Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

__EmIr__
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la __EmIr__ » 04 mar 2010, 00:43

Steta sto vladavic ne igra standardno,on mi mogao biti jako dobro rijesenje za poziciju krila (pogotovo sad kad najvjerovatnije necemo moci racunati na seju u prve 4 utakmice kvalifikacija)u dijamant formaciji.Najbrzi je igrac u repki,ima dobar dribling veoma fin centarsut...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 mar 2010, 00:48

__EmIr__ je napisao/la:Steta sto vladavic ne igra standardno,on mi mogao biti jako dobro rijesenje za poziciju krila (pogotovo sad kad najvjerovatnije necemo moci racunati na seju u prve 4 utakmice kvalifikacija)u dijamant formaciji.Najbrzi je igrac u repki,ima dobar dribling veoma fin centarsut...
Gdje da ga stavimo? Jedino na desno krilo, ali tu smo popunjeni maximalno. Lijevi bek nam treba.
kralj_je_mrtav je napisao/la:Silic nije dovoljno kvalitetan igrac da bi odgovorio zadatku. Jos uz to je vec u trecoj deceniji zivota. Pozicija beka zahtijeva veliku snagu i dosta kondicije.

Neko ovo napisa o osta ziv. Pa da Silic slucajno nema snage, ili da Berberovic, Milenkovic, Mirvic, ovaj, onaj, nisu bolji igraci od njega. Jedino rjesenje u slucaju da Papac ne dodje (a nece jer je jedini pokazao da je frajer i da ima pricip, a princip je princip sve su ostalo nijanse) je Silic, a vi kako god hocete. Da igra u Sarajevu ili Zelji ebavali bi ste selektorima sve sto nije u repki, no ovako, jbg igra u Sirokom
Ja sam autor ovog posta. Jarane Berberovic nuzno igra, bolje receno samo je isprobavan u danasnjoj utakmici. Jaha je taj koji zauzima njegovu poziciju, a ovaj ljepotan ide na klupu. Milenkovic i Mirvic nisu ni dobili pozive niti ce dobiti. Pricaj koliko god zelis za Silica, ali taj nije za repku. Uostalom imao je svoju sansu, igrao je nekoliko puta, nije je iskoristio i zato ga vise niti nema na popisu reprezentativaca. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 mar 2010, 00:49

Nas rezultat mnogo vara. Ko god je bio na Kosevu reci ce da smo lose igrali. Sreca nasa da nije neka jaca repka igrala protiv nas. Da nije bilo raspolozenih Pjanica i Dzeke sad bi ovdje o blamazi pricali. Gana jest dobra repka, ali kad je u punom sastavu. Ono veceras je smijesna Gana, a mi jos smjesniji jer ne mozemo da makar protiv onakve ekipe dominiramo terenom i posjedom lopte.
A Misimovica treba pitati, zeli li igrati? Ako nema volje nek ne dolazi vise. Dzaba mi pici po zivcima. Muratovic i Berberovic definitvno nisu za reprezentacije.
Ne mogu da vjerujem da Susic gura Muratovica ispred Medunjanina. To nema veze s pameti. Muratovic pred oprostajem od fudbala igra ispred i duze od covjeka koji je buducnost nasa.

I pitanje jedno. zar u Sarajevu ne postoji ni jedna organizovana grupa koja ce doci da navija na utakmici, da se makar cuje i njihov glas. Samo da mogu rec "cuj Sarajlija, to su oni" ???? Nevjerovatno... Da popizdis...
ja sam izgleda majmun sto se vozim 3 sata do Sa.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 mar 2010, 00:49

na lukacevica ste zaboravili koji je lijevi bek i predobro igra za cibaliju koja je druga u hnl-u ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 mar 2010, 00:52

szlaja je napisao/la:Nas rezultat mnogo vara. Ko god je bio na Kosevu reci ce da smo lose igrali. Sreca nasa da nije neka jaca repka igrala protiv nas. Da nije bilo raspolozenih Pjanica i Dzeke sad bi ovdje o blamazi pricali. Gana jest dobra repka, ali kad je u punom sastavu. Ono veceras je smijesna Gana, a mi jos smjesniji jer ne mozemo da makar protiv onakve ekipe dominiramo terenom i posjedom lopte.
A Misimovica treba pitati, zeli li igrati? Ako nema volje nek ne dolazi vise. Dzaba mi pici po zivcima. Muratovic i Berberovic definitvno nisu za reprezentacije.
Ne mogu da vjerujem da Susic gura Muratovica ispred Medunjanina. To nema veze s pameti. Muratovic pred oprostajem od fudbala igra ispred i duze od covjeka koji je buducnost nasa.

I pitanje jedno. zar u Sarajevu ne postoji ni jedna organizovana grupa koja ce doci da navija na utakmici, da se makar cuje i njihov glas. Samo da mogu rec "cuj Sarajlija, to su oni" ???? Nevjerovatno... Da popizdis...

u sarajvu postoje 2 ozbiljne i organizovane skupine a to su hz i tm...i zna se da ne dolaze organizovano na utakmice repke...prema tome to nije nista novo...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 mar 2010, 00:56

19TM87 je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Nas rezultat mnogo vara. Ko god je bio na Kosevu reci ce da smo lose igrali. Sreca nasa da nije neka jaca repka igrala protiv nas. Da nije bilo raspolozenih Pjanica i Dzeke sad bi ovdje o blamazi pricali. Gana jest dobra repka, ali kad je u punom sastavu. Ono veceras je smijesna Gana, a mi jos smjesniji jer ne mozemo da makar protiv onakve ekipe dominiramo terenom i posjedom lopte.

u sarajvu postoje 2 ozbiljne i organizovane skupine a to su hz i tm...i zna se da ne dolaze organizovano na utakmice repke...prema tome to nije nista novo...
A zna li ostalo stanovnistvo navijati za svoju drzavu? Sramotno. Ako ih ne moze fascinirati drzavna reprezentacija, ne znam sta moze. Mozda David Morales?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 00:57

:shock: Viceprvak Afrike i ucesnik svjetskog prvenstva nije jaca repka.Pa dokle vise sa ovim nebulozama. :roll:
Berberovica svi fale danas a jedino si ti nesto vidio sto niko nije.
Medunjanin i Muratovic su obojica bila na pripremama od ponedeljka.Susic niti je corav niti lud da ne vidi.
Druga stvar sto je ovaj lose odigrao.
Miske ponekad igra i Wolfsu tako da ti ni ta ne pije vode.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 mar 2010, 00:58

plus mrzis safeta pa ti je i pobjeda protiv gane SMIJESNA ...i GANA ti je smijesna...i pobjeda ti je smijesna....Berberovic je odigrao bez grske ali je igrac bivsi sarajeva pa je za KLUPE...ma daj ba kompleksi ti na oci izviru ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 mar 2010, 01:01

A vas dvojica ste bili na utakmici i sve ste vidjeli. Gledao sam ja Africki kup, nisam corav. Sve je smijesno osim Egipta bilo. A gdje je Muratovic igrao?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 mar 2010, 01:01

A zna li ostalo stanovnistvo navijati za svoju drzavu? Sramotno. Ako ih ne moze fascinirati drzavna reprezentacija, ne znam sta moze. Mozda David Morales?[/quote]

brate pito si za navijacku skupinu...ja sam ti odgovorio sto se toga tice...sad ostali to je druga stvar...iskreno ono navijanje BHF-A veceras je katastrofalno...

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 mar 2010, 01:03

19TM87 je napisao/la: brate pito si za navijacku skupinu...ja sam ti odgovorio sto se toga tice...sad ostali to je druga stvar...iskreno ono navijanje BHF-A veceras je katastrofalno...
Ne gotivim BHF, ali zamisli da njih nije bilo. Bilo bi ko dzenaza
Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 04 mar 2010, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 04 mar 2010, 01:04

szlaja je napisao/la: A zna li ostalo stanovnistvo navijati za svoju drzavu? Sramotno. Ako ih ne moze fascinirati drzavna reprezentacija, ne znam sta moze. Mozda David Morales?
vjeruj mi druže navijali bi da je termin u 20:45...ipak je radni dan i plus maturanti po 17-18 godina svi po školama....a što se tiče ove "gospode" i penzionera šta ćeš očekivat od njih :s

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 04 mar 2010, 01:05

johnnyHZ je napisao/la:plus mrzis safeta pa ti je i pobjeda protiv gane SMIJESNA ...i GANA ti je smijesna...i pobjeda ti je smijesna....Berberovic je odigrao bez grske ali je igrac bivsi sarajeva pa je za KLUPE...ma daj ba kompleksi ti na oci izviru ...
Ako nam Berberovic bude u prvih 11 nema nas nigdje..jedino sto ima je neka brzina, bezglavo luta po terenu centarsut katastrofa defanziva jos gore..Jahic je los prema naprijed, al' barem u defanzivi zna odigrat' kako treba..

A HZ i TM tolike patriote, a nisu bili na tekmi repke organizovano kako treba..koji qrac onda hocete tekme repke u Sa da gledate ?..vase gledanje ce sigurno pomoci igracima na terenu ;)

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 04 mar 2010, 01:08

ko će u pola 6 otić na tekmu :s

zar se mora 1337 puta ponovit

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 mar 2010, 01:09

kralj_je_mrtav je napisao/la:
szlaja je napisao/la:A vas dvojica ste bili na utakmici i sve ste vidjeli. Gledao sam ja Africki kup, nisam corav. Sve je smijesno osim Egipta bilo. A gdje je Muratovic igrao?
Murata i Berberovic danas su se samo pokusali igrati, ali ima nekoliko godina ne ide im ni pokusaj
Muratovicu se treba zahvaliti. Glupo mi je da njega guramo ispred Medunjanina. Murat ce igrat jos godinu maksimalno. Ako Harisa ne ubacuje u ovim prijateljskim ne znam kad ce. A Berberovic fakat nije neki igrac (ne uzimam samo u obzir ovu tekmu). Srce veliko, al nije samo to potrebno.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 mar 2010, 01:09

solidus je napisao/la:
szlaja je napisao/la: A zna li ostalo stanovnistvo navijati za svoju drzavu? Sramotno. Ako ih ne moze fascinirati drzavna reprezentacija, ne znam sta moze. Mozda David Morales?
vjeruj mi druže navijali bi da je termin u 20:45...ipak je radni dan i plus maturanti po 17-18 godina svi po školama....a što se tiče ove "gospode" i penzionera šta ćeš očekivat od njih :s

ma kake veze ima satnica nikakve...evo prvi ja ja nisam navijao i nema izvlacenja za to...navijanje je bilo katastrofalno, bhf se nesto trudio prozivao ostale tribine, ali nista posebno...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 mar 2010, 01:09

Muratovic i Ibricic zdra`o
nema potpisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 01:10

szlaja je napisao/la:A vas dvojica ste bili na utakmici i sve ste vidjeli. Gledao sam ja Africki kup, nisam corav. Sve je smijesno osim Egipta bilo. A gdje je Muratovic igrao?
Jesil ti cuo za kamere i televiziju.Cuj gdje ste bili.Svi smjesni osim Egipta e pa ti ostali smjesni ili vecina takvih repki sa tog prvenstva moze da dobije bilo koju repku na svjetu ako ih neko normalan vodi.
Da smo dobili Egipat tako bi isto rekao i za njih. :roll:
Muratovic je igrao u repci i skoro ima najvise minutaze u kvalificijama koje smo eto kao slucajno bili drugi ili su mozda i ovi drugi po tvome bili smjesni.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 mar 2010, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 04 mar 2010, 01:11

solidus je napisao/la:ko će u pola 6 otić na tekmu :s

zar se mora 1337 puta ponovit
Brate ja razumijem sto ti stitis svoj grad, i ja bi. Al kako su mnogi stigli iz drugih gradova. Spomenuo si skolu. Znaci samo otpada druga smjena skole. A gdje su studenti? i ostali... Jbt zar vi svi radite?

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 04 mar 2010, 01:11

19TM87 je napisao/la:
solidus je napisao/la:

ma kake veze ima satnica nikakve...evo prvi ja ja nisam navijao i nema izvlacenja za to...navijanje je bilo katastrofalno, bhf se nesto trudio prozivao ostale tribine, ali nista posebno...
ima veze itekako...svima su preče obaveze .. besposličari na ovaj dan su mogli svratit laganini

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.