ma rekao da je imao jučer sastanak s faraonom i da mu je rekao da će Sloboda za četiri godine biti klub bez duga i da obećava jedan izlazak u evropu, sve to ako puste njega i njegove ljude da rade, naravno, očekuje i podršku općine, itdwienultras je napisao/la:mozeli ko izbaciti link da cujem giganta sta prica,nisam stigo danas..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal gdje na netu snimak te emisije sa OBN=a ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
.. i da se još malo dotaknem dresova, nadam se da će brojevi biti malo jače boje, da se bolje vide i da će bijela okvirna boja biti jaka
osoba sam od tih detalja, pa eto 
samo nek je on nama ziv i zdravZodiac je napisao/la:Rece na OBN da je godisnji prihod njegove firme 25 mil dolara,dabogda zaradio 250 gigantu.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Slobodas je napisao/la:Imal gdje na netu snimak te emisije sa OBN=a ?
Nema još, objaviće sutra valjda na svom YT kanalu, uglavnom nećete ostat uskraćeni
Uostalom, Chinaglia je objasnio sve u kratkim crtama, samo bih još dodao da su ga pokušali malo izbacit iz takta, govoreći mu neke stvari tipa da nema ništa od ovog, i između redova još dodavali da neće ništa postić, al nije se pokolebao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zodiac je napisao/la:Rece na OBN da je godisnji prihod njegove firme 25 mil dolara,dabogda zaradio 250 gigantu.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e sad zamisli kad je rekao javno koliki je godisnji prihod firme koji je STVARNI kesh u pitanjuGorki je napisao/la:Zodiac je napisao/la:Rece na OBN da je godisnji prihod njegove firme 25 mil dolara,dabogda zaradio 250 gigantu.
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ko nije gledao, ima nas Azmir.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
wienultras
- Kontakt:
tiha voda bregove valja......sta se tu krije,samo on zna....fukara87 je napisao/la:Ko nije gledao, ima nas Azmir.![]()
[youtube][/youtube]
i cesto mi spominje taj stadion....prije cemo mi imati stadion od nekih tamo,mnogo trofejnih,mnogo jakih giganata
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Samo mu omogucit sto duzi ostanak i sto vece ovlasti ali za to treba novi statut a za to opet saglasnot upravnog odbora sto ce rec tesko ili nikako. A s time bi se vjerovatno i on okurazio i ulozio ozbiljniji novac. Nego sad nesto razmisljam pa prvi smo skoro u svemu na tabeli, gol razlika 3 data 0 primljenih, po posjeti domacoj a i gostujucoj (neprovjerena informacija) izuzev Otoke, i to sve u ovakvoj situaciji. A ubijedjen sam da je sve regulara i da je samo ostala ona ekipa iz prosle sezone s Cirom da bi dobro zaorali ovom ligom a da ne spominjem eventualna pojacanja na sve to.. bio bi haoc teskog kalibra
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
4 data 
Da, da... ispravka krivog navoda 4 data
nisam ispratio sve rezultate ovog kola ali cini mi se da svakako imamo najbolju gol razliku.
It was turned around so that right looked wrong
-
zabranjeni
- Kontakt:
Je li vam ovaj Efendic dobio crveni ? (bar tako na stranici saveza pise)
Da li je bio zbog 2 zuta ili je dobio zuti i nakon toga direktan crveni ?
Da li je bio zbog 2 zuta ili je dobio zuti i nakon toga direktan crveni ?
crveni nije dobio, moguće da je suspenzija zbog žutih
-
zabranjeni
- Kontakt:
Na stranici saveza pise zuti karton 25. minuta a da je iskljucen u 86.
ma to je greška jer se toga stvarno ne sjećamzabranjeni je napisao/la:Na stranici saveza pise zuti karton 25. minuta a da je iskljucen u 86.
-
intercontinental
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/najvise- ... 200/137719" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel mene neko j.e.b.e. ovdje??
Čuj 3500 na Tušnju ,a na šugavici 4500
Ne mogu da vjerujem
Čuj 3500 na Tušnju ,a na šugavici 4500
Ne mogu da vjerujem
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije bitno ko sta pise, bitni su bodovi i to da nema uci bez da se plati pet maraka. Klubu idu pare i to je najbitnije, da ne radi Azmir sve sam vec i da navijaci doprinose..
Pa samo na zapadu je bilo više od 4000...intercontinental je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/najvise- ... 200/137719
Čuj 3500 na Tušnju ,a na šugavici 4500![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.