**** me svak ako na Kosevu moze stati 40.000 ljudi, 35 haj al 40 ma daj molim te.Elddar je napisao/la:ma dosta pljuvanja![]()
zadovoljan sam i igrom i rezultatom. Po meni je svejedno na kojem stationu repka igra, bp il koševo. Jer imajte u vidu da naši igrači manje-više svi igraju po evropi gdje su pretežno veći stadioni i moderniji, njima paše veći teren što nije slučaj sa bp. Nemam ništa protiv bp al brate sramota me bude kad dođe jedna španija i mi je ugostimo na onoj oranici. Razumijem ja da je se godinama stvorila ta iluzija "nepobjedivosti" na bp al ruku na srce više nam ne leži bp i tačka. drugačije je 40000 naspram 15ak hiljada. Gluposti o neakustičnosti koševa su jednostavno neutemeljene.
hvala i sretno Zmajevi!
Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
mozda moze stat 40000 ljudi ali da ih toliko doderob do bagro je napisao/la:
**** me svak ako na Kosevu moze stati 40.000 ljudi, 35 haj al 40 ma daj molim te.
pa neka je i 35rob do bagro je napisao/la:**** me svak ako na Kosevu moze stati 40.000 ljudi, 35 haj al 40 ma daj molim te.Elddar je napisao/la:ma dosta pljuvanja![]()
zadovoljan sam i igrom i rezultatom. Po meni je svejedno na kojem stationu repka igra, bp il koševo. Jer imajte u vidu da naši igrači manje-više svi igraju po evropi gdje su pretežno veći stadioni i moderniji, njima paše veći teren što nije slučaj sa bp. Nemam ništa protiv bp al brate sramota me bude kad dođe jedna španija i mi je ugostimo na onoj oranici. Razumijem ja da je se godinama stvorila ta iluzija "nepobjedivosti" na bp al ruku na srce više nam ne leži bp i tačka. drugačije je 40000 naspram 15ak hiljada. Gluposti o neakustičnosti koševa su jednostavno neutemeljene.
hvala i sretno Zmajevi!

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sramotan tretman navijača na Koševu
Unatoč izuzetno lošim vremenskim prilikama, konstantnim padavinama i niskim temperaturama, te netipičnom satnicom utakmice odigrane jučer na Koševu između BiH i Gane, najveći državni stadion posjetilo je približno 15.000 gledatelja.
O velikoj podršci koju selektor Safet Sušić i njegovi izabranici imaju, najbolje je govorila informacija o rasprodanim ulaznicama za istočnu tribinu Stadiona Koševo petnaest minuta prije početka samog meča. "Tapkaroši" u tim trenutcima nesnađenim posjetiocima prodaju ulaznice za pomenutu tribinu po cijeni od 15 KM, koliko je inače koštala ulaznica za zapad, koje su se još uvijek mogle naći u prodaji na zvaničnim blagajnama.
Ipak, nakon standardne procedure ulaska na stadion i korektno otpraćene utakmice kada je ponašanje sa tribina u pitanju, slijedi neugodno iznenađenje za sve promrzle bh. navijače na Koševu u kreaciji organizatora utakmice. Naime, 15.000 ljudi bilo je prinuđeno izlaziti sa tribina najvećeg stadiona u državi na izlazna vrata širine manje od dva metra, kroz neosvjetljene i u dobroj mjeri poplavljene izlaze, što dovodi do velike gužve u kojoj je sama sreća spasila prisutne starije ljude, žene i djecu od gušenja, padova i sličnih nemilih dešavanja.
Prenosimo e-mail jednog našeg neimenovanog čitatelja koji kaže "Poštovani, želim samo da skrenem pažnju na sramotno ponašanje osiguranja prema navijačima koji su izlazili sa zapada, a kako čujem i na istočnoj tribni ništa nije bilo bolje. Jedva sam uspio sačuvati svoje dijete da se ne uguši u onoj gužvi, a sve zato što neodgovorne osobe nisu u stanju otvoriti širom kapije na izlazima. Redovno posjećujem utakmice i ovo nikada nisam doživio. Za 15 KM zaslužujem bolji tretman u svom gradu na svom stadionu."
Nažalost, ova poruka našeg čitatelja nije jedina ovog tipa, te je očigledno da sve ovaj problem više ne smije dešavati u budućnosti.
Unatoč izuzetno lošim vremenskim prilikama, konstantnim padavinama i niskim temperaturama, te netipičnom satnicom utakmice odigrane jučer na Koševu između BiH i Gane, najveći državni stadion posjetilo je približno 15.000 gledatelja.
O velikoj podršci koju selektor Safet Sušić i njegovi izabranici imaju, najbolje je govorila informacija o rasprodanim ulaznicama za istočnu tribinu Stadiona Koševo petnaest minuta prije početka samog meča. "Tapkaroši" u tim trenutcima nesnađenim posjetiocima prodaju ulaznice za pomenutu tribinu po cijeni od 15 KM, koliko je inače koštala ulaznica za zapad, koje su se još uvijek mogle naći u prodaji na zvaničnim blagajnama.
Ipak, nakon standardne procedure ulaska na stadion i korektno otpraćene utakmice kada je ponašanje sa tribina u pitanju, slijedi neugodno iznenađenje za sve promrzle bh. navijače na Koševu u kreaciji organizatora utakmice. Naime, 15.000 ljudi bilo je prinuđeno izlaziti sa tribina najvećeg stadiona u državi na izlazna vrata širine manje od dva metra, kroz neosvjetljene i u dobroj mjeri poplavljene izlaze, što dovodi do velike gužve u kojoj je sama sreća spasila prisutne starije ljude, žene i djecu od gušenja, padova i sličnih nemilih dešavanja.
Prenosimo e-mail jednog našeg neimenovanog čitatelja koji kaže "Poštovani, želim samo da skrenem pažnju na sramotno ponašanje osiguranja prema navijačima koji su izlazili sa zapada, a kako čujem i na istočnoj tribni ništa nije bilo bolje. Jedva sam uspio sačuvati svoje dijete da se ne uguši u onoj gužvi, a sve zato što neodgovorne osobe nisu u stanju otvoriti širom kapije na izlazima. Redovno posjećujem utakmice i ovo nikada nisam doživio. Za 15 KM zaslužujem bolji tretman u svom gradu na svom stadionu."
Nažalost, ova poruka našeg čitatelja nije jedina ovog tipa, te je očigledno da sve ovaj problem više ne smije dešavati u budućnosti.
Sramota, ništa više. Sada ne znam koliko tu ima istine, jer nisam bio na utakmici, pa ako je neko sa foruma imao tu (ne)sreću da bude na tom dijelu tribine, neka napiše šta se tačno zbilo.
- sarajlija89
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Sramota, ništa više. Sada ne znam koliko tu ima istine, jer nisam bio na utakmici, pa ako je neko sa foruma imao tu (ne)sreću da bude na tom dijelu tribine, neka napiše šta se tačno zbilo.
piso sam gore da ja i na svakoj tekmi sarajeva isto..vratite se par postova unazad

nezz ko je odgovoran za to..ali neko bi to trebao rijesiti,imamo problema sa tim na manjim tekmama a pogotovo kad su vece,tolika guzva...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
prijateljska tekma protiv jedne obicne ekipe... zasto da dodze 35000? dobro je i kada je dosle 10000..
BLUE NATION.
- TheManiacs
- Kontakt:
Neutral drug lazu Bogami momci na ulazu predobri,msm bio sam na sjeveru nikad bolji tretman od osiguranja nisam imao,jos sam imao torbu za treninga na ledjima,bas nikakvih problema..Neutral je napisao/la:Sramota, ništa više. Sada ne znam koliko tu ima istine, jer nisam bio na utakmici, pa ako je neko sa foruma imao tu (ne)sreću da bude na tom dijelu tribine, neka napiše šta se tačno zbilo.
Yebem im majku bosancu nikad ne mozes ugodit slusam ljude ovako,pogrijesi ibisevic yebu mu od majke do nane,opet za dzeka su pricali nest.. samo reci KAKVI DEBILI PRATE OVAJ NAS FUDBAL !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Bio sam ja, na zapadu, gdje se sve to zbilo. Znaci, zamisli da odjednom izlazi nekoliko hiljada ljudi na vrata toliko siroka gdje samo jedan covjek moze proci. To je da popizdis, najvise te psihicki ubija. Samo zamisljam sta bi bilo da je stadion bio pun, ugusili bi nekoga.Neutral je napisao/la:Sramota, ništa više. Sada ne znam koliko tu ima istine, jer nisam bio na utakmici, pa ako je neko sa foruma imao tu (ne)sreću da bude na tom dijelu tribine, neka napiše šta se tačno zbilo.
SRAMOTA !!!
PS. Za Sarajlije, uskoro vam je David Morales i Vlado Georgijev, pa mozda vas to bude fasciniralo i zanimalo. Fuuj
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Zeljo - Newcastle 40000 bilo garantujem zivotom. ko je bio zna da je toliko bilo.rob do bagro je napisao/la:**** me svak ako na Kosevu moze stati 40.000 ljudi, 35 haj al 40 ma daj molim te.Elddar je napisao/la:ma dosta pljuvanja![]()
hvala i sretno Zmajevi!
Aha, tako znači, vidim neka različita razmišljanja , ali okej, mogu da uvidim otprilike kako je bilo. Hvala 

- sarajlija89
- Kontakt:
szlaja je napisao/la:Bio sam ja, na zapadu, gdje se sve to zbilo. Znaci, zamisli da odjednom izlazi nekoliko hiljada ljudi na vrata toliko siroka gdje samo jedan covjek moze proci. To je da popizdis, najvise te psihicki ubija. Samo zamisljam sta bi bilo da je stadion bio pun, ugusili bi nekoga.Neutral je napisao/la:Sramota, ništa više. Sada ne znam koliko tu ima istine, jer nisam bio na utakmici, pa ako je neko sa foruma imao tu (ne)sreću da bude na tom dijelu tribine, neka napiše šta se tačno zbilo.
SRAMOTA !!!
PS. Za Sarajlije, uskoro vam je David Morales i Vlado Georgijev, pa mozda vas to bude fasciniralo i zanimalo. Fuuj
kao sto rekoh i nama je svaku tekmu sarajeva tako...ko je odgovoran ja nezz al eto,kad nece niko da rijesi to sta se moze....dalje ...doso je ko je dosao,po meni odlicna posjeta s obzirom na vrijeme,termin, odigravanja,radnidan pa i cijene karata....ja nezz o cemu pricate????
al eto...ne mozes ti nekima objasnit..uopstalom bujrum..dodjite pa napunite ako toliko volite raprezentaciju ko vam brani a ostavite praznu forumsku pricu...
i jel dosta vise o posjeti i navijacima?????????
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ma ne moze se poredit sjever na kojem je bilo 200-300 ljudi i zapad sa nekoliko hiljadaNeutral je napisao/la:Aha, tako znači, vidim neka različita razmišljanja , ali okej, mogu da uvidim otprilike kako je bilo. Hvala
Brate posjeta i nije toliko bolna koliko je bolna "hladna" atmosvera. Kao da sam dosao gledati Curling a ne fudbalsku reprezentaciju BiH. Ne znam sta je ono, mozda su ljudi zaboravili kako se navija, ili sta vec, ne znam stvarno. Ali jos stojim iza toga da ne treba ni u Zenici igrat. MI MORAMO RENOVIRAT NEKI ILI NAPRAVITI NOVI STADION ZA REPREZENTACIJU !!! OVAKO NE IDE !!!sarajlija89 je napisao/la:szlaja je napisao/la:Bio sam ja, na zapadu, gdje se sve to zbilo. Znaci, zamisli da odjednom izlazi nekoliko hiljada ljudi na vrata toliko siroka gdje samo jedan covjek moze proci. To je da popizdis, najvise te psihicki ubija. Samo zamisljam sta bi bilo da je stadion bio pun, ugusili bi nekoga.Neutral je napisao/la:Sramota, ništa više. Sada ne znam koliko tu ima istine, jer nisam bio na utakmici, pa ako je neko sa foruma imao tu (ne)sreću da bude na tom dijelu tribine, neka napiše šta se tačno zbilo.
SRAMOTA !!!
kao sto rekoh i nama je svaku tekmu sarajeva tako...ko je odgovoran ja nezz al eto,kad nece niko da rijesi to sta se moze....dalje ...doso je ko je dosao,po meni odlicna posjeta s obzirom na vrijeme,termin, odigravanja,radnidan pa i cijene karata....ja nezz o cemu pricate????
al eto...ne mozes ti nekima objasnit..uopstalom bujrum..dodjite pa napunite ako toliko volite raprezentaciju ko vam brani a ostavite praznu forumsku pricu...
i jel dosta vise o posjeti i navijacima?????????
zeljo platio kaznu zbog vece prodaje ulaznica nego sto moze stati...
a sto se tice ovo oko izlaza...ja sam bio na istoku ulaz do sjeverne tribine...i bila su sirom otvorena vrata ona velika
a sto se tice ovo oko izlaza...ja sam bio na istoku ulaz do sjeverne tribine...i bila su sirom otvorena vrata ona velika
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- sarajlija89
- Kontakt:
ne zaboravi da je sarajevo igralo i u evropi pa je pun stadion bioszlaja je napisao/la:Ma ne moze se poredit sjever na kojem je bilo 200-300 ljudi i zapad sa nekoliko hiljadaNeutral je napisao/la:Aha, tako znači, vidim neka različita razmišljanja , ali okej, mogu da uvidim otprilike kako je bilo. Hvala

i kakve veze stadion ima sa navijanjem..isto bi svugdje bilo...jev vama jasno da ni HZ ni TM ne prate organizovano repku i o kakvom navijanju je tu rijec??? ko ce navijat...i u zenici ili bilo gdje da se igra isto je,ko vam brani navijajte sta vam je al bez oraganizovanog navijanja nista...
eto RZ organizovani kad je repka u pitanju..ali tim gore,uz duzno postovanje sve je to tanko....
i ne stzavljajte u taj kontext publiku i stadion i ne mjesajte to...stvarno ne razumijem kako tako
Opet par stranica gluposti. Izgleda da ovdje ima mnogo onih koji nikad nisu bili na utakmici reprezentacije pa prosuđuju na osnovu šugavih mikrofona državne televizije. Sjećam se da su i protiv Turske govorili da je bilo loše navijanje, itd...
Zaista smiješno, a ja im ponavljam po stoti put da to treba doživjeti, posebno meč protiv Turske, kada cijeli stadion stoji na nogama devedeset minuta sa čudnim osjećajem u stomaku. Nismo mi krivi što naše TV kuće ne znaju postaviti mikrofone na prava mjesta kako bi dočarali atmosferu.
Zaista smiješno, a ja im ponavljam po stoti put da to treba doživjeti, posebno meč protiv Turske, kada cijeli stadion stoji na nogama devedeset minuta sa čudnim osjećajem u stomaku. Nismo mi krivi što naše TV kuće ne znaju postaviti mikrofone na prava mjesta kako bi dočarali atmosferu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba mi Snimak ove utakmice, ako ima na netu ?
Pls
Pls
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Elddar je napisao/la:ma dosta pljuvanja![]()
hvala i sretno Zmajevi!
Ono sinoc nije bila oranica?? Ono je licilo na neki svinjac brate, i ne postoji opravdanje za to, kao eto lose vrijeme ili sta vec, desna out linija se sinoc uopste nije ni vidjela, a golmani kao da su otisli na neko lijecenje u blatu pa se valjaju u blatu...
Nismo svi isti jarane. Nevalja sve pod jedan cesaljVirtu4l je napisao/la:Ma doku.rčili mi više brate.harishp je napisao/la:VeKaVe lozac kaj bi @No name kazao,sta ima.Vidim guras u furunu masala.![]()
Citav ces Malme sad na ledjima da nosis.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.