NK Zvijezda Gradačac

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 09 avg 2014, 23:57

crvenobijeli je napisao/la:
voliosamzvijezdu je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:pa recimo da jesam zadovolja s 3 boda iz 4 kola,jer pogledaj malo sta se desava s celikom,itd,mi znamo da nam je jedini cilj opstanak u pl.niko nije ni govorio da cemo u evropu itd.meni bi bilo lose da smo izgubili,ovako bod je dobar bolje ista nego nista....a uzecemo na strani koji bod,tako da nece bit problem ova danas izgubljena 2 boda...
nadam se da si upravu,al ja nekako mislim da ce nakon 6 kola amir durgut preuzeti kormilo zvijezde...al eto pred nama je...
neznam za to,al doro radi odlican poso,dobar je sa svim igracima,kao da ima je jaran,moze ih motivisat da grizu na terenu,,to u neku ruku mmoze biti + a u neku -,ali ima i neuigranost ekipe,stojanov malo lopti dobija,itd.ja sam cuo da je trebao doci 1 trener pred prripreme,medjutim,neznam zato nije doso,a ja podrzajem doru,zato sto mislim da moze napraviti nesto od ove ekipe,
ma normalno to je tvoje pravo i tvoje misljenje...svako ovdje ima svoje neko misljenje o nekom dal pozitivno dal negativno...samo za ovako losu igru nema opravdanja...odradjene su komplet pripreme zajedno dovela se adekvatna pojacanja...trebali su danas puno vise pruziti,da nam je dosla jaca ekipa pa ajd jbg,bod bod,ali travnik i to sa 10 igraca da nam uzme bod,po meni nije bas dobro,pa da smo makar pruzili neku igru,pa ajdi al danas je dosta lose bilo...

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 10 avg 2014, 00:29

da se i ja javim...zvijezda nije lose odigrala samo nije zabila gol...to nam je bio,najveći problem....žal ostaje za danas...ima tu i Doro svoje krivice...karavdic od pocetka ili demic? objektivno nisu nista pokazali ni zasluzili...zakazao nam je je kompletan vezni red,pored ove dvojice i nase skupo pojacanje iz gradine nas je i skupo kostalo...silovanje lopte bez konkretnosti...ako nisam u pravu pobijte me...valjda u Zenici bude bolje...

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 avg 2014, 00:58

6 kola -9 bodova ,kako do toga nije bitno i gdje ....ako bude ispod ima i ta pauza sumirati i vidjeti za nastavak sta poduzeti....veomanam je bitan ovaj prvi dio prvenstva ..da bi se kockalli u drugom...kritika cu postediti ...maximalna je podrska svim uposlenim

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 avg 2014, 10:58

Malo sam gledao golove Stojanova.To je igrač za sesnaesterca.Nema on brzine da povuče,niti situacije jedan na jedan da riješi.To se jučer vidjelo od Vidare.Njemu su potrebna krilna ubacivnja koja je jučer izvanredno kupio Nurković.Inače, sa krila smo rijetko i ubacivali.Većina igrača je bila rezervirana i blaga u duelima sa dosta opreza i nesigurnosti.Kao da su se čuvali ozljeda.Gadzo je po meni podbacio,obzirom da znamo njegove kvalitete.Ordaga u prvom i dijelom drugog dobar,mada i on pretjera.Diata se vraća u formu,al se i on ispraznio u prvom dijelu.Ostali,manje vise ispod prosjeka.....Nadat je se povratkom Ivana i Adama boljoj Zvijezdi,mada ne pobijediti Travnik sa 10.igrača na domaćem terenu je zaista zabrinjavajuće.Jer se treba zapitati,koga onda kod kuće mozemo dobiti :think:

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 10 avg 2014, 11:45

de ba Travnika trebalo dobit glat to je levatska ekipa totalno ;) bgm grcevita borba za opstanak :cool:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 10 avg 2014, 12:10

uh šta se sve izdešavalo ovih 7-8 dana dok sam bio na odmoru,evo ovako moje viđenje situacije ovo sa Ordagićem ako smo dužni treba i platiti ali brate dragi 70000km ko da smo doveli Ibiševića :crazy: ,sledeće; komentari pojedinih forumaša pa i nekih moderatora ne ide vam na čast,čuj odmah kreću priče o skraćenju lige i izbacivanje ekipa kao što je Zvijezda,ti isti bi trebali da pogledaju sveukupne dugove ostalih ekipa koji imaju po 5-6 miliona,ali eto to je uredu a mi smo loši zato što uz Široki imamo najmanja dugovanja zato što što smo ulagali novac u izgradnju stadiona. :puke:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 10 avg 2014, 12:14

gradacaczmaj je napisao/la:de ba Travnika trebalo dobit glat to je levatska ekipa totalno ;) bgm grcevita borba za opstanak :cool:
Travnik niko ne može dobiti glat,to je jednostavno takva ekipa koja vrši opstrukciju igre od prve min.mada po vašim komentarima Doro je trebao preuzeti više inicijative ali to neka mu bude opomena za ubuduće...

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 10 avg 2014, 13:23

vatreni je napisao/la:Malo sam gledao golove Stojanova.To je igrač za sesnaesterca.Nema on brzine da povuče,niti situacije jedan na jedan da riješi.To se jučer vidjelo od Vidare.Njemu su potrebna krilna ubacivnja koja je jučer izvanredno kupio Nurković.Inače, sa krila smo rijetko i ubacivali.Većina igrača je bila rezervirana i blaga u duelima sa dosta opreza i nesigurnosti.Kao da su se čuvali ozljeda.Gadzo je po meni podbacio,obzirom da znamo njegove kvalitete.Ordaga u prvom i dijelom drugog dobar,mada i on pretjera.Diata se vraća u formu,al se i on ispraznio u prvom dijelu.Ostali,manje vise ispod prosjeka.....Nadat je se povratkom Ivana i Adama boljoj Zvijezdi,mada ne pobijediti Travnik sa 10.igrača na domaćem terenu je zaista zabrinjavajuće.Jer se treba zapitati,koga onda kod kuće mozemo dobiti :think:
vatreni kazes za diatu"ali i on se iscrpio u prvom dijelu" znaci nije jedini koji se iscrpio u prvom dijelu,a znas da sam prije 20 25 dana napisao da cemo imati problema sa fizickom spremom??? jel tako? pozz :hmmmmm:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 avg 2014, 15:50

voliosamzvijezdu je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Malo sam gledao golove Stojanova.To je igrač za sesnaesterca.Nema on brzine da povuče,niti situacije jedan na jedan da riješi.To se jučer vidjelo od Vidare.Njemu su potrebna krilna ubacivnja koja je jučer izvanredno kupio Nurković.Inače, sa krila smo rijetko i ubacivali.Većina igrača je bila rezervirana i blaga u duelima sa dosta opreza i nesigurnosti.Kao da su se čuvali ozljeda.Gadzo je po meni podbacio,obzirom da znamo njegove kvalitete.Ordaga u prvom i dijelom drugog dobar,mada i on pretjera.Diata se vraća u formu,al se i on ispraznio u prvom dijelu.Ostali,manje vise ispod prosjeka.....Nadat je se povratkom Ivana i Adama boljoj Zvijezdi,mada ne pobijediti Travnik sa 10.igrača na domaćem terenu je zaista zabrinjavajuće.Jer se treba zapitati,koga onda kod kuće mozemo dobiti :think:
vatreni kazes za diatu"ali i on se iscrpio u prvom dijelu" znaci nije jedini koji se iscrpio u prvom dijelu,a znas da sam prije 20 25 dana napisao da cemo imati problema sa fizickom spremom??? jel tako? pozz :hmmmmm:
kada kažem iscrpio,mislim i nesto uraditi,ne mogu Ordagić i Diata sami trčati ko konji,uz to proći po nekoliko igrača,jos kada bi sebi sami ubacivali i uz to zabili bilo bi taman.....al eto,izgleda da trenutno imamo samo njih dvojicu da mogu nesto uraditi,stvoriti visak igrača....

Zagalo
Kontakt:

Post Postao/la Zagalo » 10 avg 2014, 20:16

huseinbegkapetan je napisao/la:da se i ja javim...zvijezda nije lose odigrala samo nije zabila gol...to nam je bio,najveći problem....žal ostaje za danas...ima tu i Doro svoje krivice...karavdic od pocetka ili demic? objektivno nisu nista pokazali ni zasluzili...zakazao nam je je kompletan vezni red,pored ove dvojice i nase skupo pojacanje iz gradine nas je i skupo kostalo...silovanje lopte bez konkretnosti...ako nisam u pravu pobijte me...valjda u Zenici bude bolje...
Doro,svaka čast na samokritici pa još ako je i iskrena :D :D :D
Nego ovo će biti iskreno i mada mi nisi simpatičan vjeruj da ovo nije ništa lično.Sve ovo pišem zbog Zvijezde i želje da njoj bude bolje.
Povuci se.Nisi ti trener za Zvijezdu i što prije to shvatiš biće bolje i za Zvijezdu i za tebe.Ne želiš valjda da te pamte kao nekog ko je učinio dosta lošeg za Zvijezdu.Može se žeivjeti i kada čovjek nije prvi trener Zvijezde.Budi pomoćnik,trener mlađih katergorija.I tako ćeš obezbiojediti egzistenciju a nećeš naštetiti Zvijezdi.Naprotiv.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 avg 2014, 21:27

Zagalo je napisao/la:
huseinbegkapetan je napisao/la:da se i ja javim...zvijezda nije lose odigrala samo nije zabila gol...to nam je bio,najveći problem....žal ostaje za danas...ima tu i Doro svoje krivice...karavdic od pocetka ili demic? objektivno nisu nista pokazali ni zasluzili...zakazao nam je je kompletan vezni red,pored ove dvojice i nase skupo pojacanje iz gradine nas je i skupo kostalo...silovanje lopte bez konkretnosti...ako nisam u pravu pobijte me...valjda u Zenici bude bolje...
Nego ovo će biti iskreno i mada mi nisi simpatičan vjeruj da ovo nije ništa lično.Sve ovo pišem zbog Zvijezde i želje da njoj bude bolje.
Povuci se.Nisi ti trener za Zvijezdu i što prije to shvatiš biće bolje i za Zvijezdu i za tebe.Ne želiš valjda da te pamte kao nekog ko je učinio dosta lošeg za Zvijezdu.Može se žeivjeti i kada čovjek nije prvi trener Zvijezde.Budi pomoćnik,trener mlađih katergorija.I tako ćeš obezbiojediti egzistenciju a nećeš naštetiti Zvijezdi.Naprotiv.
Nasa djeca, nas trener, osli seljaci iz kluba i opet nevalja.......

Inace mi smo uvijek bili prepoznatljivi po efikasnosti a Travnik je redovno na Banji pado sa 3-4 gola u mrezi

Prve sezone sa Travnikom smo igrali 0-0 na banji, a prosle sezone koja je bila dosad najgora pobijdili smo ih sa 2-0 i sad opet 0-0, ali sad ionako pojedinci kazu da smo vec u 1- federalnoj pa i nije bitno

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 avg 2014, 22:26

Zagalo je napisao/la:
Nisi ni ti dobar majke mi..
Kao prvo to vjerovatno nije doro jer ono ima vec akaunt na forumu koji se zove "10doro10" ili tako nekako.
A drugo, da ti nije bilo Dore prosle sezone, ti bi sad trazio ovu temu na forumu "1. liga FBiH"

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 10 avg 2014, 23:39

Zagalo je napisao/la:
Povuci se.Nisi ti trener za Zvijezdu i što prije to shvatiš biće bolje i za Zvijezdu i za tebe.Ne želiš valjda da te pamte kao nekog ko je učinio dosta lošeg za Zvijezdu.Može se žeivjeti i kada čovjek nije prvi trener Zvijezde.Budi pomoćnik,trener mlađih katergorija.I tako ćeš obezbiojediti egzistenciju a nećeš naštetiti Zvijezdi.Naprotiv.[/quot
pogodio si ko prstom u d...sta smaras,izvadilo nas dijete iz govana dvaput,sad nam ne valja,treba nam Tufek i ostale seprtlje,za mene lično ne može ućiniti toliko loseg nego ovi od prije,na kraju sve ima svoje granice i meni juče nije bilo lijepo doći kući poslije utakmice,i ljut i nikakav,i nelogično mi da dvije izmjene napravi do drugog poluvremena,al opet imali smo sansi nije da nismo,nerijeseno,pa bolje nego da smo izgubili..nisam zato da se pljuje bilo ko nas,ako nisu kompetentni ima ko jeste,izgleda svako nam je dobar,ako je sa strane,da nam prodaje maglu,niko ko napaceni Bošnjo..nek mi crkne krava al nek i komsijina :clap: :clap: :clap:

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 11 avg 2014, 01:16

Je li ovaj Ribic iz Travnika dobio 2 zuta ili direktan crveni ?

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 11 avg 2014, 03:28

zabranjeni je napisao/la:Je li ovaj Ribic iz Travnika dobio 2 zuta ili direktan crveni ?
Dva zuta
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 11 avg 2014, 09:51

" onclick="window.open(this.href);return false;

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 11 avg 2014, 09:57

Naš omladinski pogon je jučer gostovao u Travniku.

Kadeti su odigrali 1-1, dok su junior izgubili 2-1.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 11 avg 2014, 19:27

Nama japanac nije valjo pojedinci ga ismijavali ,a valja Sturmu iz Graza kakva smo mi samo publika :oops:

http://www.transfermarkt.at/taisuke-aki ... ler/147734" onclick="window.open(this.href);return false;

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 avg 2014, 21:07

Šta je šturm u odnosu na ZVIJEZDU? :urnebes:

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 12 avg 2014, 16:00

Colic Ademir dobio poziv u reprezentaciju,pise da je i Kuzmanovic,znal ko sta je s tim momkom? :crazy:
i danas sam cuo neki novi igrac je stigao,nadam se da je neko fino pojacanje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.