brat naš novi, pusti ove sto te napadajuvidic je napisao/la:iz Zenice sam i sad svi mislite da navijam za Celik ali nije tako...navijao jesam za Celik i volio ga,ali sada mi se Celik zgadio zbog svega sto se desava u klubu i sada navijam za Srajevo.i dolazim da podrzim Sarajevo abd protiv Glabaha.mozel ko reci koliko su karte i koje su cijene i gdje se mogu nabaviti.hvala i cestitke klubu na uspjehu dosadasnjem.jedina ste svijetla takcka nase lige.POZZZZZZZZ
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako prodjemo Borussiju igramo na Kosevu 100000%.
Samo ima jedan problem, a to je da necemo proci.
1946
Mojne toga, u Njemačkoj 1:3 i opet prolaz.Head je napisao/la:Ako prodjemo Borussiju igramo na Kosevu 100000%.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
BordoArmy88
- Kontakt:
SRCE NA TEREN pa šta god bude, FKS ponos države u svakom slučaju! 
to je @Hilmin pos'oHead je napisao/la: Samo ima jedan problem, a to je da necemo proci.
optimizam,molim
Ovdje 1:2, tamo 2:1, penali. Dejo brani njihov zadnji penal, Bilbija panenka i grupna faza 
4.10.2009
Jel to mene neko spominje
A sta cemo sa subotom? Lagano braco lagano, da mi mostarce ''sredimo'' sa Svabama cemo lako

A sta cemo sa subotom? Lagano braco lagano, da mi mostarce ''sredimo'' sa Svabama cemo lako
ma daj bolan, sanjas ti sve, Dino i Ibrakadabra dovode samo polovne igrace iz Srbije i igrace preko 30 godina... Kakva nasa djeca ne postoji toSarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
PS A đe su nam naša djeca?
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
ne pika se gol ako ga nije postiglo naše dijeteSarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Čuj šta ćemo; ŽESTOKO kao i protiv grka i borca i osvojiti 3 bobe, makar bilo 1:0, dosta!hilmo je napisao/la:Jel to mene neko spominje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sta cemo sa subotom? Lagano braco lagano, da mi mostarce ''sredimo'' sa Svabama cemo lako![]()
- BordoMahala
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
Ovo boldirano mi je bila jedna od najmrzih recenica pogotovo u onaj vakat susni koji nedanvo zavrsi kad 7 godina nista ne osvojismo... Svake sezone cim prva losa tekma bude te se recenice provlace, "haloo bolje s nasom djecom da smo sedmi nego s ovima drugii", a da nasu djecu uvedu druga ili eventualno treca utakmica bi bila odma he..avanje familije, ko vas dovode, ko vas gura, kakvi su nam treneri u omladinskom pogonu itd...
Ma samo bujrum drug, dobro je sto si se na vakat opametio, vjerovatno si i mladji pa je citav zivot pred tobomvidic je napisao/la:iz Zenice sam i sad svi mislite da navijam za Celik ali nije tako...navijao jesam za Celik i volio ga,ali sada mi se Celik zgadio zbog svega sto se desava u klubu i sada navijam za Srajevo.i dolazim da podrzim Sarajevo abd protiv Glabaha.mozel ko reci koliko su karte i koje su cijene i gdje se mogu nabaviti.hvala i cestitke klubu na uspjehu dosadasnjem.jedina ste svijetla takcka nase lige.POZZZZZZZZ
Sarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
Svi su naši, samo jaši
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisam na to mislio buraz, al helem nejseBordoMahala je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Jao sta mi je moj klub omogucio, da ga gledam u Play Offu za EL protiv jednog od najjacih njemackih klubova za 3 km![]()
![]()
![]()
PS A đe su nam naša djeca?![]()
Ovo boldirano mi je bila jedna od najmrzih recenica pogotovo u onaj vakat susni koji nedanvo zavrsi kad 7 godina nista ne osvojismo... Svake sezone cim prva losa tekma bude te se recenice provlace, "haloo bolje s nasom djecom da smo sedmi nego s ovima drugii", a da nasu djecu uvedu druga ili eventualno treca utakmica bi bila odma he..avanje familije, ko vas dovode, ko vas gura, kakvi su nam treneri u omladinskom pogonu itd...
Ma samo bujrum drug, dobro je sto si se na vakat opametio, vjerovatno si i mladji pa je citav zivot pred tobomvidic je napisao/la:iz Zenice sam i sad svi mislite da navijam za Celik ali nije tako...navijao jesam za Celik i volio ga,ali sada mi se Celik zgadio zbog svega sto se desava u klubu i sada navijam za Srajevo.i dolazim da podrzim Sarajevo abd protiv Glabaha.mozel ko reci koliko su karte i koje su cijene i gdje se mogu nabaviti.hvala i cestitke klubu na uspjehu dosadasnjem.jedina ste svijetla takcka nase lige.POZZZZZZZZ
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
http://freemeteo.com.hr/vrijeme/sarajev ... erzegovina" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Hocu 10 ljami protiv Veleza.
Pod reflektorima, ~20°C, možda koja kap kiše, mislim IDEALNI USLOVI!!! čkaPi ko ne dođe (a može)!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko sad ne dodje, a dodje protiv Borusije nek se zapita dobro.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pravi potez, vaše Uprave. Cijena karata za članove Kluba sa Borussijom M'lgadbach:
SJEVER - 3KM
ISTOK - 8KM
ZAPAD - 10KM

SJEVER - 3KM
ISTOK - 8KM
ZAPAD - 10KM
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 12 avg 2014, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
" onclick="window.open(this.href);return false;
12:30
Najbolje izdanje nase " Nananana"
Here we goo
12:30
Najbolje izdanje nase " Nananana"
Here we goo
- BordoMahala
- Kontakt:
Samo da ne budu trazili sad da se ode u klub i zamijeni karta od Zvijezde za novu
Radije cu kupiti kartu pred stadionom opet, a mogu samo zamisliti kako je tek raji koja zivi van Sarajeva i to im dodje dodatni trosak samo... Nek' karte oduzimaju citave na ulazu i zdravo.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, AuroraBorealis, bordobijeli i 46 gostiju.