kao što ovaj reče, na androidu ima shazam, na windows phone 8.1 u aplikaciji cortana ima ugrađena ista stvar, prepoznaje pjesme po određenom dijelu.. samo je bitno da nije uživo pjesma i da je originalna verzija pjesme i da je u njihovoj bazi podataka (koja je jako velika, u pitanju je xbox music)..alan_kardec je napisao/la:Recimo, gledam neki klip na yt, svidi mi se melodija iz klipa a ne znam ni naziv pjesme ni izvođača. Pa me zanima jel postoji neki program za prepoznavanje muzike?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
- Cautinho
- Kontakt:
Da vam ne objašnjavam,ovo je problem,ali ne znam kako ih popraviti,ni uz pomoć ovog tutoriala,kantice boje su 100% pune.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... duct=90764" onclick="window.open(this.href);return false;
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... duct=90764" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.
Joj ljudi pomazite dok nisam iz vjere isp'o
Znaci net mi je jako spor, imam Telemach wi-fi, a upload je katastrofa. Facebook otvori ali ne moze ni da se chata s nekim, ni da se vide poruke, pa cak ne mogu ni naslovnu listat vec samo prvih par postova. Kad odem na speedtest odradi mi download speed koji je jako dobar (oko 12) ali onda upload stoji na nuli i ne mjeri se
A ping na haxballu mi ogroman, uvijek oko 300
Znaci net mi je jako spor, imam Telemach wi-fi, a upload je katastrofa. Facebook otvori ali ne moze ni da se chata s nekim, ni da se vide poruke, pa cak ne mogu ni naslovnu listat vec samo prvih par postova. Kad odem na speedtest odradi mi download speed koji je jako dobar (oko 12) ali onda upload stoji na nuli i ne mjeri se
A ping na haxballu mi ogroman, uvijek oko 300
SAMO ČELIK !
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Idi na download majorgeeks i skini program. Ovaj program moze reparirati:
Reset Registry Permissions
Reset File Permissions
Register System Files
Repair WMI
Repair Windows Firewall
Repair Internet Explorer
Repair MDAC & MS Jet
Repair Hosts File
Remove Policies Set By Infections
Repair Icons
Repair Winsock & DNS Cache
Remove Temp Files
Repair Proxy Settings
Unhide Non System Files
Repair Windows Updates
and more...
Idi na download majorgeeks i skini program. Ovaj program moze reparirati:
Reset Registry Permissions
Reset File Permissions
Register System Files
Repair WMI
Repair Windows Firewall
Repair Internet Explorer
Repair MDAC & MS Jet
Repair Hosts File
Remove Policies Set By Infections
Repair Icons
Repair Winsock & DNS Cache
Remove Temp Files
Repair Proxy Settings
Unhide Non System Files
Repair Windows Updates
and more...
- Ed Woodward for Prime Minister !
I mozes malo objasnit, na sta ja trebam ic da se ovo sredi, skinuo sam.
SAMO ČELIK !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pokreni instalaciju klikom na program gdje se skinuo.. Idi samo next, i kada zavrsis sa instalacijom, ima nekih step 1,... ali ti idi na start repairs - start - cekiraj da se restartuje sistem nakon zavrsene operacije i na kraju Start repairs.. Proces ce trajati pa cak mozda i do pola sata..
Ne samo da mi nije pomoglo, vec mi je smanjilo brzinu downloada sa 12 na 1.6 Mbps
Sta mi uradi 
SAMO ČELIK !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nije ti smanjilo, nego ti naprosto postoji ili neko zauzece na liniji ili virus/malaware... Nadji program za obnovu konekcije, nesto tipa repair connection kucas u pretrazivac..
Ako ne uspije, zovi kontakt centar 1360...
gdje mjeriš brzinu druže,Viper je napisao/la:Ne samo da mi nije pomoglo, vec mi je smanjilo brzinu downloada sa 12 na 1.6 MbpsSta mi uradi
i da ti torrent ne seeduje slučajno ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mjeri vjerovatno na speedtest.net
Desava se da je brzina downloada/uploada greska tehnicke prirode, koja se moze regulisati tako da pozoves centralu i prijavis datu gresku..
Desava se da je brzina downloada/uploada greska tehnicke prirode, koja se moze regulisati tako da pozoves centralu i prijavis datu gresku..
Meni je tehničar rekao da ne mjerim tu brzinu jer nešto ne znam, uglavnom ne valja ta stranica, i da mjerim na beocity.net
A i ne treba bit humanista toliki ako mu je torrent uključen
A i ne treba bit humanista toliki ako mu je torrent uključen
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Neki program pomoću kojeg mogu CROP i CUT video .. tj UMANJITI GA i ISJEĆI .. ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Jel zna ko kako da se rijesim ovog : http://prntscr.com/4bifow" onclick="window.open(this.href);return false;
dok preskrolam stranicu trebaju mi 3h
dok preskrolam stranicu trebaju mi 3h
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovo ti je neki addon ukljuce provjeri u postavkama sta je u pitanju pa iskljuci
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
jel neko zna sta je otislo u kompu.. znaci kad ga upalim javi se crvena lampica i samo tako reperi... nit se moze pokrenut nit ista... 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Napojna po simptomima,ako ne problem s maticnom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nekada kad' udjem na neke stranice vecinom forume, poludi mi sve velika slova se pretvore u mala, kad caps lock upalim slova mala a samoglasnici veliki nece mi enter, ne mogu nsita selektovat
restartujem sve normalno 
Prošle godine sam možda zadnji put pogledao film na filmoviziji, i sad nakon dugo vremena sam ušao na stranicu, da vidim ima li neki film da bi pregledao, ali koji god film pokrenem, otvori mi neku stranicu, na kojoj se nebitni "Vaudix Installation v3.0.11" počne skidati, .. Kao da mi neki dodatak treba, a ni sam ne znam koji, imam javu itd.
Kad uđem na stranicu filmovizije odma mi se na vrhu pojavi: "Video preformer is missing" .. instaliram to i ništa, opet se ne može pokrenuti nijedan film.. Valjda je neko uspio riješiti ovaj problem..
Nadam se da nisam promašio temu..
Kad uđem na stranicu filmovizije odma mi se na vrhu pojavi: "Video preformer is missing" .. instaliram to i ništa, opet se ne može pokrenuti nijedan film.. Valjda je neko uspio riješiti ovaj problem..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne moze druze ni ovo...probao sam preko SAFE MODE-a kucati ovo "ipconfig", ali isto, otvori i nestane u sekundi...i ovo u control panelu, sve je automatski podeseno...OnlyUnited je napisao/la:Nisi ga dobro konfigurisao.. Imas li cd od WR74ON.. Ubacis cd, spojis na racunar, zatim preko vana sa modemom (recemo kod mene modem predstavlja tp lin 8840T) a ovaj WRN... sam konfigurisao putem uputa koje dodju uz proizvod. Mozes u toku konfiguracija promjeniti pasvord ili moras naci defaul gateway.. Udji u Safe mode (run - kucas msconfig - bootini - cekiraj safeboot)... Probaj tu pokrenuti comand prompt i ukucati ipconfig.. Ali prije toga uradi sljedece: mozda ti je internet protokol postavljen na maunal.. Udji u control panel - network connection - local area connnection - desni klik - properties - Internet protocol (tcp/ip) opet properties i vidi pise li sta pod default gateway.
Znaci povezao sam tp link 8840T sa ovim WRN.. Jer mislim da ako to radis na svoju ruku, ovaj ruter (WRN) ne moze funkcionisati sam...
a sto se tice CD-a, pokusam da to odradim po uputama, ali dodje do pola i ovo izbaci:

ne znam vise sta bi mu...a ima i ovo, nadjem na CD-u nesto "wireless configuration utility", instaliram, pokrenem, i izbaci ovo:

yebe lud zbunjenog
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Što gledaš filmove na filmoviziji? Puna je scama, add-onova i tih gluposti... Ja lično gledam filmove na onlinesaprevodom.com i imaju većinu filmova koji me interesuju, siguran sam da imaju i te što tebi trebaju, a radi i sa AdBlockomMirsoNi je napisao/la:Prošle godine sam možda zadnji put pogledao film na filmoviziji, i sad nakon dugo vremena sam ušao na stranicu, da vidim ima li neki film da bi pregledao, ali koji god film pokrenem, otvori mi neku stranicu, na kojoj se nebitni "Vaudix Installation v3.0.11" počne skidati, .. Kao da mi neki dodatak treba, a ni sam ne znam koji, imam javu itd.
Ovo je jednostavnije i bolje rješenje od bilo čega što se filmovizije tiče, pokušaj i ti, nije konkretna pomoć, ali vjerujem da je bolje nego skupljati gluposti i viruse po kompjuteru
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina