sto se tice svaba, bujrum im u Sarajevo, i neko ostave ovdje pare sto ce i uraditi na kraju, pa da se i ova nasa raja koja se bavi ugostiteljstvom malo opari
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sve su se kockice slozile i sad idemo prema naprijed, zadnjih par godina administracija je bila bolji dio kluba, medjutim kako je Dzeno krenuo sa momcima, mogli bi ih presisati
sto se tice svaba, bujrum im u Sarajevo, i neko ostave ovdje pare sto ce i uraditi na kraju, pa da se i ova nasa raja koja se bavi ugostiteljstvom malo opari
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj Scepana Scekica sta radi 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ti si pokusao slagati,a ja se te uhvatio u tom pokusajuBordoMahala je napisao/la:Ja dok sam sinoc gledao meni je zvucalo onako kako sam napisao, e sad postoji mogucnost da nisam dobro cuo... I bolje se ti brini za svoj klub i svoju tribinu koja ti se raspada vec godinama a sinoc je to i kuliminiralo.. bas kao i klub.
a niko nije spomenuo moj klub i ne znam sto ga uzimas u usta
Jel te stid da se javljas bolan ne bio, pa poslije onakvih 90 min. protvi Sirokog, a poslije onakve rapsodije SARAJEVA. Nemoj momka replicirat, pusti nas da uzivamo. Ugl. poenta je bitna, a to je da Velez nema sta traziti na Kosevu, i hajd zdravo !arelinho je napisao/la:ti si pokusao slagati,a ja se te uhvatio u tom pokusajuBordoMahala je napisao/la:Ja dok sam sinoc gledao meni je zvucalo onako kako sam napisao, e sad postoji mogucnost da nisam dobro cuo... I bolje se ti brini za svoj klub i svoju tribinu koja ti se raspada vec godinama a sinoc je to i kuliminiralo.. bas kao i klub.![]()
![]()
a niko nije spomenuo moj klub i ne znam sto ga uzimas u usta
Procitaj moj post za sinosnju utakmicu i onda mi nesto reci,ja nemam cega da se stidim u vezi svog kluba niti cu se ikad stiditi ma sta god uradio moj klubmacahz je napisao/la:Jel te stid da se javljas bolan ne bio, pa poslije onakvih 90 min. protvi Sirokog, a poslije onakve rapsodije SARAJEVA. Nemoj momka replicirat, pusti nas da uzivamo. Ugl. poenta je bitna, a to je da Velez nema sta traziti na Kosevu, i hajd zdravo !arelinho je napisao/la:ti si pokusao slagati,a ja se te uhvatio u tom pokusajuBordoMahala je napisao/la:Ja dok sam sinoc gledao meni je zvucalo onako kako sam napisao, e sad postoji mogucnost da nisam dobro cuo... I bolje se ti brini za svoj klub i svoju tribinu koja ti se raspada vec godinama a sinoc je to i kuliminiralo.. bas kao i klub.![]()
![]()
a niko nije spomenuo moj klub i ne znam sto ga uzimas u usta![]()
![]()
![]()
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
NA kosevu nema niko nista traziti, mozda ova Borusija ali dabogda 
Imaju na Kosevu, nemaju na svom jer mi meljemo u gostimaSarajlijc@ je napisao/la:NA kosevu nema niko nista traziti, mozda ova Borusija ali dabogda
1946
Bilo bi mocno kad bi se neki transparent napravio hrgoti, tipa dobrodosao kuci ili tako nesto s obzrom da je rodjen u bosni, sigurno da bi mu srce bilo ogromno kad bi vidio da ga bosanci vole i mogli bit presudno da zaigra za nas a to je najbolji napadac koji moze biti nasljednik dzeke i ibisevica, bolji nece sigurno naletiti kakav god bio...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa nama zivota ti? Nije ti ovo Njemacka ili Engleska burazeru pa da ocekujes te transparente, uostalom igra Sarajevo ne repka.DeeWa je napisao/la:Bilo bi mocno kad bi se neki transparent napravio hrgoti, tipa dobrodosao kuci ili tako nesto s obzrom da je rodjen u bosni, sigurno da bi mu srce bilo ogromno kad bi vidio da ga bosanci vole i mogli bit presudno da zaigra za nas a to je najbolji napadac koji moze biti nasljednik dzeke i ibisevica, bolji nece sigurno naletiti kakav god bio...
Kakva dominacija sinoc nasih momaka, nemam rijeci za ovo Sarajevo samo neka ovako nastave
Sada nam dolaze prijatelji na Kosevo, njima respect nama bodovi

Sada nam dolaze prijatelji na Kosevo, njima respect nama bodovi
04.10.2009 !!
pa nema sa sarajevom al ima sa bosnom. Ne moras plitko razmisljati, ako bi ga jedan obicni transparent ubjedio da igra za nasu drzavu, sta je to problem bgt? I horde navijaju za reprezentaciju a lik dolazi u bosnu, jedini nacin da ga se privuce.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel tebi 13 godina? Budi ozbiljan, zaboli nas za Hrgotu. Sto ne bi Bica bio u vrhu napada reprezentacije?DeeWa je napisao/la:pa nema sa sarajevom al ima sa bosnom. Ne moras plitko razmisljati, ako bi ga jedan obicni transparent ubjedio da igra za nasu drzavu, sta je to problem bgt? I horde navijaju za reprezentaciju a lik dolazi u bosnu, jedini nacin da ga se privuce.
Kad se pustaju karte u prodaju......da mi ne promakne sad ce raja navaliti abd

Pa zaboli tebe sta se javljas onda ako te boli qrac za repku i njene igrace?
Sarajlijc@ je napisao/la:Jel tebi 13 godina? Budi ozbiljan, zaboli nas za Hrgotu. Sto ne bi Bica bio u vrhu napada reprezentacije?DeeWa je napisao/la:pa nema sa sarajevom al ima sa bosnom. Ne moras plitko razmisljati, ako bi ga jedan obicni transparent ubjedio da igra za nasu drzavu, sta je to problem bgt? I horde navijaju za reprezentaciju a lik dolazi u bosnu, jedini nacin da ga se privuce.
Bica je jos poprilicno daleko da bude pozvan u repku,a za taj transparent se slazem da je nepotreban..Ako covjek hoce igrati,neka kaze necemo mu se sad ulizivati pa ako nas ispali da ispadnemo smijesni
FK Sarajevo
Imaš li još kakav konstruktivan prijedlog u vezi transparenta ?! Ne mogu da vjerujem šta sve neću pročitat'DeeWa je napisao/la:pa nema sa sarajevom al ima sa bosnom. Ne moras plitko razmisljati, ako bi ga jedan obicni transparent ubjedio da igra za nasu drzavu, sta je to problem bgt? I horde navijaju za reprezentaciju a lik dolazi u bosnu, jedini nacin da ga se privuce.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Jesu izbacili sminak tekme od juce ?

Ovdje sve neki zajebani i razbijaci, pravo opasni korisnici, sve mora da ste pravi neki uspjeh u zivotu napraviku u toj zivotnoh sferi. I onda kazete neko glup? Pa to ustvari pricate o sebi. Ovdje nema niko da kaze fino ne slazem se sa prijedlogom i misljenjem nego ako ne mislis ko odredjen korisnik odma si glup retardiran i djecak od 12g
- Camoranesi
- Kontakt:
Bilbija u repki? Tebi je 12 ondaSarajlijc@ je napisao/la:Jel tebi 13 godina? Budi ozbiljan, zaboli nas za Hrgotu. Sto ne bi Bica bio u vrhu napada reprezentacije?DeeWa je napisao/la:pa nema sa sarajevom al ima sa bosnom. Ne moras plitko razmisljati, ako bi ga jedan obicni transparent ubjedio da igra za nasu drzavu, sta je to problem bgt? I horde navijaju za reprezentaciju a lik dolazi u bosnu, jedini nacin da ga se privuce.
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.