javi mi se na pp pa ti sve objasnimClutch je napisao/la:Koliko karata izlazi u prodaju za meč sa Borussijom?
Pitam jer sam iz Krajine, pa ako bih dolazio na tekmu, zanima me da li bi bilo karata na dan utakmice, jer drugačije ne mogu uzeti..
I da, Horde, nije vam lijepo da nabijate Ljutu Krajinu na k.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
i mi i Horde imamo svoje razlog za tim i zna se na sta se to odnosiClutch je napisao/la:Koliko karata izlazi u prodaju za meč sa Borussijom?
Pitam jer sam iz Krajine, pa ako bih dolazio na tekmu, zanima me da li bi bilo karata na dan utakmice, jer drugačije ne mogu uzeti..
evo vam da ne smarate i da ne mislite vise da se vama sta nabija na qracarelinho je napisao/la:i mi i Horde imamo svoje razlog za tim i zna se na sta se to odnosiClutch je napisao/la:Koliko karata izlazi u prodaju za meč sa Borussijom?
mora vam se crtati sve

odgovorio ti covjek sve, nista protiv krajine i krajsnika (koje postujemo da se razumijemo jer su to sve velike patriote i dobri ljudi), vec protiv lesinara !!!arelinho je napisao/la:i mi i Horde imamo svoje razlog za tim i zna se na sta se to odnosiClutch je napisao/la:Koliko karata izlazi u prodaju za meč sa Borussijom?
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
do kad ce nam UEFA isplatiti novac koji ćemo zaraditi od ovogodišnjeg nastupa u Evropi?
kad počinje normalna prodaja karata, ako ne ugrabim sjever ima da sebi ćunu odsječem
kad počinje normalna prodaja karata, ako ne ugrabim sjever ima da sebi ćunu odsječem
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Početkom sljedeće godine, ako se ne varam.Kaunas je napisao/la:do kad ce nam UEFA isplatiti novac koji ćemo zaraditi od ovogodišnjeg nastupa u Evropi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
mislim da je vec pisano da klub ima pravo povuci novac od saveza a onda savezu namiri taj iznos UEFAHigh je napisao/la:Početkom sljedeće godine, ako se ne varam.Kaunas je napisao/la:do kad ce nam UEFA isplatiti novac koji ćemo zaraditi od ovogodišnjeg nastupa u Evropi?
- Evolution87
- Kontakt:
@clutch mozes uzeti kartu preko kupikartu
https://www.kupikartu.ba/karte/event/16 ... engladbach" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.kupikartu.ba/karte/event/16 ... engladbach" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
http://www.transfermarkt.com/borussia-m ... /verein/18" onclick="window.open(this.href);return false; Marco Reus, Marc-André ter Stegen, Marko Marin, Stefan Effenberg, Dante, Lothar Matthäus, Wesley Sonck ...samo neka od imena koja su igrala za Borussiju
- Burberry46
- Kontakt:
Najvatreniji navijači bordo kluba za sjevernu tribinu će izdvojiti 3 KM (5 KM ukoliko nisu članovi), za Istok 8 KM (12 KM) i za Zapad 10 KM (16 KM)
Lijepo je biti clan FKS
Lijepo je biti clan FKS
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
imal ko od borusije forum , da vidim spominjel ko sta 
Pa imaju oni i sada dobrih igraca. Recimo Kramer je osvojio SP sa Njemackom, to je onaj decko sto se ne sjeca da je igrao finale. Hahn koji je dosao iz Augsburga i bio je na sirem popisu za SP. Hermann isto dosta opasan krilni igrac. Sreca pa je Arango otis'o, lik pogađa iz slobodnog muhu u trepavicu. 
Najveca nada mi je ta sto im je obdrana prelosa a nas napad je dobar.
Sredina im nije Bog zna cemu i kreacija na postavljenu odbranu im nije bash najbolja.
Strah me njihove kontre i polukontre tu su ubojiti.
Mislim ipak su oni 3 levela iznad Sarajeva ali nekako se nadam da ce se nesto moci uraditi makar u Sarajevu. I konacno jedna ekipa koja nece igrati bunker na Kosevu.
Sredina im nije Bog zna cemu i kreacija na postavljenu odbranu im nije bash najbolja.
Strah me njihove kontre i polukontre tu su ubojiti.
Mislim ipak su oni 3 levela iznad Sarajeva ali nekako se nadam da ce se nesto moci uraditi makar u Sarajevu. I konacno jedna ekipa koja nece igrati bunker na Kosevu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Xhaka, Kruse, Raffael, T. Hazard, Johnson, Wendt ? A sreca pa Arango nije tuDesole je napisao/la:Pa imaju oni i sada dobrih igraca. Recimo Kramer je osvojio SP sa Njemackom, to je onaj decko sto se ne sjeca da je igrao finale. Hahn koji je dosao iz Augsburga i bio je na sirem popisu za SP. Hermann isto dosta opasan krilni igrac. Sreca pa je Arango otis'o, lik pogađa iz slobodnog muhu u trepavicu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sta je Xhakom, Dominguezom, Raffaelom, Hrgotom, Kruseom ? Ne zna se koji je bolji...Desole je napisao/la:Pa imaju oni i sada dobrih igraca. Recimo Kramer je osvojio SP sa Njemackom, to je onaj decko sto se ne sjeca da je igrao finale. Hahn koji je dosao iz Augsburga i bio je na sirem popisu za SP. Hermann isto dosta opasan krilni igrac. Sreca pa je Arango otis'o, lik pogađa iz slobodnog muhu u trepavicu.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Hazard treba tek da se pokaze. Za ostale se slazem, znam dobro Borussiu pratim ih povremeno posljednjih par godina. Nego sam onako nabrojao par, necu cijeli tim listat. Raffael je preopasan 
Edit: Hrgota isto nije među najboljim, daleko od toga.
Edit: Hrgota isto nije među najboljim, daleko od toga.
-
admir12345
- Kontakt:
Ima neko iz Bugojna ili okolice npr G.Vakufa ili D.Vakufa da ima organizovan prevoz na utakmicu sarajeva sad u evropskoj ligi i da ima slobodno mjesto isao bi al nemam skim
neznam nikog da bi isao od prijatelja a i nemam nesto bas famelije u sarajevu da prenocim a volio bi da idem na utakmicu pa ako neko ima slobodno mjesto neki mi javi u pp platit cu prevoz koliko treba god 
mislim da biti raje iz bihaca i krajine gore pa vidi, najbolje ti je na FKSINFO da vidis ... ili ovdje vidi nekoga ko ce ici na tekmuadmir12345 je napisao/la:Ima neko iz Bugojna ili okolice npr G.Vakufa ili D.Vakufa da ima organizovan prevoz na utakmicu sarajeva sad u evropskoj ligi i da ima slobodno mjesto isao bi al nemam skimneznam nikog da bi isao od prijatelja a i nemam nesto bas famelije u sarajevu da prenocim a volio bi da idem na utakmicu pa ako neko ima slobodno mjesto neki mi javi u pp platit cu prevoz koliko treba god
Treba biti realan ipak je to tim Bundeslige, Sarajevo u prvoj utakmici da sacuva gol bilo bi odlicno, uz to da obavezno daju barem jedan super bi bilo.DeeWa je napisao/la:ako prodje sarajevo igrace tekme na bilinon polju, mada nece sigurno proci ali eto.
A u revansu neka im je Bog na pomoci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 15 gostiju.