Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

vivaILchelik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la vivaILchelik » 11 avg 2014, 13:25

Citam sad ova clanak za posjetu. Pise 3500 na Tusnju. Bio sam na utakmici i puno vise od 3500 je bilo. Na zapadnoj strani je bilo krcato nije se moglo uci na ulaz a kamoli proci da sjednes. Sjever 60-70% popunjen bio...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 avg 2014, 13:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:drazi mi je bilo koji nas cojk, bosanac , sto je ratovao ovdje, sto non stop dokazuje patriotizam i nema kome nije valjao i tamo u USA i ovdje , pa uspio u zivotu i ima 25 miliona prihoda godisnje ko sto on rece jucer na OBN-u, nego neki zuti sa drugog kraja svijeta sa 250 milijardi prihoda
taj GOSPODIN kako ga ti nazivas rasistički ( a moderator :wtf: ) je pola godine u Sarajevu i donirao je 750 000 maraka za poplavljena podrucja a za ove manje humanitearne akcije necu ti pricati spisak ima dug ... :)
pa usporedi sa svojim predsjednikom :)

moderator edit: pa ne mogu ga onda ni porediti za Azmirom koliko je on ulozio u Simin Han, zatim svoje rodno mjesto, pa u Slobodu ili u nase ljude u USA...a sigurno je srazmjerno sa bogatstvom dao vise nego ovaj, ali lik se nije eksponirao dok nije dosao u Slobodu...medjutim nema potrebe da se takve stvari mjere, nego treba sto vise takvih ljudi da ulaze u BiH fudbal, bilo koji nek ode, oba kluba su opet nazad dje su bila, dje su i svi u PL ustvari, u blatu do vrata...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 avg 2014, 13:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:

ko sto i on sutra moze dignut sidro, moze i Buda odapet, nesto mi je bolesljiv bio, pa ste i vi opet nazad u istim gov.nima ko i mi svi

A može i Kijamet biti...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 avg 2014, 13:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:haman si ti bio mali kad su Horde kolektivno bojkotovale i forum i portal, cak i parole pisale protiv sportspor.ba na sjeveru :mrgreen: koga ste vi tad hejtali? sarajevo, rezim, portal, medije ???

mi dotle sigurno necemo ici da upucujemo parole portalu sa tribine a sto neko baci komentar , ima pravo na misljenje
Standardna procedura, argument je da sam ja dijete. Jesam, tlinest mi je i pisem samo dok je raspust.

Poredis totalno drugacije situacije. Pa oko tih brojki navijaca uvijek ima gresaka, Sa vs Atromitosa, pa najave da je bilo 10k, ukradu 1/3 publike. Treba prozivat komsije zbog toga ili sta? Odjednom ste i najozbiljnija tribina i klub itd. Imate vi dobre zadace, i to onu najtezu, odrzati raju nakon sto euforija splasne. Sloboda mi je bila ok klub, nista visr nista manje. Ali ovo glupiranje u posljednje vrijeme vise nije ni smijesno, pa tjeraju me i na mijenjanje misljenja. Ali dobro, ionako je ovdje samo mrznja u fokusu.

Nas realno libo rac, ali ko sto vec rekoh, sto te zadoji to te i ukopa.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 avg 2014, 13:41

ja ti rekoh, necija ogorcenost kad se pisalo ono sto im nije godilo (iako je ss.ba na kraju bio u pravu za Blekija) je isla do kolektivnog bojkota sportsport.ba stranice, "ostavki" moderatora i parola na stadionu (znaci da citava grupa stoji iza tog misljenja), a necija se svela na 2-3 individualna komentara ljudima kojima je zasmetalo umanjenje posjete...

nas vecinu boli q , da su napisali i 500, to je sasvim nebitna cinjenica, dok je tad zabolilo citavu grupu cim se morala oglasavati preko tribine..ja ti rekoh, ne ocekujem kod nas parolu protiv ss.ba na narednoj tekmi ili "ostavke" nas moderatora sto navijamo za Slobodu :D - toliko nas je sve to pogodilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 avg 2014, 13:49

Zao mi je sto sam uopce komentarisao kada vidim kako imenujes covjeka koji je donirao ogroman kes za ugrozene u poplavama. I opet si otisao na nesto sto nema veze jedno s drugim. Ja pricam o prozivanju Sarajlija u kontekstu sa ovim, sto nema smisla. A ti meni pricas o tribini, Blekicu i oglasavanju.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 avg 2014, 13:53

vivaILchelik je napisao/la:Citam sad ova clanak za posjetu. Pise 3500 na Tusnju. Bio sam na utakmici i puno vise od 3500 je bilo. Na zapadnoj strani je bilo krcato nije se moglo uci na ulaz a kamoli proci da sjednes. Sjever 60-70% popunjen bio...
Nasi delegati su poznati kao sjajni procjenjivaci posjete. :mrgreen:
Pa nije mi se jednom desilo da na utakmici Slavije dobijem zapisnik, a tamo prije utakmice vec pise posjeta. :lol:

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 11 avg 2014, 14:53

Samo bi da se nadodam na ovo.... delegat prepise broj koji dobije od kluba za prodati broj ulaznica... e sad cesto tj. skoro uvjek klubovi prijavljuju manji broj prodatih ulaznica... po meni tuzlaci cackate mecku i vrlo je moguce da ce vam sada inspekcija upadati tokom tekmi jer cita se ovaj forum , vjeruj te... ovo sam samo zelio objasniti na koji nacin delegati procjenjuju broj..
Inace slazem se da je bilo sigurno 6000 u TZ, i vec sam to pohvalio...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 avg 2014, 15:16

brazzo je napisao/la:Otkud Velez u igri za titulu ? Bez imalo cinizma smatram da ce prije Sarajevo nakucat 20 bodova prednosti nego sto ce rodjeni bit prvi i jedno kolo.

Iz cega si ti izvuko da ce Velez biti kandidat za titulu.Da ce biti kandidat za Evropu to je tacno,e sad hoce li uspjeti do zavisi od dosta faktora.Lani nam je umakla Evropa zamalo,a s obzirom da smo lani u jesenjem dijelu izgubili puno bodova kuci nismo uspjeli to nadoknaditi.Ove godine ce mo probati to ostvarti,a niko ne tvrdi da ce mo to i uspjeti.Ja kao navijac se nadam i imam vjere u to da to mogu ostvariti,u ostalo vidit ce mo.

Sljedeci stop Kosevo,Pitari dragi ste mi ali eto nas po bod(ove) :)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 avg 2014, 15:18

. :D
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 11 avg 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 11 avg 2014, 15:19

mozda je rano za prognoze nakon dva kola ali po svemu sudeci je sarajevo prvi favorit za prvaka, dok ga prate siroki i zrinjski..sloboda takodjer jako dobro igra dok ima nekoliko ekipa koje ce se boriti za evropu ako dignu formu a to su zeljo, velez, celik i borac..ove ekipe imaju potencijal za to..najvece sanse za ispadanje dajem drini, travniku i radniku.

1. sarajevo

2. siroki
3. zrinjski
4. sloboda

5. zeljo
6. velez
7. borac
8. celik
9. mladost
10. olimpic
11. zvijezda
12. vitez
13. slavija
14. radnik

15. travnik
16. drina
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 11 avg 2014, 15:20

evropa je sigurna za tri kluba Siroki , Zrinski i Sarajevo 4-tog putnika se trazi medju , velez , zeljo ...

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 11 avg 2014, 15:21

vest je napisao/la:mozda je rano za prognoze nakon dva kola ali po svemu sudeci je sarajevo prvi favorit za prvaka, dok ga prate siroki i zrinjski..sloboda takodjer jako dobro igra dok ima nekoliko ekipa koje ce se boriti za evropu ako dignu formu a to su zeljo, velez, celik i borac..ove ekipe imaju potencijal za to..najvece sanse za ispadanje dajem drini, travniku i radniku.

1. sarajevo

2. siroki
3. zrinjski
4. sloboda

5. zeljo
6. velez
7. borac
8. celik
9. mladost
10. olimpic
11. zvijezda
12. vitez
13. slavija
14. radnik

15. travnik
16. drina
:lol: :lol: Pa brate reci mi da se zalis...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 11 avg 2014, 15:25

pa eto pisem da ce se zeljo,sloboda,velez i borac boriti za evropu, tj 4. mjesto..
po cemo to ova ostala tri kluba pokazuju vise od slobode koja izgleda ima bolju finansijsku situaciju od zelje i borca?
mozda bi bilo i osvjezenje da sloboda odigra evropu jer zeljo ili borac sa ovom ekipom nemaju sta traziti, makar ce u tuzli biti euforija.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 avg 2014, 15:31

Čelik, Sloboda, raspali Borac :rol: :rol: :tokralju:
Ja te volim, volim Željo..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 avg 2014, 15:40

Slobodin cilj za ovu sezonu je stabilizacija kluba, izgradnja infrastrukture i ostanak u PL.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 11 avg 2014, 15:41

U evropu idu isti kao i prosle sezone i to je realnost ne vidim na tom mjestu Velez iako imaju solidnu ekipu a o Slobodi da i ne pricam.Sto se tice prvaka vjerujem i nadam se da ce to biti Sarajevo drugi favorit mi je Siroki a treci Zeljeznicar bez obzira na izmjenjenu ekipu.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 11 avg 2014, 15:43

U evropu ce ko bude imao licencu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 avg 2014, 15:53

Evropu će krojiti porezna uprava FBiH a ne nesposobni savez, kojem izgleda više niko i ne vjeruje, a ako bude puštanja oni koji ne zadovoljavaju kriterije UEFA-e, nayebta će neko dobro, savez ili klubovi, a državu boli racku o kojem se klubu radi, samo daj moje, a vi se tamo koljite.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 avg 2014, 16:06

sloboda i da izbori evropu,ako predsjednik ne iskesira milioncice za dug,djaba..
iako nemamo mi uslove za to,tamam da igramo ko bajern.**** evropu u ugljeviku ili zenici,ako necemo na tusnju igrat..prvo infrastruktura,dug,stabilizacija..
po meni u evropi su sarajevo,siroki,zrinjski i velez...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.