FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2014, 00:24

Ne znam sta seru ljudi za navijanje brojku..pa pogledajte slike vidjdt cete da je ono odlicna ljudi brojka..ono je predobro..eno slike na nasoj facebook stranici Fukara. .. U Mostaru 800 gledalaca Velez je sad stabilni klub od nas pa RA ima motiv da budu bolji na tribini od svojih ljutih gradakih rivala ali opet slaba posjecenost...Mi ba ocekivali pun sjever kao da u evropi igramo pa ni naKosevu sjever se nije napunio u evropi..upravu je covjek ovdje vam dolaze kospicari I ostali sole vam pamet nesto I ubjedili vas da je to nesto lose..pa jest u odnosu na Jedinstvo utakmicu Igman I jos neke u Prvoj Federalnoj ali polahko nismo I.ali ni razglasa ni kojeg qurca vruce citav dan pijanka u gradu I td
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 10 avg 2014, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 avg 2014, 00:24

Sutra u 13:00 gospodin Azmir gost na OBN-u, treba pogledat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 avg 2014, 00:25

brazzo je napisao/la:Ma spiker je kloc, isto ko i ona dvojica sto glume hitnu pomoc tj nosaci nosila :) elem samo da istresem ovdje ovo bjesomucno ponavljanja od strane klocina sa bht-a (Kristic) da smo mi tuzlaci toliko zeljni premijer lige da nam je stalo da gledamo pl fudbal i da ce to punit stadion :lol: a nije svjestan da je prva fbih isti rac (igrom) ko i pl samo se ekipe drugacije zovu.
Kakva debilcina je taj kristic..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 10 avg 2014, 00:50

Ko vam je 23 ? Malog sam uocio, zna s loptom :cool:
SAMO ČELIK !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 avg 2014, 00:55

Damir Mehidić, dobar igrač, ima potencijala :D zna zalomit' protivničke igrače, izjeb'o je vašeg beka :D

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 10 avg 2014, 01:01

Danas posjeta odlična, kako je upeklo dobro je iko došao na sjever :shock: Tamo gdje je bilo hladovine bilo je puno ljudi . Sljedeću utakmicu one prskalice za zaljevanje trave okrenuti ka tribini :D

Što se tiče same igre, naprijed to nije loše ima akcija i pokušaja ali u odbrani je jako tanko. Naši igrači previše dopuštaju protivnicima da prime loptu okrenu se i tek onda naš starta umjesto da odmah pritisne.
Kuduz ubjedljivo najgori igrač na terenu, njegovi pokušaji bicikla :facepalm: U Čeliku je odličan onaj broj 10, najopasniji je igrač i sve je išlo preko njega.
Mujić,Oma,Mehidić odlični a i Sadiković je puno pretrčao i namahao se rukama i nogama

Samo jedna opaska za navijače, ono para što se dalo za ulaznice te pare sad valja dati lešinarima od Saveza zbog baklji i pirotehnike. Ne znam kad se planira prestati s tim?! Također ono *ebanje Želje i Sarajeva je "ok" na utakmicama sa tim klubom na ostalim je teška besmislica.

Uglavnom ja oduševljen početkom sezone, sad nam slijede dvije jako teške utakmice gdje bi bilo odlično uzeti 2 boda a o tri da ne pričam :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 avg 2014, 01:23

Da se nadovežem na te baklje,iako nisam neki ljubitelj istih fino je nekad zapalit kada je specijalna prilika tipa tekma s Igmanom i sl. ,ali pali ih i ko treba i ko ne ,ispred mene par redova lik zapali ,izgorila do pola i baci je ,naravno ne gleda gdje i pade na stolicu ,ostade crna rupa ,mislim jedva smo dobili onu tribinu i stolice i ako je necemo mi cuvati ko ce :) .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 avg 2014, 01:37

negine nam,koja hiljada za pirotehniku,savez ceka ko zapeta puska..znamo mi svi da su kazne rigorozne,hocemo oporavak,vracanje dugova,a iste pravimo bez ikakvog razloga,boli nas **** svuda bi turili nos,smjenjivali trenera,birali igrace po zelji,uplitali se u politiku kluba,a ne cinimo nista kao skupina za klub,moze reci ko sta hoce,i danas se dokazalo...klepice nam hiljadu za ko fol slabu organizaciju,2,3 za pirotehniku i to je to.boli koga **** kako ce se to,i iz cijeg djepa platiti.
**** zelje i sarajeva.....
bilo je furka....cak ni meni koji ih organski nemogu,strumfice pogotovo,vise to nije.postajemo smijesni.
stim treba prestati.sace osmo kolo,pa **** i seher i njih.
imam osjecaj da nam se zbog smije cijela bosna.ali boli nekoga ****,bitno je da je to furka njih par,i mora biti u repertoaru.i neka je,moze im se.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 avg 2014, 01:49

a gledaj red army slika na fcb profilu,sila,50-tak..mi smo za njih svemirski brod :beba: :beba:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 10 avg 2014, 07:40

Max.bodovni učinak, odlično.

Mislim da smo 100% zasluzeno dobili iako da je Čelik došo do boda ne bi imali šta prigovoriti. Ostaje žal za propuštenim prilikama u drugom poluvremenu, morala je bar još jedna ući.

Posjeta odlična. Pogotovo zato što je bio prenos, vrijeme je godišnjih odmora, pakao od vremena tako da je posjeta odlična. Ne znam da li je tko pisao, ali na sjeveru je sunce udarala tačno u mozak tako da zamislite kada piva proključa pa su se likovi povlačili u hladovinu jer im nije bilo dobro. Bukvalno im nije dobro.
Sretno novim momcima na ogradi, trebat će vremena da sazriju, ali bit će do dobro. Drugo poluvrijeme za 5!

Sa Denisom je ispao nesporazum jer je davao izjavu za BHT :mrgreen: ali to samo pokazuje kako ljudi za njeg nemaju 1% toleracije.

Sloodin cilj je opstanak i ovo za sada izgleda odlično.
tuzlanska Sloboda

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 10 avg 2014, 09:31

Kako se vremena mjenjaju i rastu apetiti gdje cifra od 6000 se smatra solidnom ili sto sportsport kaze "dobra" posjeta. Na kraju kola imat cemo vise posjetilaca nego pola lige zajedno al hajd navikli smo na umanjivanje znacaja od tudjih medija.
Sto se tice igre sredina terena se previse preskakala napadaci se tu al fali im vise upotrebljivijih lopti. Efendic previse solira na svojoj strani i ostavlja otvoren prostor. Mujic je beast jbt.
Sest bodova je tu i to je odlicno. U slucaju da uzmemo 4 boda u iduce dvije utakmice ne bi me cudilo da Azmir vec pocne razmisljati o dodatnim pojacanjima za gornji dio tabele :)
samo Sloboda

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 10 avg 2014, 09:42

Zodiac je napisao/la:Da se nadovežem na te baklje,iako nisam neki ljubitelj istih fino je nekad zapalit kada je specijalna prilika tipa tekma s Igmanom i sl. ,ali pali ih i ko treba i ko ne ,ispred mene par redova lik zapali ,izgorila do pola i baci je ,naravno ne gleda gdje i pade na stolicu ,ostade crna rupa ,mislim jedva smo dobili onu tribinu i stolice i ako je necemo mi cuvati ko ce :) .
jest al kad je vidio sta je napravio pivom je gasio :)
A mi bi svakako platili jer su i Robijasi palili 1 ili 2x. Prva je tekma i derbi tako da nije cudo ali slazem se ne treba sad redom svaku a vjerujem da i nece.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 avg 2014, 11:12

Zlocesti Denis :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 avg 2014, 12:01

cuj 3500 ljudi procjena delegata..pa konju jedan bilo je bar toliko,i vise samo na zapadu
najmanje 1500 na sjeveru
nije da nismo navikli na omalozavanje i svasta nesto od strane saveza i svih...pu gadi mi se sve picka im materina :puke:

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 10 avg 2014, 12:14

koga je briga sta ce rec za nas :) uvijek smo furali svoje furke i uvijek cemo...sarajevo i zelju **** kad god nam se cefne,ako im smeta nek nas ne prate :P

Vruce brate na sjeveru,stvarno vruce svaka cast svima koji su navijali cijelo vrijeme.

Idemo na Otoku mislim da mozemo uzet sva 3 boda,gledao sam ih protiv zelje,nista posebno celik bolji od njih
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 10 avg 2014, 12:26

Thranduil je napisao/la:Samo jedna opaska za navijače, ono para što se dalo za ulaznice te pare sad valja dati lešinarima od Saveza zbog baklji i pirotehnike. Ne znam kad se planira prestati s tim?! Također ono *ebanje Želje i Sarajeva je "ok" na utakmicama sa tim klubom na ostalim je teška besmislica.
Ne bi bilo lose da se koja nova pjesma odradi jer pjevati neke stvari koje smo mi jos pjevali prije 15 godina mislim da treba prestati sa time.
samo Sloboda

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 10 avg 2014, 12:27

brazzo je napisao/la:Ma spiker je kloc, isto ko i ona dvojica sto glume hitnu pomoc tj nosaci nosila :) elem samo da istresem ovdje ovo bjesomucno ponavljanja od strane klocina sa bht-a (Kristic) da smo mi tuzlaci toliko zeljni premijer lige da nam je stalo da gledamo pl fudbal i da ce to punit stadion :lol: a nije svjestan da je prva fbih isti rac (igrom) ko i pl samo se ekipe drugacije zovu tako da nam je skoro pa savrseno svejedno. Donekle i posjeta govori da nam je rang najmanje bitan.
nadam se od srca da će te opet ispasti u prvu fbih, kad ti je isti racku ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 avg 2014, 12:28

uscuplic je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Ma spiker je kloc, isto ko i ona dvojica sto glume hitnu pomoc tj nosaci nosila :) elem samo da istresem ovdje ovo bjesomucno ponavljanja od strane klocina sa bht-a (Kristic) da smo mi tuzlaci toliko zeljni premijer lige da nam je stalo da gledamo pl fudbal i da ce to punit stadion :lol: a nije svjestan da je prva fbih isti rac (igrom) ko i pl samo se ekipe drugacije zovu tako da nam je skoro pa savrseno svejedno. Donekle i posjeta govori da nam je rang najmanje bitan.
nadam se od srca da će te opet ispasti u prvu fbih, kad ti je isti racku ;)
docekaces...nada zadnja umire :guz:

miladije87
Kontakt:

Post Postao/la miladije87 » 10 avg 2014, 13:09

:o
Zadnja izmjena: miladije87, dana/u 10 avg 2014, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Hiljade duša najluđih samo tebi odanih ! FUKARE TUZLA 1987

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 avg 2014, 13:26

Na OBN pocela emisija reflex ,izmedju ostalih gost i nas gigant Azmir.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.