NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Soldo, Ćorić, Pehar, Marić, Zakarić, Wagner, Ćorluka, Kožulj, Brekalo, Laštro, Marković.
Sretno momci
Sretno momci
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
WAGNERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 
HRHB
HRHB
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Polako kralju,tek je 22.minuta,moze se tu svasta desitijovanmaksimovic je napisao/la:cestitam na pobjedi!!!
HRHB
HRHB
Lose...
Valjda ce uspjeti remi izvuci
Valjda ce uspjeti remi izvuci
HRHB
HRHB
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
auuuuu momacki vas sad valjic uzeo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Više žao malenima nego ovima iz Širokog

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jasta radi. Samo objektivno komentarisem, zato na vasu temu udjem jednom u 2 godineVirtu4l je napisao/la:Više žao malenima nego ovima iz Širokog![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jasta radi. Samo objektivno komentarisem, zato na vasu temu udjem jednom u 2 godineVirtu4l je napisao/la:Više žao malenima nego ovima iz Širokog![]()
samo bolesnicima moze biti krivo jer svaki navijac sarajeva koji razmislja pametno ovde navija za zelju jer svi znamo da nam je jedini konkurent za titulu siroki.,Bosniacum Lilium je napisao/la:Jasta radi. Samo objektivno komentarisem, zato na vasu temu udjem jednom u 2 godineVirtu4l je napisao/la:Više žao malenima nego ovima iz Širokog![]()
Za razliku od pojedinaca
Samo Sarajevo
Ajmooooo,mogu se ovdje sva tri boda uzeti
HRHB
HRHB
komentatora i objektivnosti...
kad željo ide u napad moram stišati tv
kad željo ide u napad moram stišati tv
Ajde Ljubicu ziv bio zabij jednom taj gol 
HRHB
HRHB
Odlicno drugo poluvrijeme,dosta dobrih sansi,ponistite nam cist gol ali ajd,i remi je dobar...
HRHB
HRHB
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cist gol je bio, ali i landeka je zasluzio crveni nakon onog faula... znaci sudjenje je bilo stetno i za jedne i za druge...Android je napisao/la:Odlicno drugo poluvrijeme,dosta dobrih sansi,ponistite nam cist gol ali ajd,i remi je dobar...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nije dobar remi, šta će biti dobar. Trebali smo ovo dobiti Željo loš do kraja ako izbore EL ove godine biti će extra. Po meni izgubljena dva boda. Poništeni gol neću spominjati trebalo se dati još bar jedan. Željo se može udarati sa obe noge u guzicu koliko im je dobar rezultat. Mada kaže komentator da smo mi zadovoljniji rezultom. Jes nekakva panjina od komentatora. Ono što raduje, mlade snage, koje će biti pojačanje sigurno (Zvone i Ćorluka).Android je napisao/la:Odlicno drugo poluvrijeme,dosta dobrih sansi,ponistite nam cist gol ali ajd,i remi je dobar...
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 10 avg 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- storm_raider
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme ste nas mogli razvaliti kao u prosloj utakmici, samo nas je sreca spasila i Antolovic na kraju. Prvo poluvrijeme i pored 1:1 mi samo bili malo bolji. Imali ste dosta kriznih situacija u odbrani u prvom poluvremenu. Osteceni ste za cist gol i to neka ide na dusu sudijama. Pozdrav iz Sarajeva, ovdje imate uvijek sve uslove za igru, a i mi kod vas.
Sport je lijek za tijelo i duh.
isto kao i antolović za igranje rukom van 16m..to je automatski crveni, a o čemu je valjić razmišljao boga pitajjovanmaksimovic je napisao/la:cist gol je bio, ali i landeka je zasluzio crveni nakon onog faula... znaci sudjenje je bilo stetno i za jedne i za druge...Android je napisao/la:Odlicno drugo poluvrijeme,dosta dobrih sansi,ponistite nam cist gol ali ajd,i remi je dobar...
izgubili smo 2 boda večeras..čist gol nam je poništen..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], DoktorXabaras, LondonBlues, Rigoletto i 28 gostiju.