlicnaAsharaK je napisao/la:HAHAHAHHAHA, prepun Tušanj, gaze se ne mogu uč
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@rodjenisa
Normalno,odličan post. Nego ovo je zahebancija za ovog lika što spominje neke rekorde,ne u cilju da digne svoj klub več da spusti sarajevske, zato i vjerovatno ove zahebancije,
Normalno,odličan post. Nego ovo je zahebancija za ovog lika što spominje neke rekorde,ne u cilju da digne svoj klub več da spusti sarajevske, zato i vjerovatno ove zahebancije,
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jao Gojkovića i procjene 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
wienultras
- Kontakt:
6000 + a vi se jediteHead je napisao/la:Oborise rekord, poceli yebati Sarajevo i Zelju a igraju sa Celikom
za 500 ljudi na kosevu kontra zvijezde,plafon..
ili prosjek grbavice od 2500 ljudi..
kada vidim prazno kosevo povraca mi se
evropa navijaci,u ligi harina..pa sloboda da igra u evropi nebi bilo ispod cenera..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ja stvarno ne znam kako spavaju navijaci Sarajeva zbog Slobode i fukara, ono pasa nebitni ste nam ko semafor u vice cityu. Imamo vece konkurente, sad razmisljam o bundesligasu a ne o dojucerasnjem drugoligasu.
1946
Gdje ti ovdje vidis toliko ljudi.wienultras je napisao/la:6000 + a vi se jediteHead je napisao/la:Oborise rekord, poceli yebati Sarajevo i Zelju a igraju sa Celikom
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta je fazon, jel' to nesto navijaju u vezi Sarajeva i Zelje???
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Standardni kompleksi i mržnja prema Glavnom Gradu!Ludilo13 je napisao/la:Sta je fazon, jel' to nesto navijaju u vezi Sarajeva i Zelje???
Pjevali ja yebem samo Zelju i Saraj'vo.Ludilo13 je napisao/la:Sta je fazon, jel' to nesto navijaju u vezi Sarajeva i Zelje???
1946
Posto se uvlace zenicanima normalno je da uzmu neko i njihovo skandiranje.Head je napisao/la:Pjevali ja yebem samo Zelju i Saraj'vo.Ludilo13 je napisao/la:Sta je fazon, jel' to nesto navijaju u vezi Sarajeva i Zelje???
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gledaj ovih sarajlijica 
Ma sta ce pacenici prenosi ih televizija pa da se cuju malo
znaju ako pjevaju neke svoje pjesme (ako ih uopste imaju) da ih nece niko registrovati.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Jao igre...pa mi smo SILA za ovu ligu! Prekucati uzduž i poprijeko! 
Ne znam drug jaki jeste nema sta, imate da napravite dva sastava al' ovo sada playoff za ligu mozda Vas malo umori a igraci budu imali problema igrajuci nasu ligu.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Misliš da će i taj umor trajati duže od mjesec?!Ludilo13 je napisao/la:Ne znam drug jaki jeste nema sta, imate da napravite dva sastava al' ovo sada playoff za ligu mozda Vas malo umori a igraci budu imali problema igrajuci nasu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.