FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li neko brzo odg mogu li se danas izvaditi clanske,nafuro sam jarana pa da ga posaljem..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ja koliko znam i rečeno je od 9-17
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cilj Zelje svih ovih godina je bio doci do ovakvih utakmica kao sto je Sarajevo i zaraditi ogromne pare za nase uslove kojima bi vratio dugove, ulagao u terene, mlade igrace, pojacanja, itd. Ali mi smo ocigledno negdje dobro stali na mrve pa da uvijek izvucemo protivnike koji poslije sto prodju nas igraju grupne faze i nastave i tamo odlicno igrati... J*mti nafaku...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imali smo ove godine jedinstvenu priliku, pa se vidjelo da nismo još za neki iskorak u Evropi
Ja te volim, volim Željo..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kakvu bolan crnu priliku, vidi nam ekipe, vidi nam plata koje primaju, vidi da smo igrali 2 pretkolo sa NENOSIOCEM... Da smo imali onu ekipu od Maribora ubili bi hljeb u njima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vi da ste ulozili 200 000KM u ekipu, mogli ste dobiti i bolju ekipu i jos bar tri puta toliko para od Evrope dodatno da ste prosli Metalurg.
To je rizik koji niste preuzeli i zato ste tu gdje ste sad.
Ovo nije provokacija nego realnost.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Prijatelju sve ovo je valjda proces koji vodi uprava da vrati dugove, meni je to nekako teško da podnesem jer znam da treba vremena za to sve i da od našeg Želje u naredne godine nema u borbi za titulu, evropu i ako izborimo šta onda, opet pretkolo-dva i opet stara priča, bit će odlazaka,ekipa će se mjenjat,ako se mene pita nek se ekipa bori kao protiv Širokog prvo poluvrijeme i neka porade na fizičkoj spremi da to isto mogu raditi i drugo poluvrijeme ja ću biti zadovoljan...sad za sad...Baja_Zvjerka je napisao/la:Kakvu bolan crnu priliku, vidi nam ekipe, vidi nam plata koje primaju, vidi da smo igrali 2 pretkolo sa NENOSIOCEM... Da smo imali onu ekipu od Maribora ubili bi hljeb u njima...
-
- Kontakt:
Ulozili su oni i puno vise proslih sezona, ali naletise na židove koji su bas u tom momentu bili svemirski brod, a vec danas su prdimahovinaAragon je napisao/la:Vi da ste ulozili 200 000KM u ekipu, mogli ste dobiti i bolju ekipu i jos bar tri puta toliko para od Evrope dodatno da ste prosli Metalurg.

Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 12 avg 2014, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja ne pricam o ovoj sezoni, i ove sezone nije bilo realno da nesto ocekujemo, jer i sa pojacanjima ne bi prosli dalje od 3. pretkola... Fazon je sto smo prije mogli i imali ekipu da doguramo makar do play offa, uigranu, dugo su skupa bili, a svaki put smo docekani na volej od ekipa koje su poslije nas sve i jedna igrale grupnu fazu... Jbte prosli Serifa, preuzeli mu koeficijent i dobijemo jos 10 puta gori Maccabi, umjesto neke karinase i onda u play off neku jaku ekipu od koje bi imali ogromne pare kao i Sarajevo sada i samim time ne bi dosli u situaciju u kojoj jesmo... Al eto, idemo ispocetka, pa onda ove pare sto dajemo na rijesavanje dugova, davat cemo na skuplje i bolje igrace...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nadali smo se prilivu veceg novca sa strane (investicije, evropa itd..) ali nazalost ono malo sto se uzme u evropi bum ode na plate dugove itd.. i jednostavno u jednom smo zacaranom krugu iz kojeg bez nekih milion dva kesa odjednom nemozemo izaci i zato idemo duzim putem tj, vracanje dugova svakog mjeseca i kresanjem izdataka tako sto imamo dosta mladih igraca u ekipi itd.. Sarajevu se eto posrecilo eh sad hoce li se posrecit i nama u nekoj blizoj buducnost to ostaje da se vidi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
http://hajduk.hr/vijest/european-coasta ... ajduk/4895" onclick="window.open(this.href);return false;
kad ce nama ovako jutro svanut

Željeznicar za život cijeli !
Nikad! Dok se ne podigne guzica i dok se ne krene raditi dan i noc za bolje sutra. Nikad.likusa je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/european-coasta ... ajduk/4895
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
problem zelje zadnjih godina u evropi je bio sto su uvijek naletili na prejake protivnike kao sto su izraelci, pilzen, maribor..dok su ove godine sa ekipom od prije 3-4 godine hladno mogli do 4. pretklola lige evrope..lafomamone je napisao/la:Ulozili su oni i puno vise proslih sezona, ali naletise na židove koji su bas u tom momentu bili svemirski brod, a vec danas su prdimahovinaAragon je napisao/la:Vi da ste ulozili 200 000KM u ekipu, mogli ste dobiti i bolju ekipu i jos bar tri puta toliko para od Evrope dodatno da ste prosli Metalurg.
Ovo nije provokacija nego realnost.nemase srece pa to ti je
jos jedan problem je bio sto se igraci nisu prodavali na njihovom vrhuncu kao npr. 300.000 eura od zuericha za vec tada starog zebu, velika ponuda za svraku koji je davao golove za reprezentaciju..
ovo ne pisem da samo kudim upravu, uradila je zeljina uprava dosta dobrih stvari jer uzeti titulu nekoliko puta za redom nije mala stvar.
sto se tice ovog sponzora za hajduk treba se reci da je prvo jaca liga, drzava u eu a i na tribinama imaju prosjek od barem 10-15.000 navijaca iako im klub ima mozda i najlosije rezultate u istoriji kluba al to je razlika izmedju njih i nas kod nas u BiH cim krene lose po klub nema 2-3000 navijaca na tribini umjesto da uvijek budemo uz klub da stvorimo taj kult oko kluba.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Koliki je nerad uprave govori i to da nisu u stanju tolike godine naci sponzora a kamoli da pricamo o rekonstrukciji stadionalikusa je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/european-coasta ... ajduk/4895

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
60 maraka? Hajd nije puno 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
I to samo na šorcu mali natpic ECA ,likusa je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/european-coasta ... ajduk/4895

Svi klubovi u regionu napreduju pomalo samo mi tapkamo u mjestu

i Dino i Cviko krive Amara i Gredu jer su uspostavili red u klub,sad se zna u klubu ko kosi a ko vodu nosi, Dini smo i od ranije bili dužni, to nije nikakva novost,i mislim da je pokazao koliki je ustvari mahalac,i od koga su curile informacije iz kluba..
rad uprave možda nije vidljiv svakom običnom navijaču ali isplatit ce nam se strpljenje..
rad uprave možda nije vidljiv svakom običnom navijaču ali isplatit ce nam se strpljenje..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Lahko je njima imati sponzora kada za njih navija pola drzave, realno.samozeljo1987 je napisao/la:I to samo na šorcu mali natpic ECA ,likusa je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/european-coasta ... ajduk/4895
kad ce nama ovako jutro svanut![]()
Svi klubovi u regionu napreduju pomalo samo mi tapkamo u mjestu![]()
Koliki je nerad uprave govori i to da nisu u stanju tolike godine naci sponzora a kamoli da pricamo o rekonstrukciji stadiona
I jos nesto prije par dana sjednim u jednom lokalu kad dođose dzurbuzovic i cviko i sjedose iza mene i ono sto sam nacuo je da oni krive amara i jos neke ljude u klubu i kako im je zeljo duzan a dino kao sad su mi duzni oko 30 ako neisplate sa kamatama ce biti 60
[/quote]
Jesu se sastali da pričaju iza leđa,bogalji.
Sa obzirom da je Dino imao 5 bodova prednosti i 10 utakmica do kraja,a završio 4,trebao bi on nama objasniti kako je to uspio,a ne laprdati sa sa pitarskim hadaljom okolo po kafanama

Jesu se sastali da pričaju iza leđa,bogalji.
Sa obzirom da je Dino imao 5 bodova prednosti i 10 utakmica do kraja,a završio 4,trebao bi on nama objasniti kako je to uspio,a ne laprdati sa sa pitarskim hadaljom okolo po kafanama

Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 47 gostiju.