FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
čuj ovog hercegovca..šta reči nego da je smiješan tj presmiješan
3-1...kao i uvijek
3-1...kao i uvijek
Bez namjere da bilo koga provociram posebno navijače Borca najbolje je bilo zadnjih 6-7 minuta kad igrači Borca ne mogu loptu dotaći igralo se ševe i tad se vidjela ogromna razlika tj.dominacija ima snimak ko nije gledao pa nek pogleda.Lijepo me strah kako dobro sve ide i izgleda i da napomenem samo J*** ti Jakupoviću sve za onakvo suđenje sramota je ono ne možese pomoći nekome ko je slab đaba je jadu jadni nije ti ovo prvi put.
Sarajevo ljubavi moja!
Duljevic gol protiv Borca

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jesu li Kalasi, Mitrevski i Kostic bili na klupi veceras?
-
fcsforever
- Kontakt:
jesu , bili su...eno prijeti velež, tj navijači...kao, oni su dobri ( x sa mladosti na domačem terenu) i mi.ćemo slomiti zube na njima...kakvi nadobudni klinci. Jedva čekam da se jave kad im udijelimo minimalno 2 kom. Budu li igrali otvoreno ... I čitava 4.
- theprodigy
- Kontakt:
shvatam da je euforija, ovo ono, al smiri malo ba, tek je pocelo prvenstvo, nasa prva utakmica u ligi, i ti odmah bi da gazis sve redom, polahko, utakmicu po utakmicu i sa respektom prema protivniku, pogotovo prema mostarskoj rajifcsforever je napisao/la:jesu , bili su...eno prijeti velež, tj navijači...kao, oni su dobri ( x sa mladosti na domačem terenu) i mi.ćemo slomiti zube na njima...kakvi nadobudni klinci. Jedva čekam da se jave kad im udijelimo minimalno 2 kom. Budu li igrali otvoreno ... I čitava 4.
Gledam ove naše golove i ne mogu da se odlučim koji je bolji, prvo Duljin - kroz noge pa šut još i golman bio na pravom mjestu ali majstoru se ne brani, pa onda Bićin - super prebacivanje Stojčeva na drugu stranu, pa spuštanje Velkoskog i opet golman na mjestu ali za vrsnog strijelca nema ne može, može; pa onda ona bomba Todora
.
A još uz to ona dva puta pogođen okvir, isto tako vrhunske akcije prethodile tome......
@fcs
Gdje je @ramo, šta si uradio sa njim...
A još uz to ona dva puta pogođen okvir, isto tako vrhunske akcije prethodile tome......
@fcs
Gdje je @ramo, šta si uradio sa njim...
- Mostarac1971
- Kontakt:
Lakapo balavac ne diži bezze negativne tenzije... I ne kaže se udijelimo !? Nek pobijedi bolji ! Pozdrav za pravu Sarajevsku raju ! Živjeli 100 godina ko naša hepokovka!fcsforever je napisao/la:jesu , bili su...eno prijeti velež, tj navijači...kao, oni su dobri ( x sa mladosti na domačem terenu) i mi.ćemo slomiti zube na njima...kakvi nadobudni klinci. Jedva čekam da se jave kad im udijelimo minimalno 2 kom. Budu li igrali otvoreno ... I čitava 4.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hvala na lijepim željama i mi vama isto želimo i naravnio neka pobijedi bolji i ja mislim tako.Molim vas raja ne kuhajte sa braćom RA Mostar sretno njima u prvenstvu kao i nama.Mostarac1971 je napisao/la:Lakapo balavac ne diži bezze negativne tenzije... I ne kaže se udijelimo !? Nek pobijedi bolji ! Pozdrav za pravu Sarajevsku raju ! Živjeli 100 godina ko naša hepokovka!fcsforever je napisao/la:jesu , bili su...eno prijeti velež, tj navijači...kao, oni su dobri ( x sa mladosti na domačem terenu) i mi.ćemo slomiti zube na njima...kakvi nadobudni klinci. Jedva čekam da se jave kad im udijelimo minimalno 2 kom. Budu li igrali otvoreno ... I čitava 4.
Sarajevo ljubavi moja!
Da je vidjeti i ovog sirijca na dijelu, valjalo bi 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
fcsforever
- Kontakt:
@hilmo...odbacio rammu kući..samo kola i kisela...ja, malo kaltenberga
joj gdje ste to bili?fcsforever je napisao/la:@hilmo...odbacio rammu kući..samo kola i kisela...ja, malo kaltenberga
Sarajevo ljubavi moja!
Kalasi nije dobio radnu dozvolu ! Prestanite peglat sa njim!
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Kakva ludnicaaaaa!
Tako brate hajde navijački ko če pobijediti i to jbg nemoj te da se svađamo,prepucavanja OK
Sarajevo ljubavi moja!
Bit ce to prava utakmica protiv Veleza,ova njihova ekipa je nesto najbolje od Veleza poslije rata sigurno(po mom)...djeluju mi ko totalno ofanzivna ekipa,i mislim da ce to biti prava ljepotica,a i dobro iskusenje za nasu odbranu sasvim sigurno,pogotovo za bekove,jel mislim da oni uz nas imaju najbolja krila lige bez sumlje,plus sto su pomognuti vrlo ofanzivnim bekovima,cak ofanzivnijim i od nasih,iskreno jedva cekam utakmicu
Nisam uopste za euforiju,tek je drugo kolo,nevolim ni sto nas proglasavaju prvacima,sve stoji da je ovo lijevo,prelijepo,iskreno danas smo odigrali utakmicu ko da su ovi dva ranga ispod nas,iskreno nesjecam se bilo cije utakmice da je gost imao ovakvu dominaciju u smislu samse igre...ali korak po korak od utakmice do utakmice
Ali u svakom slucaju,drago mi je sto imamo 7 dana odmora,sto dolazi kako rekoh Velez prijateljski klub,i da nas vrijeme posluzi,mislim da cemo imati jako lijepu brojku i na tribinama,i opet cu da pohvalim Velez i da mi je drago sto jedna takva ekipa dolazi pred Evropu u smislu da se nasi ni sekunde nesmiju opustati i da ce biti pravi test,ali vjerujem u ove momke i sta god da bude uz njih treba da smo,nece se uvijek ni dobro igrati,bit ce i losih utakmica svakako
Sad daj da uzivamo i da citamo i zivimo samo lijepe stvari sa nasim Sarajevom
Nisam uopste za euforiju,tek je drugo kolo,nevolim ni sto nas proglasavaju prvacima,sve stoji da je ovo lijevo,prelijepo,iskreno danas smo odigrali utakmicu ko da su ovi dva ranga ispod nas,iskreno nesjecam se bilo cije utakmice da je gost imao ovakvu dominaciju u smislu samse igre...ali korak po korak od utakmice do utakmice
Ali u svakom slucaju,drago mi je sto imamo 7 dana odmora,sto dolazi kako rekoh Velez prijateljski klub,i da nas vrijeme posluzi,mislim da cemo imati jako lijepu brojku i na tribinama,i opet cu da pohvalim Velez i da mi je drago sto jedna takva ekipa dolazi pred Evropu u smislu da se nasi ni sekunde nesmiju opustati i da ce biti pravi test,ali vjerujem u ove momke i sta god da bude uz njih treba da smo,nece se uvijek ni dobro igrati,bit ce i losih utakmica svakako
Sad daj da uzivamo i da citamo i zivimo samo lijepe stvari sa nasim Sarajevom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Care nije niko ružnu riječ napisao dok nije ovaj Hucklebery Finn počeo. Valjda mu Tom Sojer bio za lektiru. Veselimo se dobroj tekmi starih rivalasekac je napisao/la:Tako brate hajde navijački ko če pobijediti i to jbg nemoj te da se svađamo,prepucavanja OK
14.02.1945
- HannahMontana
- Kontakt:
Pozlatile ti se za taj ban. Inace lik toliko smara na svim temama da me tacno stid umjesto njega.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.