Genoa are the front runners to sign Uruguay defender Diego Lugano on a free transfer after he was released by West Brom
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jel' to nema vise onog turnira koj igraju Inter, Milan i Juventus, ono svak' sa svakim po 45 minuta ? Ja se nesto ne sjecam da je prosle godine bilo a znam da je ranijih godina bilo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne igra Inter od prošle godine je otkazao, sad nastupa Sassuolo.
Ma to treba skroz otkazat. Glupljeg turnira nisam vidio. Ili igraj 90 min ili nemoj nikako
Il Club più titolato al mondo!
Ja mislim da je onaj turnir 23.8. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
sta je sa ovim izborom predsjednika saveza? zasto ce izgleda oba kandidata odstupiti?
+1muxa je napisao/la:Ma to treba skroz otkazat. Glupljeg turnira nisam vidio. Ili igraj 90 min ili nemoj nikako
A ima li onog Berlusconi kupa?
I da li se igra superkup ove godine i gdje?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Berlo kup nema ni ovde god.FaraonTM je napisao/la:+1muxa je napisao/la:Ma to treba skroz otkazat. Glupljeg turnira nisam vidio. Ili igraj 90 min ili nemoj nikako
A ima li onog Berlusconi kupa?![]()
I da li se igra superkup ove godine i gdje?
A SuperKup se igra decembar a gdje videcemo
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
To ti je ItalijaFaraonTM je napisao/la:Čuj u decembru
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Hoce bit kakva iole kvalitetna fantasy liga za odigrat? 
Evo napravio sam na ovoj stranici sto smo igrali i prošle dvije sezone:SiamoNoi je napisao/la:Hoce bit kakva iole kvalitetna fantasy liga za odigrat?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=140" onclick="window.open(this.href);return false;
- anton 1983
- Kontakt:
Jel more meni iko ovu Parmu objasnit i to kaj oni delaju sa tim igračima i posudbama? 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Izabraše starog prdonju rasistu za predsjednika saveza.
Što se tiče klubova u Serie A Milan, Inter i Lazio su uz njeg bili, treba vidjet kako ce proci ti klubovi naredne sezone, bice interesantno.
Mlade snage, nova Serie A ovo ono, ma daj nam starog prdonju.
Što se tiče klubova u Serie A Milan, Inter i Lazio su uz njeg bili, treba vidjet kako ce proci ti klubovi naredne sezone, bice interesantno.
Mlade snage, nova Serie A ovo ono, ma daj nam starog prdonju.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlPrincipe
- Kontakt:
Tavecchio: "'Banana-eater' will no longer be considered an insult. I encourage the players to use it against the referees."
Galliani: "Albertini is a friend, but we chose Tavecchio who got 16 out of 20 votes from Serie A." uuuu
Galliani: "Albertini is a friend, but we chose Tavecchio who got 16 out of 20 votes from Serie A." uuuu
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Vidite na talijanskim portalima sta misle talijani o njemu 
Re: Odg: Serie A
Zar je neko od Galianija,koji neda nijednoj legendi u klub, očekivao da ce dat podršku Albertiniju 
Il Club più titolato al mondo!
Ne znam ko je taj lik ali Interu može biti samo bolje s ovom promjenom u vrhu saveza. Sudije su nas dobro je*avale proteklih sezona.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Korak dva unazad

Bgm ovi u Napulju cini se nimalo lijepo nisu docekali Matadora. Sta bi sa onim idolopoklonstvom i muralima sirom Napulja ?
Nisu valjda ocekivali da covjek provede citavu karijeru tamo. Realno, prekucao je on davno Seriu A.
Nisu valjda ocekivali da covjek provede citavu karijeru tamo. Realno, prekucao je on davno Seriu A.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.