brate moram ici kasnije obaveze mozes li okaciti link da cujem sta prica gigant,o cemu,molim te.hvala ti unaprijedZodiac je napisao/la:Na OBN pocela emisija reflex ,izmedju ostalih gost i nas gigant Azmir.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Msm da ce biti ubaceno na stranici obn.
Azmir Husić: "U roku od 4 godine garantujem Slobodu bez duga i barem jedan izlazak u Evropu." 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne zaslužujemo te Azmire. 
hladno, Mimo se ibreti i ne vjerujewobly92 je napisao/la:Azmir Husić: "U roku od 4 godine garantujem Slobodu bez duga i barem jedan izlazak u Evropu."
Chinaglia je napisao/la: hladno, Mimo se ibreti i ne vjerujeAzmir Husić!
Reče da mu skida kapu, začudio se skroz
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sto se mene tice ne mora se evropu ali za 4 god da samo vratimo onaj dug je OGROMAN uspjeh ,tek tada bi se prodisalo i krenulo raditi kako treba.
AZMIRE GIGANTU ,covjeka cuvati k'o oci u glavi.
AZMIRE GIGANTU ,covjeka cuvati k'o oci u glavi.
[youtube][/youtube]
Prijedlog za UG, da se napravi nesto ovome slicno, posto je besplatan ulaz za zene na stadion. Ne kazem sad striktno samo zene, ali kao neki "zenski dan" i da sto vise njih dodje. To bi bilo idealno za nekog manje poznatog protivnika, jer samo puno tribine ce privlaciti sponzore u klub.
Prijedlog za UG, da se napravi nesto ovome slicno, posto je besplatan ulaz za zene na stadion. Ne kazem sad striktno samo zene, ali kao neki "zenski dan" i da sto vise njih dodje. To bi bilo idealno za nekog manje poznatog protivnika, jer samo puno tribine ce privlaciti sponzore u klub.
Jedan grad, jedna ljubav!
Juče nije bio besplatan.posto je besplatan ulaz za zene na stadion.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 10 avg 2014, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Dobra emisija, biće poslije upload-ovana pa će moći pogledati i oni koji su propustili sad.
Btw. stvarno ne znam, šta je sa semafora, zar smo opet na ovo spali?

Btw. stvarno ne znam, šta je sa semafora, zar smo opet na ovo spali?

Juče nije bio besplatan.NKMramor je napisao/la:posto je besplatan ulaz za zene na stadion.

Jedan grad, jedna ljubav!
Dao je i odgovor zašto ne može da uloži velika sredstva za velike stvari.Nije lud da daje novac, a da bi ga kasnije nečije podizanje ruku smijenilo i na kraju prozivalo. Slažem se da se u ovakvim sutuacijama treba zakonski zaštititi jer niko od nas ne baca novac, pa tako i Azmir.Razumljivo . . .
A to za vraćanje dugova mi izgleda nevjerovatno. Doktor ekonomije . . .
A to za vraćanje dugova mi izgleda nevjerovatno. Doktor ekonomije . . .
-
wienultras
- Kontakt:
Prvo je bilo 10 sad cetiri.znaci moras imati uslove znaci stadion znaci nema duga znaci gigantuuu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Gifron je napisao/la:Juče nije bio besplatan.NKMramor je napisao/la:posto je besplatan ulaz za zene na stadion.
[/quote]Juče sam bio čitav sat ispred biletarnice, neki nisu htjeli ući na utakmicu zbog toga što su žene morale platiti kartu. I sam sam bio začuđen jer su naplaćivali ulaz ženama, jer znam da to nedavno nije bila praksa.
Sto je Dzafic odbio da bude na klupi?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- diplomatija
- Kontakt:
Nemojte vaditi iz konteksta ili slušati samo ono sto vama odgovara, čovjek je lijepo rekao da obećava bar jedan izalazak u Europu i vraćanje duga u naredne četiri godine ali samo u slučaju ako mu lokalna zajednica pomogne, a ključ za ostvarenje tog cilja je ovo sto je rekao ako mu pomogne načelnik i kompanija..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vidis vama, i mnogima koji ga prvi put gledaju,momak je odmah legao i vidjelo se da zna...a nama je jucer bilo cudno sta mu je i sto je veci dio tekme odigrao ispod svog nivoa i objektivnih mogucnosti, pa ti vidi koliki on potencijal ima ondaViper je napisao/la:Ko vam je 23 ? Malog sam uocio, zna s loptom
inace, 6 b u 2 kola i bez primljenog gola za tim cija ambicija je opstanak u ligi - ODLICNO..sad nekako donijet bod sa Otoke , nekim cudom i bio bi perfektan start jer slijedi tezak raspored...sto se tice nase ekipe imamo 8-9 dobrih igraca mozda sposobnih i za nesto vise od opstanka u ligi, ali nam fali taj jedan kreativac i jedan defanzivac..fali nam malo sirine , te igrac tipa Redzepija...ako se Anicic pokaze(tj ako Anicic bude u stanju igrati ofanzivnog veznog sto je Saric igrao jucer) i ako Mehanovicu pruzi priliku umjesto Kuduza mozda nesto i bude od nas...
mada prelazni rok je jos daleko od zavrsenog, mozda Azmira ponesu dobri rezultati ako bi se slucajno i sa Otoke vratili neporazeni pa nas iznenadi sa 1-2 igraca na tim kriticnim mjestima pa onda da idemo da se pobijemo sa svima pa sta bog da...
a ovo za Denisa mislim da je nesporazum u pitanju, treneri su obavezni nakon tekme da idu na intervju za tv ako se tekma prenosi tako da ne vjerujem da je tu mislio ista lose...a nismo mi seljacki klub da nas trener ne ode na intervju i ne ispostuje ugovoreno pa kakav god rezultat bio..
a jbt ubilo nas je sunce tacno jucer, vise sam izgorio na stadionu nego na jezeru
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovaj Azmir na ovoj emisiji jedini ima mozga i zna sastaviti proširenu rečenicu, a uz to vrlo realan, iskren i jasan...
cuvajte ga da nebi i vas "pomilovali" kao NEKE
cuvajte ga da nebi i vas "pomilovali" kao NEKE
Mislim da Denis odrađuje kvalitetno svoje zadatke, kranje profesionalno. Igrači ginu i na treningu, borbeni i na utakmicama, e jedino meni kao pojedincu smeta je priča i izgovaranje svakakvih riječi na treningu. Psovke, spominjanje polnih organa...većina će reći da to danas svi govore, bez cenzure sve. Neka govore. Sloboda je klub sa tradicijom, klub koji traje godinama i klub na čije igrače bi se trebali ugledati mlađi momci. Prije svega mislim na to da bi se trebali ugledati na lijepo ponašanje.
Fakat je Mehidić odigrao jednu od bljeđih partija.ultrasstyle_tz je napisao/la:vidis vama, i mnogima koji ga prvi put gledaju,momak je odmah legao i vidjelo se da zna...a nama je jucer bilo cudno sta mu je i sto je veci dio tekme odigrao ispod svog nivoa i objektivnih mogucnosti, pa ti vidi koliki on potencijal ima ondaViper je napisao/la:Ko vam je 23 ? Malog sam uocio, zna s loptom![]()
Pa on ladno rješava one situacije tako da ako vam se svidio, a bio je na recimo 30% svojih mogučnosti, onda možete zamisliti kada pokaže sve što može
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.