Koji kreten, kupio 10 kila od vanilije, imam jos koji 5-6 kila.
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Teretana
Ja ovaj moj whey protein ne pijem vise, povraca mi se i prdim non stop.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
jarane fino avion za kopenhagen i ceka te 5 kilagio10 je napisao/la:Daj meni tih 5 kg
BackSpace United
BackSpace United
Onda mogu ovdje uzeti koliko god hoću kila s obzirom koliko bi mi love trebalo da odem do Kopenhagena 
Ja te volim, volim Željo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Ja ovaj moj whey protein ne pijem vise, povraca mi se i prdim non stop.![]()
Da cuje to Seo dobro bi te izbando, popamtio bi ta za cijeli zivot. Samo ovcavina bate
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Creatin mozete i prije a i posle treninga piti oko5g..kreatin bez proteina je kao trening bez tegova 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Ja ovaj moj whey protein ne pijem vise, povraca mi se i prdim non stop.![]()
Koji kreten, kupio 10 kila od vanilije, imam jos koji 5-6 kila.![]()
![]()
![]()
Da cuje to Seo dobro bi te izbando, popamtio bi ta za cijeli zivot. Samo ovcavina bate
ja sam prije cuo da je seo all natural, ne pije ni whey, samo ovcavina itd
BackSpace United
BackSpace United
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bujrum dodji da vidis kako Sandze dizu cijelu teretanu samo na kajmak i ovcavinu, aferim i bujrumNerminovic je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Ja ovaj moj whey protein ne pijem vise, povraca mi se i prdim non stop.![]()
![]()
![]()
Da cuje to Seo dobro bi te izbando, popamtio bi ta za cijeli zivot. Samo ovcavina bate![]()
![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
Nerminovic
- Kontakt:
Trening bez tegova moze biti izuzetno naporan i uspjesanlumani je napisao/la:Creatin mozete i prije a i posle treninga piti oko5g..kreatin bez proteina je kao trening bez tegova
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day
We're gonna make this a Blue Day
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Može li ko ispratiti ovo sa ovim tempom ? Mrsko mi bi danas u teretanu pa nađo ovo i odradim kući, jest da sam se više odmaro (navuko sam ovih pola sata na 45min). Umro
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Momci, je li ovaj program ispravan za pocetnika, ovo sam nasao na netu:
Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge
Idem svako drugi dan, tj tek sam poceo...pa sam kontao tako mozda pola mjeseca do mjesec ici, pa onda ici 2-1 (dva dana idem, jedan odmaram)..
I sta raditi kad ti je lijevi biceps trunku manji od desnog, ali i osjetno slabiji ?
Hvala unaprijed
Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge
Idem svako drugi dan, tj tek sam poceo...pa sam kontao tako mozda pola mjeseca do mjesec ici, pa onda ici 2-1 (dva dana idem, jedan odmaram)..
I sta raditi kad ti je lijevi biceps trunku manji od desnog, ali i osjetno slabiji ?
Hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- donCorleone1892
- Kontakt:
Dobar i ispravan trening, i ja sam početnik nedavno krenuo i koristim upravo ovaj program radaPapastathopoulos je napisao/la:Momci, je li ovaj program ispravan za pocetnika, ovo sam nasao na netu:
Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge
Hvala unaprijed
Samo mi je crnjak kad vidim da moji vršnjaci dižu veću kilazu od mene ali ybg tek sam krenuo
- sagitarius
- Kontakt:
pa kad pijebwhey, opet je naturalNerminovic je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Ja ovaj moj whey protein ne pijem vise, povraca mi se i prdim non stop.![]()
![]()
![]()
Da cuje to Seo dobro bi te izbando, popamtio bi ta za cijeli zivot. Samo ovcavina bate![]()
![]()
![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Evolution87
- Kontakt:
To ti je onaj osnovni standardni program koji koristi vecina (eventualno zamjena bicepsa i tricepsa). Mada kao pocetniku ti je mozda najbolje da prvih par sedmica radis cjelokupno tijelo dok te ne prodju upale.Papastathopoulos je napisao/la:Momci, je li ovaj program ispravan za pocetnika, ovo sam nasao na netu:
Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge
Hvala unaprijed
A sto se tice bicepsa i ja sam imao isti problem i rijesio sam ga tako sto sam gledao da radim sto pravilnije, sa vecim kilazama.
Meni nema ljepseg osjecaja kad se nakon chest day-a razgibavam i osjetim onu bol u prsima
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jedno pitanje za vas strucnjake
Zbog prirode svog posla stvarno nemam vremena za teretane. Zbog tog istog posla(koji je statican) nabio sam stomak. Pretpostavljam da kuci s trbusnjacima to se moze srediti. Ali zbog velikih kolicina piva odvalio sam i sise. Kako da ih skinem kod kuće??
Ima li kakva vjezba? **** me zderanje kasno uvecer
Eto ako ima ko kakav prijedlog, bio bih zahvalan. Pretpostavljam da se to sve u teretaani moze oblikovati ali stvarno sam knap sa cajtom
Hvala unaprijed i pozz.
Trbušnjacima nećeš nikad skiniti stomak , moraš regulist ishranu ako želiš da smršaš. A mrša se tako da se radi cardio. Ako želiš smršati moraš da se krećeš, da reguliraš ishranu što znači da jedeš 5 puta u manjim količinama zdraviju hranu i manje ugljikohidrata, i da upotpunosti izbaciš alkohol .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma ja sam ubjedjen da i momci koji su i mladji od mene dizu duplo vecu kilazu, al jbg, i dosao sam tu da ojacam valjda...donCorleone1892 je napisao/la:Dobar i ispravan trening, i ja sam početnik nedavno krenuo i koristim upravo ovaj program radaPapastathopoulos je napisao/la:Momci, je li ovaj program ispravan za pocetnika, ovo sam nasao na netu:
Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge
Hvala unaprijed![]()
Samo mi je crnjak kad vidim da moji vršnjaci dižu veću kilazu od mene ali ybg tek sam krenuo
Kad sam radio s bucicama vidio sam koliko mi je lijevi biceps slabiji, desnom rukom 10-12 ponavljanja, a lijevom ne mogu ni 7 kako trebaEvolution87 je napisao/la:To ti je onaj osnovni standardni program koji koristi vecina (eventualno zamjena bicepsa i tricepsa). Mada kao pocetniku ti je mozda najbolje da prvih par sedmica radis cjelokupno tijelo dok te ne prodju upale.Papastathopoulos je napisao/la:Momci, je li ovaj program ispravan za pocetnika, ovo sam nasao na netu:
Prsa-biceps
Ledja-triceps
Ramena-noge
Hvala unaprijed
A sto se tice bicepsa i ja sam imao isti problem i rijesio sam ga tako sto sam gledao da radim sto pravilnije, sa vecim kilazama.
Meni nema ljepseg osjecaja kad se nakon chest day-a razgibavam i osjetim onu bol u prsima
A ja cu zadrzati ovaj program, upale ce proci svakako
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Krecem se do posla i nazad. Sve je pješak, no sta je cardio??GameFKS je napisao/la:Trbušnjacima nećeš nikad skiniti stomak , moraš regulist ishranu ako želiš da smršaš. A mrša se tako da se radi cardio. Ako želiš smršati moraš da se krećeš, da reguliraš ishranu što znači da jedeš 5 puta u manjim količinama zdraviju hranu i manje ugljikohidrata, i da upotpunosti izbaciš alkohol .
Trčanje, orbitek , biciklo sve ti je ti kardio. Googlaj malo po netu pa se informiši još šta trebaš da jedeš.krmpotich je napisao/la:Krecem se do posla i nazad. Sve je pješak, no sta je cardio??GameFKS je napisao/la:Trbušnjacima nećeš nikad skiniti stomak , moraš regulist ishranu ako želiš da smršaš. A mrša se tako da se radi cardio. Ako želiš smršati moraš da se krećeš, da reguliraš ishranu što znači da jedeš 5 puta u manjim količinama zdraviju hranu i manje ugljikohidrata, i da upotpunosti izbaciš alkohol .Ovo za ishranu cu isprobati. Hvala
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.