Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Nerminovic
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Nerminovic » 09 avg 2014, 20:11

Ja ovaj moj whey protein ne pijem vise, povraca mi se i prdim non stop. :lol:
Koji kreten, kupio 10 kila od vanilije, imam jos koji 5-6 kila. :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 avg 2014, 21:02

Daj meni tih 5 kg :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 avg 2014, 21:05

gio10 je napisao/la:Daj meni tih 5 kg :mrgreen:
jarane fino avion za kopenhagen i ceka te 5 kila :thumbup: :thumbup:

BackSpace United

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 avg 2014, 21:07

Onda mogu ovdje uzeti koliko god hoću kila s obzirom koliko bi mi love trebalo da odem do Kopenhagena :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 avg 2014, 21:11

Nerminovic je napisao/la:Ja ovaj moj whey protein ne pijem vise, povraca mi se i prdim non stop. :lol:
:nene: :nene: :nene:

Da cuje to Seo dobro bi te izbando, popamtio bi ta za cijeli zivot. Samo ovcavina bate :opaopa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 avg 2014, 21:16

Creatin mozete i prije a i posle treninga piti oko5g..kreatin bez proteina je kao trening bez tegova :!:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 avg 2014, 21:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Ja ovaj moj whey protein ne pijem vise, povraca mi se i prdim non stop. :lol:

Da cuje to Seo dobro bi te izbando, popamtio bi ta za cijeli zivot. Samo ovcavina bate :opaopa:
:lol: :lol: :lol:
ja sam prije cuo da je seo all natural, ne pije ni whey, samo ovcavina itd :shh:

BackSpace United

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 avg 2014, 21:39

Nerminovic je napisao/la:

ja sam prije cuo da je seo all natural, ne pije ni whey, samo ovcavina itd :shh:
bujrum dodji da vidis kako Sandze dizu cijelu teretanu samo na kajmak i ovcavinu, aferim i bujrum :bih: :bih: :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 avg 2014, 21:41

:lol: :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

all natural

BackSpace United

ZuZa3
Kontakt:

Post Postao/la ZuZa3 » 10 avg 2014, 05:37

lumani je napisao/la:Creatin mozete i prije a i posle treninga piti oko5g..kreatin bez proteina je kao trening bez tegova :!:
Trening bez tegova moze biti izuzetno naporan i uspjesan :)
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 avg 2014, 16:29

Može li ko ispratiti ovo sa ovim tempom ? Mrsko mi bi danas u teretanu pa nađo ovo i odradim kući, jest da sam se više odmaro (navuko sam ovih pola sata na 45min). Umro :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 avg 2014, 15:15

Momci, je li ovaj program ispravan za pocetnika, ovo sam nasao na netu:

Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge

Idem svako drugi dan, tj tek sam poceo...pa sam kontao tako mozda pola mjeseca do mjesec ici, pa onda ici 2-1 (dva dana idem, jedan odmaram)..

I sta raditi kad ti je lijevi biceps trunku manji od desnog, ali i osjetno slabiji ?

Hvala unaprijed ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 12 avg 2014, 15:38

Papastathopoulos je napisao/la:Momci, je li ovaj program ispravan za pocetnika, ovo sam nasao na netu:

Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge

Idem svako drugi dan, tj tek sam poceo...pa sam kontao tako mozda pola mjeseca do mjesec ici, pa onda ici 2-1 (dva dana idem, jedan odmaram)..

I sta raditi kad ti je lijevi biceps trunku manji od desnog, ali i osjetno slabiji ?

Hvala unaprijed ;)
Dobar i ispravan trening, i ja sam početnik nedavno krenuo i koristim upravo ovaj program rada :thumbup:

Samo mi je crnjak kad vidim da moji vršnjaci dižu veću kilazu od mene ali ybg tek sam krenuo :D

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 12 avg 2014, 15:45

Nerminovic je napisao/la:

pa kad pijebwhey, opet je natural :D :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 avg 2014, 15:48

Papastathopoulos je napisao/la:Momci, je li ovaj program ispravan za pocetnika, ovo sam nasao na netu:

Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge

Hvala unaprijed ;)
To ti je onaj osnovni standardni program koji koristi vecina (eventualno zamjena bicepsa i tricepsa). Mada kao pocetniku ti je mozda najbolje da prvih par sedmica radis cjelokupno tijelo dok te ne prodju upale.

A sto se tice bicepsa i ja sam imao isti problem i rijesio sam ga tako sto sam gledao da radim sto pravilnije, sa vecim kilazama.

Meni nema ljepseg osjecaja kad se nakon chest day-a razgibavam i osjetim onu bol u prsima :beba:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 12 avg 2014, 16:12

Jedno pitanje za vas strucnjake :D Zbog prirode svog posla stvarno nemam vremena za teretane. Zbog tog istog posla(koji je statican) nabio sam stomak. Pretpostavljam da kuci s trbusnjacima to se moze srediti. Ali zbog velikih kolicina piva odvalio sam i sise. Kako da ih skinem kod kuće?? :D Ima li kakva vjezba? **** me zderanje kasno uvecer :thumbdown: Eto ako ima ko kakav prijedlog, bio bih zahvalan. Pretpostavljam da se to sve u teretaani moze oblikovati ali stvarno sam knap sa cajtom :facepalm: Hvala unaprijed i pozz.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 12 avg 2014, 16:29

Trbušnjacima nećeš nikad skiniti stomak , moraš regulist ishranu ako želiš da smršaš. A mrša se tako da se radi cardio. Ako želiš smršati moraš da se krećeš, da reguliraš ishranu što znači da jedeš 5 puta u manjim količinama zdraviju hranu i manje ugljikohidrata, i da upotpunosti izbaciš alkohol .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 avg 2014, 16:31

donCorleone1892 je napisao/la:

Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge

Hvala unaprijed ;)
Dobar i ispravan trening, i ja sam početnik nedavno krenuo i koristim upravo ovaj program rada :thumbup:

Samo mi je crnjak kad vidim da moji vršnjaci dižu veću kilazu od mene ali ybg tek sam krenuo :D
Ma ja sam ubjedjen da i momci koji su i mladji od mene dizu duplo vecu kilazu, al jbg, i dosao sam tu da ojacam valjda...
Evolution87 je napisao/la:

Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge

Hvala unaprijed ;)
To ti je onaj osnovni standardni program koji koristi vecina (eventualno zamjena bicepsa i tricepsa). Mada kao pocetniku ti je mozda najbolje da prvih par sedmica radis cjelokupno tijelo dok te ne prodju upale.

A sto se tice bicepsa i ja sam imao isti problem i rijesio sam ga tako sto sam gledao da radim sto pravilnije, sa vecim kilazama.

Meni nema ljepseg osjecaja kad se nakon chest day-a razgibavam i osjetim onu bol u prsima :beba:
Kad sam radio s bucicama vidio sam koliko mi je lijevi biceps slabiji, desnom rukom 10-12 ponavljanja, a lijevom ne mogu ni 7 kako treba :roll:

A ja cu zadrzati ovaj program, upale ce proci svakako :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 12 avg 2014, 16:59

GameFKS je napisao/la:Trbušnjacima nećeš nikad skiniti stomak , moraš regulist ishranu ako želiš da smršaš. A mrša se tako da se radi cardio. Ako želiš smršati moraš da se krećeš, da reguliraš ishranu što znači da jedeš 5 puta u manjim količinama zdraviju hranu i manje ugljikohidrata, i da upotpunosti izbaciš alkohol .
Krecem se do posla i nazad. Sve je pješak, no sta je cardio?? :mrgreen: Ovo za ishranu cu isprobati. Hvala

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 12 avg 2014, 17:04

krmpotich je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Trbušnjacima nećeš nikad skiniti stomak , moraš regulist ishranu ako želiš da smršaš. A mrša se tako da se radi cardio. Ako želiš smršati moraš da se krećeš, da reguliraš ishranu što znači da jedeš 5 puta u manjim količinama zdraviju hranu i manje ugljikohidrata, i da upotpunosti izbaciš alkohol .
Krecem se do posla i nazad. Sve je pješak, no sta je cardio?? :mrgreen: Ovo za ishranu cu isprobati. Hvala
Trčanje, orbitek , biciklo sve ti je ti kardio. Googlaj malo po netu pa se informiši još šta trebaš da jedeš.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.