AdiFKS je napisao/la:Nije prijetnja niti bilo sta drugo, odmah u startu da naglasim. Ali bilo kakva hipi-prijateljska atmosfera sa igracima i navijacima Borusije taj cervtak je neprihvatljiva. Pa taman da moj rahmetli dedo, il brat sviju nas ponaosob igra u toj ekipi..DeeWa je napisao/la:Bilo bi mocno kad bi se neki transparent napravio hrgoti, tipa dobrodosao kuci ili tako nesto s obzrom da je rodjen u bosni, sigurno da bi mu srce bilo ogromno kad bi vidio da ga bosanci vole i mogli bit presudno da zaigra za nas a to je najbolji napadac koji moze biti nasljednik dzeke i ibisevica, bolji nece sigurno naletiti kakav god bio...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko god se trudio da mislim samo na mostarce i narednu utakmicu u PL, ne ide mi od ruke a vidim ni vama, svaka druga misao je o Švabama.
I ako sam za to da se razni igrači koji igraju vani privole da igraju za naš nacionalni tim, mislim da naš klub u ovakvoj utakmici ne trebamo koristiti za takve stvari.
Momak je imao najbolju namjeru, predstavio svoj prijedlog, velika većina ga ne prihvata i tu se priča završava, nema potrebe da frajera napadate.
Ako su u planu da se provedu ove stvari koje je @head spominjao za Njemačke navijače, to je prava stvar. Mi navijače trebamo dočekati onako kako mi to najbolje znamo, da ljudi vide da i ovdje žive normalni ljudi, a njihove eventualne ispade prepustiti da policija riješi.
Ali ja bih radije da mi ovu sedmicu pričamo samo o trećem kolu PL.
Evo i Selimović potvrđuje ono što smo mi već odavno primjetili
"Momci su fizički i psihički na jednom zavidnom nivou"
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/momci- ... nivou/1776" onclick="window.open(this.href);return false;
I ako sam za to da se razni igrači koji igraju vani privole da igraju za naš nacionalni tim, mislim da naš klub u ovakvoj utakmici ne trebamo koristiti za takve stvari.
Momak je imao najbolju namjeru, predstavio svoj prijedlog, velika većina ga ne prihvata i tu se priča završava, nema potrebe da frajera napadate.
Ako su u planu da se provedu ove stvari koje je @head spominjao za Njemačke navijače, to je prava stvar. Mi navijače trebamo dočekati onako kako mi to najbolje znamo, da ljudi vide da i ovdje žive normalni ljudi, a njihove eventualne ispade prepustiti da policija riješi.
Ali ja bih radije da mi ovu sedmicu pričamo samo o trećem kolu PL.
Evo i Selimović potvrđuje ono što smo mi već odavno primjetili
"Momci su fizički i psihički na jednom zavidnom nivou"
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/momci- ... nivou/1776" onclick="window.open(this.href);return false;
Prednost kod kupovine ulaznica za domaću i gostujuću utakmicu bordo kluba u okviru play-offa UEFA Europa League imaće AKTIVNI ČLANOVI FK Sarajevo.
Isplati se biti član! - http://www.fcsarajevo.ba/ja-sam-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaži i ti glasno:
#JaSamSarajevo
Isplati se biti član! - http://www.fcsarajevo.ba/ja-sam-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaži i ti glasno:
#JaSamSarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta je ovo sa Sarajevo, sve utakmice u gostima 1:3. Moze li neko reci momcima da postoje i drugi rezultati.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 23bf63a393" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerujem Avazu k'o Bakiru Izetbegoviću. 
Za Borussiju
Tribina SJEVER - VEDRAN PULJIĆ
za članove 3 KM, redovna cijena 5 KM
...I NAŠ JE SJEVER OPET NAJJAČI!
1946
opet nas uprava ispostovala, barem sto se tice navijacke tribine !!! 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
VELIKA GOSPODA SJEDE U UPRAVI!Head je napisao/la:Za Borussiju
ZA TRI MARKE GLEDATI OVAJ SPEKTAKL!!!!!!!!!!
Ne bi kupio novine tacno da je istina.Ledesma10 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 23bf63a393
1946
Odlika velikih klubova su da te lijepo ugoste itd. A na terenu nema ljubavi. Ako si to mislio postujem, ali isto tako ne treba biti papak i tuci njihove navijace ili sta znam vec. Ovo govorim jer sam se svega naslus'o od izvlacenja.
Ma sta ces bolan tuci, ljudi dolaze u grupi od 3-4 hiljade navijaca.Desole je napisao/la:Odlika velikih klubova su da te lijepo ugoste itd. A na terenu nema ljubavi. Ako si to mislio postujem, ali isto tako ne treba biti papak i tuci njihove navijace ili sta znam vec. Ovo govorim jer sam se svega naslus'o od izvlacenja.
1946
Zaista velika gospoda!!!!rammstein je napisao/la:VELIKA GOSPODA SJEDE U UPRAVI!Head je napisao/la:Za Borussiju
ZA TRI MARKE GLEDATI OVAJ SPEKTAKL!!!!!!!!!!
Za očekivati je da ostale tribine budu malo skuplje, ja ne bih imao ništa protiv da istok bude 12 (10 KM za članove) i zapad 20 (15 za članove)...
Ovo je prilika da klub još zaradi od onih koji dolaze samo na ovakve spektakle i koji utakmicu uživo gledaju jednom u tri godine.
ma pojedinacno ako neko bude set'o gradom sa njihovim navijackim obiljezjima i sl.Head je napisao/la:Ma sta ces bolan tuci, ljudi dolaze u grupi od 3-4 hiljade navijaca.Desole je napisao/la:Odlika velikih klubova su da te lijepo ugoste itd. A na terenu nema ljubavi. Ako si to mislio postujem, ali isto tako ne treba biti papak i tuci njihove navijace ili sta znam vec. Ovo govorim jer sam se svega naslus'o od izvlacenja.
Prebacite na 51:38
Slinan Slinanović
[youtube][/youtube]
Slinan Slinanović
[youtube][/youtube]
Sreca pa je Ojler mlad umro...
-
bordobijeli
- Kontakt:
bit ce to tesko organizovati a da ne bude belaja ,svugdje ima budala još kad se koja piva vise popije tesko da ce moci setati carsijom i da pjevaju a da niko ne reaguje.licno bi volio da sve bude kako treba al kao sto reko bice to tesko .mozda bi im trebali organizovati neku fan zonu ili nesto slicno da se tu okupe jel cisto sumnjam ako se budu sepurili po gradu da nece biti problema .Desole je napisao/la:ma pojedinacno ako neko bude set'o gradom sa njihovim navijackim obiljezjima i sl.Head je napisao/la:Ma sta ces bolan tuci, ljudi dolaze u grupi od 3-4 hiljade navijaca.Desole je napisao/la:Odlika velikih klubova su da te lijepo ugoste itd. A na terenu nema ljubavi. Ako si to mislio postujem, ali isto tako ne treba biti papak i tuci njihove navijace ili sta znam vec. Ovo govorim jer sam se svega naslus'o od izvlacenja.
ma od ove pa na dalje, svake godine cemo ovako da uzivvamo u ljetnim danima, a ako bog da i u jesenjim!hilmo je napisao/la: Ovo je prilika da klub još zaradi od onih koji dolaze samo na ovakve spektakle i koji utakmicu uživo gledaju jednom u tri godine.
strasan marketing se sprema, vidjet cemo sta se sve sprema... HAOS!!!
Pa nisu ljudi amateri sta vam je, ljudi dodju u Rim i kurce se po Rimu.
Uostalom briga me. Zanima me teren a hoce li biti sta prije utakmice po gradu ne zanima me.
Uostalom briga me. Zanima me teren a hoce li biti sta prije utakmice po gradu ne zanima me.
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovaj sinan sinanovic najpametni na svijetuMrWhite je napisao/la:Prebacite na 51:38
Slinan Slinanović
[youtube][/youtube]
Ma itekako su amateri sto se tice te ultra price, u zadnje godine im palo 5-6 udarnih transeva, a ovo u Rimu sto ih je bilo 10 000 pola zene i penzioneri, vidjeces kad dodju ovdje sumnjam da ce se oni (ultrasi) tek tako setati gradom......Head je napisao/la:Pa nisu ljudi amateri sta vam je, ljudi dodju u Rim i kurce se po Rimu.
@bordobijeli:Nije dobio poziv od kluba za euro utakmice pa mu krivo....
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 11 avg 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa je Ojler mlad umro...