FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 11 avg 2014, 21:01

Gifron je napisao/la:Da vam ne bude vise pometnje, retardi sa kupikartu.ba su pravili ulaznice tako da nije ni cudo. Uglavnom prodaju se teleskop jug, teleskop sjever, tribina jug, tribina sjever. E sad pojasnjenje, tribina SJEVER je tribina B tj. zapad, a tribina JUG je tribina A tj. istok. Fukare su uvijek u Mejdanu navijale na istoku, dakle u ovom slucaju tribina JUG.

Et' vajda sam vam razjesio dilemu.
Zahvaljujem! :salut:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 11 avg 2014, 21:19

Arena sport prenosi u subotu Olimpic-Sloboda :D :D ima da gori otoka..... :twisted:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2014, 21:21

Misterija: Gdje je nestalo onih 1000 i vise ljudi sto su kupili kartu u subotu. Izgleda na ulazu isparili u havu :mrgreen:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 11 avg 2014, 21:26

dosada je napisao/la:Arena sport prenosi u subotu Olimpic-Sloboda :D :D ima da gori otoka..... :twisted:
slika

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Jedan grad, jedna ljubav!

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 11 avg 2014, 21:33

tuzlak1987 je napisao/la:Misterija: Gdje je nestalo onih 1000 i vise ljudi sto su kupili kartu u subotu. Izgleda na ulazu isparili u havu :mrgreen:
Da nije bio David coperfield....znas ono optička varka ,,, :D covjek napravi avion da nestane i KIneski zid ,...a da ne nestane 1500 ljudi... :urnebes: ,da nije mozda doso sa Azmirom iz USA..... :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2014, 22:05

dosada je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Misterija: Gdje je nestalo onih 1000 i vise ljudi sto su kupili kartu u subotu. Izgleda na ulazu isparili u havu :mrgreen:
Da nije bio David coperfield....znas ono optička varka ,,, :D covjek napravi avion da nestane i KIneski zid ,...a da ne nestane 1500 ljudi... :urnebes: ,da nije mozda doso sa Azmirom iz USA..... :urnebes:

[youtube][/youtube]

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 11 avg 2014, 22:26

tuzlak1987 je napisao/la:
dosada je napisao/la:

[youtube][/youtube]
LJudi ma mi imamo sve atrakcije u Tuzli slana jezera u po grada ,vodopade i dosad najveca atrakcija u Bih Tušanjski trougao...doduse kod nas je dvougao ...zapad ..sjever ,gdje u pola bijelog dana pred kamerama uvazene svjeske kuce bht nestane 1500 ljudi ,mozda je do onih reklama bh telecom...neznam al misterija......... :o :o jos treba da nam i discovery ona tv kuca dodje i snima.... :urnebes: da nam hoće i dug ovako smanjiti..... :urnebes: :urnebes: ...zato seljo i igra nocne utakmice ...hajd budi faca pa po onoj mrakači prebroji koliko ima na onom brdu ni vozic im se ne vidi ..... :urnebes: :urnebes:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 avg 2014, 22:36

Zodiac je napisao/la:slika

slika

slika

:kafa:
Haha I sta kazu 3000 gledalaca hahaha..jebote zivot pa I sjever je dobro popunjen fino izgleda posebno tamo gdje slika nije uhvatila gdje se narod sklanjao od sunca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2014, 22:38

Istina sigurno je bilo 4500. Ne manje..3000 zapad, 1500 sjever. A i prodalo se toliko..

Trebalo je biti i vise ali diglo se na 5 KM, a i sunce je udaralo taj dan previse

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 11 avg 2014, 23:28

Nije nestao niko al vecina se pomjerila u hlad :D

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 avg 2014, 23:41

wienultras je napisao/la:
merak je napisao/la:Koliko mozemo zakljuciti do sada A. Husic za jos veca ulaganja trazi garanciju koji mu jedino moze dati promjena statuta, a da bi se to desilo potrebno ga je promjeniti od strane skupstine. Citajuci ranije komentare ovdje na forumu ta volja kod mnogih ne postoji sto znaci pat pozicija. Kako izaci iz tog corsokaka ?
treba prosiriti upravni odbor,ubaciti svoje ljude..za promjenu statuta glasalo bi par ljudi,sa azmirom na celu,ostalo ne,jer im to nepase..**** se trebaju izbaciti,koce nas godinama.treba pogledat sarajlije,rijesise se toga,i krenuse naprijed...pa nije to atomska fizika...covjek bi u slobodu ulozio milione bolan...trazi samo da zastiti svoje ulaganje,ako nista,makar da neide u minus,da moze makar ulozeno vratiti..zar je to tesko jbt,i zar nekom moze smetati napredak vlastitog kluba...nerazumijem

Da al da bi se tako nesto pokrenulo treba inicijativa koja sigurno nece doci od odredjenih nehljebara. Mislim da treba napraviti lijepu cistku u Skupstini kluba. Dobra stvar je sto se sada radi jako transparentno, tu su jos momci iz Udruzenja koji mozda mogu nesto inicirati, predloziti jer bez tih konkretnih mjera oko promjene statuta ne vidim da ce se predsjednik osjecati sigurnim za neka veca ulaganja sto je i logicno. Sama cinjenica da se o tome pise i prica pa makar i ovdje na forumu je dobra stvar. Mozda ga Azmir i prati ili barem neko njemu blizak :)
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 avg 2014, 23:43

de ljudi da ne smaramo vise sa posjetom....nego,gledam sad ovu emisiju na OBN oko ulaganja u klubove....MI MORAMO POD HITNO KRENUT STOPAMA SARAJEVA DOK IMAMO PREDSJEDNIKA HUSICA VRUCEG...covjek je milioner,spreman za ulaganja i za razliku od amidze VOLI SLOBODU...probat nesto i sa UG posto su nasi clanovi sad u skupstini dogovorit vezano za promjenu vlasnicke strukture i transformisat klub u dionicko drustvo te pustit dionice Slobode na berzu...nek kupi ko koliko moze a tu bi predsjednik sigurno usao sa vise od pola kupljenih dionica...kad bi se on osigurao ovim aktima i dionicama...SAMO NEBO BI NAM BILA GRANICA....mislim da bi uz pite sigurno igrali glavnu ulogu u PL....plus ne zaboravite da ovaj kanton ima oko 1 000 000 stanovika...ja vam garantujem da kad bi se nasli u ovom plejofu sto sad igraju pite da bi bez problema doslo 30 000 ljudi...pa jbt,nama protiv mrtvog igmana iz konjica dodze 8 000 :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 avg 2014, 00:00

Mislim da bi zlajci to najbolje objasnio ,kako ide ta promjenaa statuta ,koliko treba glasova da li ide 50% + 1 ili drugacije ,koliko ima ljudi i skupstini/ odboru ili sta je vec i koliko je ustvari tu nasih ljudi koji bi bili spremni dignuti ruku za tako nesto i koliko nam jos treba da napravimo prevagu ,sta kaze zakon na sve to ,upravu si mozda je vrijeme da pokrenemo tu pricu.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 avg 2014, 00:20

Statut mjenjat pod hitno jer covjeka koji voli klub a ima vise para necemo imat jos 50 god ako se sta nedesi uskoro.par godina ohladice i on i onda se mozemo **** kolektivno jer grobari slobode vrebaju
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 12 avg 2014, 01:48

staragarda je napisao/la:de ljudi da ne smaramo vise sa posjetom....nego,gledam sad ovu emisiju na OBN oko ulaganja u klubove....MI MORAMO POD HITNO KRENUT STOPAMA SARAJEVA DOK IMAMO PREDSJEDNIKA HUSICA VRUCEG...covjek je milioner,spreman za ulaganja i za razliku od amidze VOLI SLOBODU...probat nesto i sa UG posto su nasi clanovi sad u skupstini dogovorit vezano za promjenu vlasnicke strukture i transformisat klub u dionicko drustvo te pustit dionice Slobode na berzu...nek kupi ko koliko moze a tu bi predsjednik sigurno usao sa vise od pola kupljenih dionica...kad bi se on osigurao ovim aktima i dionicama...SAMO NEBO BI NAM BILA GRANICA....mislim da bi uz pite sigurno igrali glavnu ulogu u PL....plus ne zaboravite da ovaj kanton ima oko 1 000 000 stanovika...ja vam garantujem da kad bi se nasli u ovom plejofu sto sad igraju pite da bi bez problema doslo 30 000 ljudi...pa jbt,nama protiv mrtvog igmana iz konjica dodze 8 000 :roll: :roll:
Evo prvi put sam u ovoj emisiji slušao tog vašeg predsjednika. Načuo sam i prije o tome šta se otprilike dešava, ali tek sad mi je jasan vaš optimizam, kojem se, koliko sam vidio, dobar dio ostatka foruma podsmjehuje. I meni je nerealno da ćete ove sezone napraviti neki ozbiljan rezultat, vidjet ćemo kako ćete proći ovih prvih osam kola, imate tu tri baš jake domaće utakmice, pa će se tek poslije njih moći nešto objektivnije reći o vašim trenutnim dometima, ali razloga za optimizam itekako imate. Ne znam kako vam mimo predsjedinka stoje stvari u klubu, ali čini mi se da morate dati sve da ovoga čovjeka zadržite.
FK Željezničar 1921

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 avg 2014, 02:23

Hocel ic navijaci u Srjvo :)

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 12 avg 2014, 09:28

Da li će se moći gledati na internetu utakmica Olimpic - Sloboda.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 avg 2014, 09:48

Biti ce neki link od arene na netu sigurno :)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 12 avg 2014, 10:42

Sloboda će svoju prijateljsku utakmicu protiv Turskog velikana Bešiktaša igrati u Istanbulu 5. septembra. Ovu informaciju potvrdtio je i predsjednik Azmir Husić. - Definitivno utakmica je dogovorena a naši će momci u Istanbul otputovati avionom dan ili dva ranije. Ostali dio ekspedicije priključit će se naknadno a razlog je taj što smo samo dan ranije, dakle 4. septembra domaćini nogometnoj reprezentaciji BiH na Tušnju u prijateljskom ogledu protiv Lihtenštajna, rekao je Husić. Podsjećamo, odigravanje ovog meča dogovoreno je prije nekoliko mjeseci a konačno je utvrđen i tačan datum odigravanja prijateljske utakmice sa izabranicima Hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića. Prva zvijezda kluba je napadač Demba Ba.

:kafa:
Jedan grad, jedna ljubav!

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 12 avg 2014, 10:51

Ovaj Azmir je skroz OK lik. Umjeren i realan :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: IQ200 i 6 gostiju.