Merkator, mjenjačnicaSlatinash_7 je napisao/la:@thranduil
Gdje si uzeo karte ako nije tajna?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahaha cuj Jug i Sjever, je.o ih onaj ko im je strane odredjivao
jug i sjever su 2 teleskopa i hajd ti sad znaj sta se odnosi na koju tribinu hahahaha boze budala

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
panini je napisao/la:4600 karti prodato... lupetaju bezveze ali zar je bitno sta pisu tamo neki sarajevski portali ???NKMramor je napisao/la:Pa samo na zapadu je bilo više od 4000...intercontinental je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/najvise- ... 200/137719
Jel mene neko j.e.b.e. ovdje??
Čuj 3500 na Tušnju ,a na šugavici 4500![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujemNe znam čemu lažiranje podataka, ali ovo je totalna neistina. Džaba skeneri i sve, opet se nađe neko ko lupi glupost.
Ispada da je ovo bila treća utakmica u ovom kolu po broju publike na stadionu, a bila je prva, možda čak i za 1000 gledalaca više.
Ma da su samo sarajevski mediji vec cifra od 3500 stoji u na stranici fudbalskog saveza. U sustini trebala bi nas zaboliti taki sta ko pise al razumijem gnjev jer zasto nam umanjivati cifru, zasto obmanivati da se zna ko ponajvise voli svoj klub.
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Postojil sansa da igramo protiv zelje domacu u nocnom terminu??
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Totalno su nejasni ispali sa ovim zonama. Teleskop jug i sjever, te tribina jug i sjever.ultrasstyle_tz je napisao/la:hahaha cuj Jug i Sjever, je.o ih onaj ko im je strane odredjivaojug i sjever su 2 teleskopa i hajd ti sad znaj sta se odnosi na koju tribinu hahahaha boze budala

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
tesko,jer nam nisu sijalice na reflektorima ispravne,firma koja ih je pravila vise ne postoji,da bi se remontovali treba dosta novaca..tuzlak1987 je napisao/la:Postojil sansa da igramo protiv zelje domacu u nocnom terminu??
-
- Kontakt:
ljudi,nemam pojma jel tacno..juce sam pisao da mi je cudno sto azmir pocesto kada da intervju spominje stadion..
malo sam pokusao da se raspitam,tesko je doci do info,izgleda da su pregovori sa turcima u punom jeku za istocnu tribinu..bilo mi je cudno,jer azmir je jednom reko za 10 godina dug,i barem jednom evropa,sada garantuje za cetiri,plus evropa,i spominje stadion..izgleda da bi pored bth sjevera,mogli imati i besiktas tribinu istok
malo sam pokusao da se raspitam,tesko je doci do info,izgleda da su pregovori sa turcima u punom jeku za istocnu tribinu..bilo mi je cudno,jer azmir je jednom reko za 10 godina dug,i barem jednom evropa,sada garantuje za cetiri,plus evropa,i spominje stadion..izgleda da bi pored bth sjevera,mogli imati i besiktas tribinu istok

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
10 god je reprogram za poreze i jednom ako potpises ugovor (a mi jesmo potpisali) i ako placas redovno svoje rate onda taj dug nije problem za evropsku licencu.. ali imamo mi i mimo poreza dugova koji su i veci od poreza i zbog njih ne mozes dobiti licence, tak da je vjerovatno mislio da ce njih sanirati za 4 god...to ako uspije i za 5 god uradit ko fergusonu mu treba statuu podignut ispred tusnja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- miladije87
- Kontakt:
Koliko se ja sjecam, reflektori su testirani i mislim da je neko iz kluba najavio da ce ove sezone biti i nocnih utakmicahuma je napisao/la:tesko,jer nam nisu sijalice na reflektorima ispravne,firma koja ih je pravila vise ne postoji,da bi se remontovali treba dosta novaca..tuzlak1987 je napisao/la:Postojil sansa da igramo protiv zelje domacu u nocnom terminu??

Hiljade duša najluđih samo tebi odanih ! FUKARE TUZLA 1987
-
- Kontakt:
ma nesumnjam,covjek je reko,dacu dva tri mil,ali sta sa dugovima..mora zastiti svoje ulaganje,vjeruj da samo to koci,dao bi on,ali da se on pita hlupam narednih 10 god,da mu se garantuje barem mogucnost da pokusa vratiti ulozeno a ne da vrati dugove,ulozi u ekipu,i da ga izglasaju za aut..nije lud..da postoji statut,koji stiti njega kao ulagaca,sloboda bi se vec sad borila minimum za evropu...ultrasstyle_tz je napisao/la:10 god je reprogram za poreze i jednom ako potpises ugovor (a mi jesmo potpisali) i ako placas redovno svoje rate onda taj dug nije problem za evropsku licencu.. ali imamo mi i mimo poreza dugova koji su i veci od poreza i zbog njih ne mozes dobiti licence, tak da je vjerovatno mislio da ce njih sanirati za 4 god...to ako uspije i za 5 god uradit ko fergusonu mu treba statuu podignut ispred tusnja
moje misljenje,
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kako si ban takav ? Osmanagic najgori na terenu bio jeli to bodris ga jer je nase djete a Sloboda ga nije uzela?..los bio lik skroz katastrofa..Mehidic je za njeg babukajoksimovic je napisao/la:Prije svega želim čestitati na veelikoj pobjedi.
Po meni jedini koji su dobili prolaznu ocjenu su špic Radovanović.asistent Efendić i golman Fejzić.Ostali ništa posebno.
Isto bih želio pohvaliti u protivničkoj ekipi malog Osmanagića,koji me je svojom tehnikom i igrom vratio na ono vrijeme kada je bio kod nas u mlađim selekcijama.Nikad mi neće biti jasno zašto smo ga tako olako ispustili,a bio nam je pred nosom.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Isas sam maloprije maksuz u Mejdan prije kupovine da provjerim. I onaj dole portir me gleda u čudu kad sam rekao da nema "A" i "B" na kartama. Ispada da su teleskopi sjever/jug ispod koševa a tribine sjever/jug sa strana. Mada sumnjam da će to iko imati vremena gledati a i cijene svih su iste.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Totalno su nejasni ispali sa ovim zonama. Teleskop jug i sjever, te tribina jug i sjever.ultrasstyle_tz je napisao/la:hahaha cuj Jug i Sjever, je.o ih onaj ko im je strane odredjivaojug i sjever su 2 teleskopa i hajd ti sad znaj sta se odnosi na koju tribinu hahahaha boze budala
Ako neko skonta ili provjeri negdje šta se odnosi na koju tribinu, neka napiše, da znam šta ću uzet.
Zadnja izmjena: Pity1900, dana/u 11 avg 2014, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
za rekletore je receno da su testirani i da rade...tako da ce bit nocnih tekmi samo je pitanje protiv koga
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo vam emisija ona od jučer.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Da vam ne bude vise pometnje, retardi sa kupikartu.ba su pravili ulaznice tako da nije ni cudo. Uglavnom prodaju se teleskop jug, teleskop sjever, tribina jug, tribina sjever. E sad pojasnjenje, tribina SJEVER je tribina B tj. zapad, a tribina JUG je tribina A tj. istok. Fukare su uvijek u Mejdanu navijale na istoku, dakle u ovom slucaju tribina JUG.
Et' vajda sam vam razjesio dilemu.
Btw. Klub treba izdati vlastito saopstenje koliko je ulaznica prodato i kolika je bila posjecenost, cuj nije bitno sta drugi pisu. Pa vecina ljudi ne cita ovaj forum, gledala je tekmu preko TV i sad smatra da je mala posjecenost, treba to odmah demantovati i davati ljudima prave informacije a ne pustiti ih da nam omalozavaju na svakom cosku.

Et' vajda sam vam razjesio dilemu.
Btw. Klub treba izdati vlastito saopstenje koliko je ulaznica prodato i kolika je bila posjecenost, cuj nije bitno sta drugi pisu. Pa vecina ljudi ne cita ovaj forum, gledala je tekmu preko TV i sad smatra da je mala posjecenost, treba to odmah demantovati i davati ljudima prave informacije a ne pustiti ih da nam omalozavaju na svakom cosku.

Jedan grad, jedna ljubav!
Koliko mozemo zakljuciti do sada A. Husic za jos veca ulaganja trazi garanciju koji mu jedino moze dati promjena statuta, a da bi se to desilo potrebno ga je promjeniti od strane skupstine. Citajuci ranije komentare ovdje na forumu ta volja kod mnogih ne postoji sto znaci pat pozicija. Kako izaci iz tog corsokaka ?
samo Sloboda
Ima snimak gdje onaj lik iz kluba govori da su testirani i da bi se mogla odigrati poneka noćna utakmica ali da je potrebna zamjena određenih dijelova, bez toga ništa. Čisto sumnjam da je to urađeno. Možda se uradi šta što je faraon rekao zbog repke uz rekonstrukciju terena i sl, neki bolji uslovi. Jedino tu vidim pare, ostalo teško.miladije87 je napisao/la:Koliko se ja sjecam, reflektori su testirani i mislim da je neko iz kluba najavio da ce ove sezone biti i nocnih utakmicahuma je napisao/la:tesko,jer nam nisu sijalice na reflektorima ispravne,firma koja ih je pravila vise ne postoji,da bi se remontovali treba dosta novaca..tuzlak1987 je napisao/la:Postojil sansa da igramo protiv zelje domacu u nocnom terminu??
Jednostavno ubacivati svoje ljude kao što su sad ubačena tri naša čovjeka. U tome je jedini spas, sazivati skupštinu i ko se ne pojavljuje više puta mijenja ga neko drugi. Nisam siguran koliko puta se može izostati da bi se zaradio crveni karton. Ako pogledamo da je FK Sarajevo počelo borbu 2008-2009 godine protiv svojih hamelja, a tek sad im stižu pozitivne stvari nakon 4-5 godina, i mi smo na dobrom putu kao i oni.merak je napisao/la:Koliko mozemo zakljuciti do sada A. Husic za jos veca ulaganja trazi garanciju koji mu jedino moze dati promjena statuta, a da bi se to desilo potrebno ga je promjeniti od strane skupstine. Citajuci ranije komentare ovdje na forumu ta volja kod mnogih ne postoji sto znaci pat pozicija. Kako izaci iz tog corsokaka ?
-
- Kontakt:
treba prosiriti upravni odbor,ubaciti svoje ljude..za promjenu statuta glasalo bi par ljudi,sa azmirom na celu,ostalo ne,jer im to nepase..**** se trebaju izbaciti,koce nas godinama.treba pogledat sarajlije,rijesise se toga,i krenuse naprijed...pa nije to atomska fizika...covjek bi u slobodu ulozio milione bolan...trazi samo da zastiti svoje ulaganje,ako nista,makar da neide u minus,da moze makar ulozeno vratiti..zar je to tesko jbt,i zar nekom moze smetati napredak vlastitog kluba...nerazumijemmerak je napisao/la:Koliko mozemo zakljuciti do sada A. Husic za jos veca ulaganja trazi garanciju koji mu jedino moze dati promjena statuta, a da bi se to desilo potrebno ga je promjeniti od strane skupstine. Citajuci ranije komentare ovdje na forumu ta volja kod mnogih ne postoji sto znaci pat pozicija. Kako izaci iz tog corsokaka ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.