BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

DrDule
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la DrDule » 06 avg 2014, 20:14

edo07 je napisao/la:
DrDule je napisao/la:@edo07

Vidim samo da kod tebe razum i logika kod tebe ne funkcionisu.Toliko o tome, nemam nameru vise sa neznalicom da gubim vreme. :wave:
jaoooo :) eto ti ces mi reci ko je doticni hahaha ponekad je tesko pojedincima i razmisljati...ubuduce ako mislis ispasti pametan, prvo razmisli sta ces napisati... :shh: :wave: :wave:
Steta sto od tebe nema neke vajde na ovom forumu, ljudi stvarno i misle dok citaju tvoje postove da si nisko inteligentno bice.Ti bi trebalo dobro da razmislis kada lopova(bez obzira kako se on zvao) nazivas gospodinom, izazvao si samo lavinu smeha sa tom izjavom.Ali dobro, vidi se da si previse ostrascen i da kao konj na hipodromu nemas siri pogled, nego sve vidis na relaciji Bayern-BVB.

On Topic

Vredeo on 25 ili 35 miliona i bez obzira koliko to bio bargain za jedan klub, isto bi mogao da bude bargain kada Dortmund pokupi Volanda i Leonarda(mislim da je njegova 7 miliona, mada sigurno je jednocifrena) posto ce oni da vrede dosta vise od njihovih sadasnjih klauzula.

Edit:Ovo se odnosi na Leonarda.
Borussia Dortmund besitzt eine Rückkaufoption zur Saison 2015/2016 in Höhe von 6 Millionen Euro.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 avg 2014, 20:59

DrDule je napisao/la:Steta sto od tebe nema neke vajde na ovom forumu, ljudi stvarno i misle dok citaju tvoje postove da si nisko inteligentno bice.Ti bi trebalo dobro da razmislis kada lopova(bez obzira kako se on zvao) nazivas gospodinom, izazvao si samo lavinu smeha sa tom izjavom.Ali dobro, vidi se da si previse ostrascen i da kao konj na hipodromu nemas siri pogled, nego sve vidis na relaciji Bayern-BVB.

On Topic

Vredeo on 25 ili 35 miliona i bez obzira koliko to bio bargain za jedan klub, isto bi mogao da bude bargain kada Dortmund pokupi Volanda i Leonarda(mislim da je njegova 7 miliona, mada sigurno je jednocifrena) posto ce oni da vrede dosta vise od njihovih sadasnjih klauzula.

Edit:Ovo se odnosi na Leonarda.
Borussia Dortmund besitzt eine Rückkaufoption zur Saison 2015/2016 in Höhe von 6 Millionen Euro.

:thumbup:

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 06 avg 2014, 21:55

" onclick="window.open(this.href);return false; Zaista sjajna atmosfera u timu :P :P :P :P

Snimak današnje tekme

[youtube][/youtube]
Željezničar
Borussia Dortmund

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2014, 22:36

autogol je napisao/la:Ne treba se niko ovdje ljutit jer kanarinac i ne vrijedi vise od 25 mil. :nene:
Mi smo uzeli sto je valjalo,nek se sad drugi jagme za ovaj hamelj sto je ostao :kafa:
da je bayernu reusa i humellsa,pa vi i nemate stopera kao sto je humells,jedino ako smatrate da su dante i boateng ta klasa :urnebes: a nisu niti ce biti u 100 zivota
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2014, 22:56

Bayernu da treba Hummels, Bayern bi imao Hummelsa. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 avg 2014, 22:57

Kakva atmosfera u timu... :tokralju: Čestitke Weidiju za 34. rođendan na više jezika... :opaopa:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2014, 22:59

Omerbavarac je napisao/la:Bayernu da treba Hummels, Bayern bi imao Hummelsa. :kafa:
bolji vasi stoperi :?: jel to pokusavs reci,jedino se logicno namece ,na to sto si napisao :!: :?:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 avg 2014, 23:27

Semir bvb je napisao/la:Ono što me posebno veseli je da se Kuba vratio... :opaopa:
Ja mislim da je ovaj povratak bio samo zbog poljske publike,nece on jos na teren.Za vikend se ocekuje da pocne trenirati sa ekipom pa onda mozda u kupu da dobije neke minute...u svakom slucaju je blizu da se vrati :clap:

Po danas vidjenom Ramos>Immobile...Cirkan je malo isprepadan,trebat ce mu vise vremena da se uklopi nego Ramosu.
Raduje forma Aubameyanga a brine sto nam ni jedan defanzivn vezni nije 100% spreman.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2014, 23:41

@topnik: Logicno da jesu, obojica su bolji.
Cak je i Badstuber bolji. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 avg 2014, 00:03

topnik1 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Bayernu da treba Hummels, Bayern bi imao Hummelsa. :kafa:
bolji vasi stoperi :?: jel to pokusavs reci,jedino se logicno namece ,na to sto si napisao :!: :?:
Decko mi smo prosle godine u BL primili 23 gola,a Zuti 38,sto znaci da imamo bolju odbranu ;)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 avg 2014, 00:11

autogol je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
Decko mi smo prosle godine u BL primili 23 gola,a Zuti 38,sto znaci da imamo bolju odbranu ;)
bekovi i golman,pa i vezni red koji ucestvuje u odbrani gola,nemaju nikakve veze sa tim sto ste primili manje golova,daj molim te :roll: niko ne spori da imate boljeg golmana,i bekove ,ali od humellsa nemate boljeg stopera,cuj dante ili boateng bolji od humelsa, :clap: pitaj ljude koji realno razmisljaju a ne navijace bayerna,svako imalo normalan ce ti potvrditi da je covjek bolji od pomenute dvojice,a bayern ima najboljeg golmana,jedne od najboljih bekova i jednu od najboljih veza i ti pricas kako ste primili manje golova,i naravno nisam rekao da dante i boateng neznaju igrati,,ali to sto si naveo primjer za primljene golove,nemoj se vise tako prosipati ;) ne cine odbranu samo stoperi,i nigdje nisam kao ti poredio komplet odbranu borusijes bayernovom

VOLIM TE ČELIK!!!!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 avg 2014, 00:16

topnik1 je napisao/la:
autogol je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:bolji vasi stoperi :?: jel to pokusavs reci,jedino se logicno namece ,na to sto si napisao :!: :?:
bekovi i golman,pa i vezni red koji ucestvuje u odbrani gola,nemaju nikakve veze sa tim sto ste primili manje golova,daj molim te :roll: niko ne spori da imate boljeg golmana,i bekove ,ali od humellsa nemate boljeg stopera,cuj dante ili boateng bolji od humelsa, :clap: pitaj ljude koji realno razmisljaju a ne navijace bayerna,svako imalo normalan ce ti potvrditi da je covjek bolji od pomenute dvojice,a bayern ima najboljeg golmana,jedne od najboljih bekova i jednu od najboljih veza i ti pricas kako ste primili manje golova,i naravno nisam rekao da dante i boateng neznaju igrati,,ali to sto si naveo primjer za primljene golove,nemoj se vise tako prosipati ;) ne cine odbranu samo stoperi,i nigdje nisam kao ti poredio komplet odbranu borusijes bayernovom
To mogu samo Arsici :rol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 avg 2014, 00:32

Mislil onaj Kloponja stavit Gintera na DMF ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 avg 2014, 12:59

autogol je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
Valjda si upratio da je Klopp protekle sezone izveo 14 različitih odbrana, možda čak i više. :crazy: Kakvo je zdravstveno stanje u ekipi bilo, 38 primljenih golova je mila majka... :kafa:
adnan24 je napisao/la: Ja mislim da je ovaj povratak bio samo zbog poljske publike,nece on jos na teren.Za vikend se ocekuje da pocne trenirati sa ekipom pa onda mozda u kupu da dobije neke minute...u svakom slucaju je blizu da se vrati :clap:
Jest zbog publike, jer bilo je transparenata da Klopp ubaci Kubu. Sve u svemu raduje njegov skori povratak, mada Auba pokazuje da ga definitivno može zamijnit'. :zviz:
Besic je napisao/la:Mislil onaj Kloponja stavit Gintera na DMF ?
Zasad je igr'o štopera. Mada ako bude bilo potrebe igrat' će i DM-a. :salut:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 avg 2014, 20:55

Marco Reus via Instagram: Ich bin echt glücklich für den BVB zu spielen.Glaubt nicht immer das was im Internet steht.
Marco Reus : Ja sam zaista sretan što igram za BVB. Ne vjerujte uvijek onome šta pročitate na internetu.
:opaopa:

Tipičan dan BVB-a na pripremama u Bad Ragazu! :kafa:
[youtube][/youtube]
Golovi od jučer:
[youtube][/youtube]

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 avg 2014, 17:04

Ova mašina sa mog avatara zvana Henrikh Mkhitaryan također poznata kao (aka) The Armenian Zidane je naš najbolji igrač u pripremnom periodu sa 7 postignutih golova. :clap: Jednostavno ne može a da se ne primijeti koliko je velika razlika u odnosu na prošlu sezonu tj. koliko lepršavo igra. Nema više tog grča, nema više pritiska i Miki pokazuje svoju klasu i pokazuje dominatorske moći... :tokralju:

Klopp za njega ima samo riječi hvale....
BVB-Trainer Jürgen Klopp (47): „Micki macht richtig Freude. Er spielt auf verschiedenen Positionen und arbeitet herausragend. Im Vergleich zum letzten Jahr spielt er selbstbewusster und selbstverständlicher. Das ist schön mit anzusehen.“
On sam kaže da nema više tog pritiska kao u prethodnoj godini...
„Ich verspüre keinen Druck mehr. Denke nicht darüber nach, welche Ablöse Dortmund für mich bezahlt hat. Für mich zählt nur, zum Bundesliga-Start in Top-Form zu sein.“
Sve u svemu očekujem od njega da uz Reusa bude naš najbolji igrač i da dominira kao što nikad niko nije dominir'o na terenima u Bundesligi... :kafa:

P.S.
DORTMUNDER JUNGS :clap:
slika

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 10 avg 2014, 11:33

Raja, prenosi li ko tekmu danas?
Željezničar
Borussia Dortmund

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 10 avg 2014, 11:37

raaymoon je napisao/la:Raja, prenosi li ko tekmu danas?
Arena
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 10 avg 2014, 11:37

raaymoon je napisao/la:Raja, prenosi li ko tekmu danas?
Ima na Areni 4 :)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 10 avg 2014, 11:49

Nemam arene :? Biće stream vjerovatno?
Željezničar
Borussia Dortmund

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.