Koji jarane meni neradiNerminovic je napisao/la:joj ovaj stream boli glava

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koji jarane meni neradiNerminovic je napisao/la:joj ovaj stream boli glava
uvijek se stavljalo javno i meni nikad nije stopaloEvolution87 je napisao/la:hoces link opet da ti stavimo javno?mirzatele je napisao/la:stopa strasno![]()
dzaba nekima pricati
+1bordograd je napisao/la:Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan
+1koala je napisao/la:+1bordograd je napisao/la:Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan
I kod mene slabo, jaro...Ajax je napisao/la:Koji jarane meni neradiNerminovic je napisao/la:joj ovaj stream boli glava![]()
takodjekoala je napisao/la:+1bordograd je napisao/la:Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan
TOMCRAFT je napisao/la:takodjekoala je napisao/la:+1bordograd je napisao/la:Ako neko ima stream da radi a nije mu problem da mi pošalje ili da stavi ovdje bio bih zahvalan
placem, pa jel moguce ovako sranje nisam nikad vidio.. kuknjavaAjax je napisao/la:Pa kako ne moze BHT prenositi ovu **** utakmicu. Ovo nema nigdje![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bordo10, bosnas_, Confiance, Haksss, hurem, itatabisine, makron, misstianopenaldo, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Proximic, supervizor, svabonja, TefalTava, THEC, Vanja8, XCustom i 193 gosta.