FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znači Bože
znao sam da ce se avdukic danas pretvoriti u cecha

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Asmir Avdukic ponajbolji igrac poluvremena
Valjda mu nesto do kraja zavucemo

Valjda mu nesto do kraja zavucemo

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Nerminovic
- Kontakt:
ovo je da se covjek ubijefarukzidane je napisao/la:sve linkove sklonili,,,uzassssss
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Yebo im mojatv mater i linkovima... sve njihove proizvode odsad bojkotujem...
Kakva dominacija..Zabijamo u drugom sigurno
Samo ovako nastaviti, ako ne padne do 60 minute go uvesti Velkoskog. Uz malo srece 3 boda.
Poluvijeme 0-0
Steta sto nismo dali gol,za dvije klase smo bolji,korneri 7-0,sutevi mislim 5-0 mozda i vise...totalna dominacija nase ekipe...nebi valjalo da ne uzmemo ovo...evo i trener Borca govori da su imali srece
Nevidim nacin da zijanimo ovu utakmicu
Steta sto nismo dali gol,za dvije klase smo bolji,korneri 7-0,sutevi mislim 5-0 mozda i vise...totalna dominacija nase ekipe...nebi valjalo da ne uzmemo ovo...evo i trener Borca govori da su imali srece
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ocekivano smo bolji, opasniji, blizi vodstvu i golu ali nismo uspjeli nista iskoristiti ponajvise zahvaljujuci Avdukicu.
Domaci ne mogu doci do svoje igre, nisu se uspjeli nametnuti nekakavom svojom igrom, tako reci u prvom pol. su bez prave sanse.
Ocekivat je da kvalitet i sirina na kraju presudi u nasu korist.
Domaci ne mogu doci do svoje igre, nisu se uspjeli nametnuti nekakavom svojom igrom, tako reci u prvom pol. su bez prave sanse.
Ocekivat je da kvalitet i sirina na kraju presudi u nasu korist.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
kakva dominacija braco, ostatku lige nek je Bog na pomoci
rammo
ps. Pozz i od fcsforevera iz red pointa
rammo
ps. Pozz i od fcsforevera iz red pointa
- kenanbrajic
- Kontakt:
Samo da se ne ponovi Haugesund...nasa dominacija, njihova poluprilika i eto belaja...miky_hz je napisao/la:Poluvijeme 0-0
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
moja tv,,,bh telecom,,,samo novac ih zanima,,,mamu im,,,,,Nerminovic je napisao/la:ovo je da se covjek ubijefarukzidane je napisao/la:sve linkove sklonili,,,uzassssss
Dobro je pa je makar zadnjih 10ak minuta onaj link frcerao bez stopanja...
Ovo je nevidjena dominacija jednog gostujuceg tima u Banja Luci...kao da gledam Luksemburg vs BiH
Strasnooo...
Ocekujem pobjedu, ako ne padne gol na pocetku poluvremena, onda se uzdam u fizicku spremu nasih, koja bi trebala presuditi u posljednih 15 minuta.
Nadam se da se nece ponoviti Norvezani i Kosevo...
Ovo je nevidjena dominacija jednog gostujuceg tima u Banja Luci...kao da gledam Luksemburg vs BiH

Strasnooo...
Ocekujem pobjedu, ako ne padne gol na pocetku poluvremena, onda se uzdam u fizicku spremu nasih, koja bi trebala presuditi u posljednih 15 minuta.
Nadam se da se nece ponoviti Norvezani i Kosevo...
nasa posla. umjesto da ponude svim operaterima oval bht pl kanal i stave po 2 KM aktivaciju (svakako idu prvi, uzimaju najvise), te na taj nacin uzmu lijepu lovu, oni na jadan nacin pokasavaju privuci (ucjenom) nove korisnike.
sto se same tekme tice, puno, puno ste bolji, jednostavnije igrate i imali ste par solidnih sansi za pogodak (najblize bili stojcev, bilbija i okic. onaj sut cimirota je ipak bio po sredini i avdukic je lagano skinuo). borac bez ozbiljne prilike. prvih 15-tak minuta pokusali presingom na vasu zadnju liniju, ali jalovo. zasluzili ste 3 boda vec sada i mislim da cete hladno ovo rijesiti u drugom poluvremenu, jer smatram da ce borac potpuno pasti snagom. uglavnom, kao sto sam i ranije mislio, glavni ste kandidati za titulu, a i kup, mada u kupu su iznenadjenja moguca. u prvenstvu tesko da necete skupiti dovoljno bodova za 1. mjesto. za sve je zasluzna vasa uprava, koja je odradila, maltene, nemoguc posao i svaka im cast na tome. mislim da ce i drugi klubovi morati potraziti nacin da urade nesto slicno.
lijep pozdrav, odoh prema grbavici.
sto se same tekme tice, puno, puno ste bolji, jednostavnije igrate i imali ste par solidnih sansi za pogodak (najblize bili stojcev, bilbija i okic. onaj sut cimirota je ipak bio po sredini i avdukic je lagano skinuo). borac bez ozbiljne prilike. prvih 15-tak minuta pokusali presingom na vasu zadnju liniju, ali jalovo. zasluzili ste 3 boda vec sada i mislim da cete hladno ovo rijesiti u drugom poluvremenu, jer smatram da ce borac potpuno pasti snagom. uglavnom, kao sto sam i ranije mislio, glavni ste kandidati za titulu, a i kup, mada u kupu su iznenadjenja moguca. u prvenstvu tesko da necete skupiti dovoljno bodova za 1. mjesto. za sve je zasluzna vasa uprava, koja je odradila, maltene, nemoguc posao i svaka im cast na tome. mislim da ce i drugi klubovi morati potraziti nacin da urade nesto slicno.
lijep pozdrav, odoh prema grbavici.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
-
- Kontakt:
nisam znao da je ramo ovako dobar momak
S kim je on bio na pripremama, gdje, kad, kako!? Ne mogu da vjerujem koliko je spreman čovječe.Head je napisao/la:Cimirot
-
- Kontakt:
Lijepo je kada se momci koji dugo komuniciraju ovdje upoznajufcsforever je napisao/la:nisam znao da je ramo ovako dobar momak

F.K.SARAJEVO DO GROBA !
Pozdravi rammu, rulera svih svjetova, analitičara od Čaršijefcsforever je napisao/la:nisam znao da je ramo ovako dobar momak