Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

Cartman
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2010, 11:34

Za sljedecu bi trebalo zovnut Cocalica, Malica, Ljevakovica, Burica i Bilbiju. A izbacit Muratovica, Zeca i Damjanovica. Buric i Begovic bi mogli igrat po jedno poluvrijeme protiv Svedske, a onda Keno 90 minuta protiv Njemacke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 mar 2010, 11:36

19TM87 je napisao/la:nije bitnoo kolko je bilo nego je bitno dokazat ko je u pravu...za mene je 10k bilo sve dok neko suprotno ne dokaze...
Ti burazeru fino okupi svoje društvo, pa dođite i popunite sljedeći put koje mjesto, kad bude Repka igrala, a nemoj ovdje dosađivat ko Uš!

Sve neki navijači i Pitari i Željovci, a na sjeveru i jugu zjapi...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 04 mar 2010, 11:40

Cartman je napisao/la:Za sljedecu bi trebalo zovnut Cocalica, Malica, Ljevakovica, Burica i Bilbiju. A izbacit Muratovica, Zeca i Damjanovica. Buric i Begovic bi mogli igrat po jedno poluvrijeme protiv Svedske, a onda Keno 90 minuta protiv Njemacke.
Ja bih za sljedecu volio da na novom spisku bude Cocalic/Panonios, Bilbija/Vojvodina i Sudic/Malme.

Posebno ovo za Sudica, sada je odlicna prilika da ga pozovemo.

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 04 mar 2010, 12:45

Evo spisak svih prijateljskih od juče i danas:
Armenia 1 - 3 Belarus

Mozambik 0 - 1 Bocvana
Zimbabve 2 - 1 Malavi
Makedonija 2 - 1 Crna Gora
Obala Slonovače 0 - 2 Sj. Koreja
Tanzanija 2 - 3 Uganda
Gruzija 2 - 1 Estonija
Grčka 0 - 2 Senegal
Angola 1 - 1 Latvija
Kipar 0 - 0 Island
Nigerija 5 - 2 DR Kongo
Slovačka 0 - 1 Norveška
Bosna i Hercegovina 2 - 1 Gana
Moldavija 1 - 0 Kazahstan
Malta 1 - 2 Finska
Turska 2 - 0 Honduras
Alžir 0 - 3 Srbija
Mađarska 1 - 1 Rusija
Južnoafrička republika 1 - 1 Namibija
Rumunija 0 - 2 Izrael
Luksembrurg 1 - 2 Azerbejdžan
Švicarska 1 - 3 Uruguaj
Austrija 2 - 1 Danska
Poljska 2 - 0 Bugarska
Albanija 1 - 0 Sj. Irska
Belgija 0 - 1 Hrvatska
Njemačka 0 - 1 Argentina
Holandija 2 - 1 SAD
Italija 0 - 0 Kamerun
Slovenija 4 - 1 Katar
Vels 0 - 1 Švedska
Engleska 3 - 1 Egipat
Francuska 0 - 2 Španija
Škotska 1 - 0 Češka
Portugal 2 - 0 Kina
Venecuela 1 - 2 Panama
Salvador 1 - 2 Gvatemala
Meksiko 2 - 0 Novi Zeland

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 04 mar 2010, 12:48

Ja mislim da je sinoc repka izgledalo solidno za prvi put drago mi je sto Pjanic preuzima ulogu kreatora igra i polahko postaje nosioc igre,Misimovic se sinoc nije vidio,Dzeko standardno dobar, Vedo zabio i igrao na nekoj neobicnoj poziciji za njega,kod gola extra presjekao loptu odigrao dupli sa Dzekom zavrsnica u njegovom stilu,Ibricic izgubljen,
Rahimic standardan bez greske,Salihovic ja ne znam sta je sa njim ali nikako da uputi dobar centarsut imao bezbroj gresaka uz Ibricica i Misketa najlosiji jucer,Spaha i Nodlicni,Jahic solidan odradio utakmicu bez greske.
Eh ove izmjene Muratovic izgleda definitivno vise ne moze,Medunjanin onako mao odigrao ali odradi 2-3 dupla pasa sa Miretom i to mi se svidja,Muslimovic nista nije pokazao,Begovic na pocetku malo nesiguran,polije nije ni imao potrebe za nekim intervencijama,Zec jos nije za A selekciju.....Jedino sto mi se ne dopada je da nismo odigrali ni jednu akciju u toku citave utakmice,ali posto je papetu prva tekma ne treba mu zamjeriti sve ce to aBd u buducnosti biti bolje..
Mislim da treba zvati Bilbiju , Cocalica i Stilica jer mislim da bi oni mogli u skorije vrijeme biti buducnost nase reprezentacije,jer Cocalic moze igrati i stopera i beka i zadnjeg veznog tako da moze biti od koristi...
Mislim da nema smisla vise zvati Pandzu,Damjanovica,Vladavica jer ne igraju ni u svojim klubovima,a ova 3 Stilic Cocalic i Bilbija su standardni u svojim ekipama, tako da bolje njima dati sansu a ne zvati ove samo da popune broj igraca :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 04 mar 2010, 12:49

Madafaka je napisao/la:
Marseille84 je napisao/la:Albanija vodi S.Irsku :o :o :o :o
I sta cemo sad? Sta si :o :o :roll: Je l' to S. Irska sila u fudbalu? :lol:
Goni se u ;) ;) ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 mar 2010, 12:52

jarane kazes SALIHOVIC NIKAKO DA UPUTU CENTARSUT KAKO TREBA,a molo spolije toga kazes JAHIC ODLICAN......budi bar realan,ja ga gotivim pravo al sinoc sto je neko rekao koda CIGLU udara a ne loptu svaka mu leti 5-6 metara......na to sve kazes da nismo odigali NIJEDNU UTAKMICU U CIJELOM MECU.......jbt ......ja shvatam neke stvari,ali biti ovako kritican nakon POBJEDE NAD GANOM......u kojoj smo imali posjed lopte bar 60% ......i imali prilika,za razliku od njihova dva,tri suta.....
meni ovo ipak mirise na to da nije realnost u pitanju NEGO NESTO DRUGO ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 13:00

Kamerun nerijeseno protiv Italije a Egipat dok je bio sa prvom postavom stavio Engleze na njihovom terenu u mali djep u prvom poluvremenu.Toliko o ''smjesnim''afrikancima,kako neko navede. :roll:
Sto neko rece ovi iz Gane su jaki do bola,jos kad im se i Essien oporavi to ce biti zeznuta repka.
Mi smo sa ovom tekmom dobili par vaznih stvari.Selektorcinu koja vidi puno stvari na tekmi sto drugi nisu i jednostavno sto zna svoj posao na ustrb nekih kriticara.
Pjanica i Misimovica zajedno a da funkcionira.
Ozbiljnu repku koja ni nakon gubljenja se ne predaje.
I kao sto Pape rece nemojte nalaziti neke lose stvari igracima ako ne krene po dobru.
Ko biva lako je hvaliti dok konj vuce,treba ga potimariti i kad zapne.
To vrijedi za sviju nas. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 mar 2010, 13:03

1. Teren Katastrofa, pa mogli su poslati nekog seljaka, za 100 maraka bi im covjek iskruzio 5X5 metara makar da pokriju ono blato i vodu pokraj golova (boze sacuvaj koja bruka)

2. Komentator glavonja ziva, nikad losijeg nisam cuo... spava mi se kada on prica.. bolje bi bilo da nije uopste komentarisao.. goni ga u 3 p.m

3. Muratovic kanta, i neznam sto uzima uopste mjesto mladzim igracima, pred kojim je karijera...

4. Nasa odbrana mora stvarati pritisak na napadace cim dobiju loptu, a ne cekati dok se priblize golu i pucaju..

5. Svaka cast ostalim, dobro su odigrali, mada je falilo malo vise trcanja za sve.
BLUE NATION.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2010, 13:10

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 04 mar 2010, 13:13

KONGO je napisao/la:Samo bih pohvalio BHF, i ono sto rade !

Momci vole svoju domovinu, a ovi sto ih blate samo da znaju da su vecina tih momaka ili otisli kao djeca iz BIH ili su cak rodjeni po stranim zemljama. Ipak su sacuvali svoju tradiciju, nisu zaboravili ko su. Umjesto da budete PONOSNI NA SVOJ NAROD vi ih blatite, NEK VAS JE SRAMOTA !
NoName je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Samo bih pohvalio BHF, i ono sto rade !

Momci vole svoju domovinu, a ovi sto ih blate samo da znaju da su vecina tih momaka ili otisli kao djeca iz BIH ili su cak rodjeni po stranim zemljama. Ipak su sacuvali svoju tradiciju, nisu zaboravili ko su. Umjesto da budete PONOSNI NA SVOJ NAROD vi ih blatite, NEK VAS JE SRAMOTA !
Treba pohvaliti svakog ko prati reprezentaciju i ko ide na utakmice. I samo nemoj generalizirati, ima BHF i svojih momenata koji nisu baš za pohvalu, ali nećemo o tome, bitno je da su uz našu reprezentaciju. Dalje, po meni je isto za pohvalu kad iz Bosne, gdje je prosječna plata nekih 700 kermi, na stadion u Lisabonu ode par hiljada navijača, lično znam neke koji su uzeli kredite da bi otišli tamo i to kod mikrokreditnih a znaš šta to znači. Barem je sa finansijskog aspekta BHFovcima ovo lakši dio.

Što se tiče naše reprezentacije, ona najbolje funkcioniše. Znamo kako funkcioniše savez a bogami i navijači su razjedinjeni, navijanje je tanko skroz, ne samo na ovoj utakmici nego gotovo na svim. Jedino kad trpamo tada se radujemo a čim je gusto svi se ušute i atmosfera je ko u pozorištu.
nije BHF samo iz stranih zemalja ima nas i u BOSNI gotovo su svi bili na ovoj utakmici iz bosne.

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 04 mar 2010, 13:16

Samo treba dati priliku nadama Medunjaninu i Zecu , na njima ovo sve ostaje , Muratovic je samo dzaba teturo sinoc , kao i Jahic . Sa njima u kos idu i Misimovic , Ibisevic i Ibricic . Da nema Spahe, Dzeke i Mireta , nigdje nas nebi bilo.
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 13:18

nexoze je napisao/la:Samo treba dati priliku nadama Medunjaninu i Zecu , na njima ovo sve ostaje , Muratovic je samo dzaba teturo sinoc , kao i Jahic . Sa njima u kos idu i Misimovic , Ibisevic i Ibricic . Da nema Spahe, Dzeke i Mireta , nigdje nas nebi bilo.
Svaka tekma druga nafaka,moze se vrlo lako desiti da pohvalis ovu prvu trojicu a pokudis ovu drugu trojicu slijedeci mec.
Ove nade su dobili priliku,dobit ce ih i slijedeci mec.Kod Cirkana bi ovi ili sijedili na klupi cijelo vrijeme u onakvoj situaciji ili na tribine otisli.
P.S Stilic bas nema srece sa njegovom pozicijom sve prebukirano do bola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 04 mar 2010, 13:22

..Kazem da treba forsirat nove mlade ljude , perspektivne , ambiciozne, zeljne dokazivanja . Ovi veterani koji iz raznih razloga ( starost, povrede , ne patriotizam ) nista ne pokazuju zadnjih 10 utakmica su visak , i to opasan.

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 04 mar 2010, 13:23

ma vidicete u svedskoj kako se puni stadion.400 km do tekme sta je to!!!hala :D :D

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 04 mar 2010, 13:25

harishp je napisao/la:
nexoze je napisao/la:Samo treba dati priliku nadama Medunjaninu i Zecu , na njima ovo sve ostaje , Muratovic je samo dzaba teturo sinoc , kao i Jahic . Sa njima u kos idu i Misimovic , Ibisevic i Ibricic . Da nema Spahe, Dzeke i Mireta , nigdje nas nebi bilo.
Svaka tekma druga nafaka,moze se vrlo lako desiti da pohvalis ovu prvu trojicu a pokudis ovu drugu trojicu slijedeci mec.
Ove nade su dobili priliku,dobit ce ih i slijedeci mec.Kod Cirkana bi ovi ili sijedili na klupi cijelo vrijeme u onakvoj situaciji ili na tribine otisli.
P.S Stilic bas nema srece sa njegovom pozicijom sve prebukirano do bola.
zato sam i mrzio miroslava blazevica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2010, 13:33

princx je napisao/la:ma vidicete u svedskoj kako se puni stadion.400 km do tekme sta je to!!!hala :D :D
Inače ste poznati po patriotizmu.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 13:36

Virtu4l je napisao/la:
princx je napisao/la:ma vidicete u svedskoj kako se puni stadion.400 km do tekme sta je to!!!hala :D :D
Inače ste poznati po patriotizmu.
VeKaVe lozac kaj bi @No name kazao,sta ima.Vidim guras u furunu masala. :mrgreen:
Citav ces Malme sad na ledjima da nosis. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2010, 13:41

harishp je napisao/la:VeKaVe lozac kaj bi @No name kazao,sta ima.Vidim guras u furunu masala. :mrgreen:
Citav ces Malme sad na ledjima da nosis. :lol:
Ma doku.rčili mi više brate.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 13:44

Zanimljiva utakmica, nisam je cijelu gledao, jesam do neke 60 minute. Zanimljiva formacije u Safeta, nadam se da ću ako Bog da imati mogućnost da gledam cijelu protiv Švedske, Bože zdravlja ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.