Nema tu razlike LP i EL grupne faza cini mi se da su svi 4 levelsamosarajvo je napisao/la:jesi li siguran da je dotjerivanje koševa do nivoa grupne faze LP (ne dalje) toliko skupo? a i da jeste i to je daleko...prvo ga srediti do grupe EL ...EXIT je napisao/la:Skupa je rekonstrukcija Koseva... Da bi se dotjeralo za grupne faze treba minimum 15 mil eura. Niko nije budala da ulaze u nesto tolike pare kad sutra mogu da te otjeraju ili ti utrpaj merlinov koncert pa ti saniraj teten itd.
Druga je stvar da ti upravljas sa tim, a to je kocesija. Opet onda snosis visoke troskove odrzavanja a nemas pravo iznajmljivati poslovne prostore kojih je ionako malo da pokriju troskove odrzavanja...
Ja sam sentimentalan, vezan za Kosevo od 80`tih, ali sa poslovne strane, novi stadion sa shoping centrom i hotelom je ipak puno bolja investicija i za klub koji se pkusava podici na noge da bude samodrziv od svojih "biznisa"...
Moja racunica je ugrubo u KM.
Treba ti milion za teren pa ti uvale koncert merlina itd. ko sto rekoh pa ti saniraj, pa isto toliko za svacionice, dva displeja su sigurno 4 mil.
Krovna konstrukcija za zapad recimo 10.
Ima tu jos stvari za doraditi na tribinama zato sam i reko 30 il 15mil eura. Al i da je 10 puno je kad nije tvoje.
2 parkinga, 1 gostujuci, vjerovatno bi se radilo na spratove.