Pjeni ..MrWhite je napisao/la:Prebacite na 51:38
Slinan Slinanović
[youtube][/youtube]
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BordoMahala
- Kontakt:
Sad sam pogledao citavu emisiju.. Meni samo nije jasno po cemu je to strucan ovaj kvazi novinar Sinan da uopste bude pozvan u emisiju i on kao daje neko misljenje o necemu, i ovaj njega pita hoce li opstati bh fudbal
Jos on odgovara nece... On mi je bas strucan da na to odgovori... kakvi se sve idioti ovde pozivaju u emisije i onda se kao oni pitaju da nesto razjasne, eto on zna ko biva nesto... joj, joj. 
dize mi pritisak oca mi njegovog debolog , a ja frajera , je bo mu tan sve sta je uzeo covjeka usta ... citav svijet dovodi strance da ulazu samo on kao nema tu ljubavi ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma ljudi bitno je da je klub na pravom putu i da svako normalan to vidi ,a tamo neki sinan sta je rekao to je totalno ne bitno .
Čitam da pravite novi stadion, koliko ima istene u tome ?
Nema nikako istine,glupost bogati...vjerovatno ce u textu stajati nesta deseto(tipa da se grupe nemogu ovdje igrati) sto su oni izvukli i stavili u naslov koji ce privuci rajuIceplayer je napisao/la:Čitam da pravite novi stadion, koliko ima istene u tome ?
Uzet cu zbog ovog postera inace cisto da se ima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To sam pogledao naslovnicu avaza za sutra pise na naslovnici da je vas prijedsjednik rekao da cete praviti evo link...miky_hz je napisao/la:Nema nikako istine,glupost bogati...vjerovatno ce u textu stajati nesta deseto(tipa da se grupe nemogu ovdje igrati) sto su oni izvukli i stavili u naslov koji ce privuci rajuIceplayer je napisao/la:Čitam da pravite novi stadion, koliko ima istene u tome ?
Uzet cu zbog ovog postera inace cisto da se ima
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno Semjonu u vracanju na sportske terene,odlucio je da ponovo zaigra za Leotar da pomogne koliko toliko
On redovno prati igre svog bivšeg kluba, Sarajeva, koje ove sezone izgleda impresivno."U kontaktu sam sa ljudima u Sarajevu, preporučio sam im nekoliko momaka za koje bi bila šteta da ostanu na nižem nivou.
Što se tiče igara Bordo ekipe, radi se o najozbiljnijem timu uz zagrebački Dinamo na prostoru bivše Jugoslavije. To govore i rezultati. Žao mi je što se neko kao Vincent Tan nije pojavio u sezoni 2007/2008. kad sam ja nosio bordo dres", završio je Milošević.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta gluposti isprica ova budala za nepune 2min

Bravo za nas...
A ona teta u odjelu za članstvo baš ima posla, ja prije mjesec dana produžio člansku, a u fan zoni na službenoj mi još uvijek piše 'članarina istekla' slao mail u klub kažu zbog obima posla ne mogu da redovno ažuriraju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A ona teta u odjelu za članstvo baš ima posla, ja prije mjesec dana produžio člansku, a u fan zoni na službenoj mi još uvijek piše 'članarina istekla' slao mail u klub kažu zbog obima posla ne mogu da redovno ažuriraju.
Zaradice Tin Tanbordo_Sarajevo je napisao/la:Nije lose![]()
zaraditi koju milkicu
ja na to uopste ne mogu ni da udjem vazda pise pogresno !! nije mi nikako jasnohilmo je napisao/la:Bravo za nas...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
O kakvih milion eura od TV prava prica Merdanovic? Jel mislio ako izborimo grupnu fazu?
-
bordobijeli
- Kontakt:
a najjaca mi je ova prica oko ulaganja pa godinu dana dionice se prodavale svi se smijali kaze koce kupit 3 miliona duga imate ,a sad kad je krnulo zahvljujuci upravi i tanu sad svi pametuju pa i ovaj sinan .sto se mene tice nek i tan zaradi ako cemo mi imati ovakvu ekipu i ovakve rezultate .
sve sa marketingom , valjda samo ova utakmica ? i sarajevo se pita za marketing na stadionu kao i na tvnuerta je napisao/la:O kakvih milion eura od TV prava prica Merdanovic? Jel mislio ako izborimo grupnu fazu?
ne.... sve zavissi sta klub nas uradi, od marketinga do svega ostalog, tu su dvije utakmice, reklamni prostor, tv prenos i da ne nabrajam dalje... mpr mogu svabe otkupiti reklamni prostor na stadionu i da postave svoje reklame...nuerta je napisao/la:O kakvih milion eura od TV prava prica Merdanovic? Jel mislio ako izborimo grupnu fazu?
tada plate bas masno ....
da ne nabrajam, tesko da ce biti milion eura ali niej daleko
sto se tice ovo Sline Sinanovica, sta se b zamaarate s nnjimm lik je napisao tekst o cvikama i 20 maraka, pa je onda isao plakati na grbavicu i izvinjavati se... obicni slino kojeg su nasi **** i rekli da mu nece placati putovanja ... i naravno on sad ide u kontru i laze i sebe i narod okolo
- Camoranesi
- Kontakt:
Gredić objasnio..MrWhite je napisao/la:Prebacite na 51:38
Slinan Slinanović
[youtube][/youtube]
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Ne kontam. Kakve veze imamo mi sa organizacijom i prihodima od utakmice u Njemackoj?rammstein je napisao/la:ne.... sve zavissi sta klub nas uradi, od marketinga do svega ostalog, tu su dvije utakmice, reklamni prostor, tv prenos i da ne nabrajam dalje... mpr mogu svabe otkupiti reklamni prostor na stadionu i da postave svoje reklame...nuerta je napisao/la:O kakvih milion eura od TV prava prica Merdanovic? Jel mislio ako izborimo grupnu fazu?
tada plate bas masno ....![]()
da ne nabrajam, tesko da ce biti milion eura ali niej daleko
sto se tice ovo Sline Sinanovica, sta se b zamaarate s nnjimm lik je napisao tekst o cvikama i 20 maraka, pa je onda isao plakati na grbavicu i izvinjavati se... obicni slino kojeg su nasi **** i rekli da mu nece placati putovanja ... i naravno on sad ide u kontru i laze i sebe i narod okolo
A to za njemacke reklame je vec zavrseno na dan izvlacenja kad smo prodali prava. Dakle, 21.8. na KOsevu cemo gledat sve njemacke reklame, kako obicno i biva u utakmicama protiv njemackih klubova.
Ipak, sve ovo zajedno (prava TV prenosa + marketinski prostor) za milion eura je malo pretjerano.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, muhamedhulk i 23 gosta.