Koji jarane meni neradiNerminovic je napisao/la:joj ovaj stream boli glava
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
uvijek se stavljalo javno i meni nikad nije stopaloEvolution87 je napisao/la:hoces link opet da ti stavimo javno?mirzatele je napisao/la:stopa strasno![]()
dzaba nekima pricati
Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan 
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
+1bordograd je napisao/la:Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan
+1koala je napisao/la:+1bordograd je napisao/la:Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan
-
Nerminovic
- Kontakt:
I kod mene slabo, jaro...Ajax je napisao/la:Koji jarane meni neradiNerminovic je napisao/la:joj ovaj stream boli glava![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
takodjekoala je napisao/la:+1bordograd je napisao/la:Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan
TOMCRAFT je napisao/la:takodjekoala je napisao/la:+1bordograd je napisao/la:Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan
Takodje ako nije frka
Ne zna se sta je gore,gledati po minut utakmice pa se opet vrati snimak na pocetak akcije i tako u krug ili gledati sve one gluposti koje debili pisu na chatu streama.Djelimicno bacim pogled i cega se covjek sve moze nacitati bude te strah izaci na put kad vidim koliko smo mi bolesno drustvo..
Ono sto sam mogao vidjeti u 6 minuta utakmice,to je 3 puta po 6 istih minuta sto se vidjelo na streamu,ne izgleda Sarajevo nimalo lose.Dobra igra pa cu pricekati veceras snimak na BHT da vidim cijelu utakmicu.
Ono sto sam mogao vidjeti u 6 minuta utakmice,to je 3 puta po 6 istih minuta sto se vidjelo na streamu,ne izgleda Sarajevo nimalo lose.Dobra igra pa cu pricekati veceras snimak na BHT da vidim cijelu utakmicu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Moze i meni sterrem u pp 
Stojcev zuti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nema vecih jadova u ovoj drzavi od bht-a

Pa kako ne moze BHT prenositi ovu **** utakmicu. Ovo nema nigdje

- Evolution87
- Kontakt:
Pa zar ovi djelitelji pravde ne bi trebali nositi adidas opremu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mogu li ovi centra preci?
Dejo pije
na golu.
Dejo pije
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Nerminovic
- Kontakt:
placem, pa jel moguce ovako sranje nisam nikad vidio.. kuknjavaAjax je napisao/la:Pa kako ne moze BHT prenositi ovu **** utakmicu. Ovo nema nigdje![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dadni toooooo Nemanjaa
-
farukzidane
- Kontakt:
sve linkove sklonili,,,uzassssss
Nikad ovakvu domacinaciju u gostima nisam gledao...stoperi nam na 40 metara stoje,odlicno igramo,Avdukic ih cuva za sada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.