Xabi ne igra ,suspenzijaDeeWa je napisao/la:Ma james ce se koristit u napadu umjesto benza ko lazna devetka sigurno ili eventualno umjesto cr-a i balea kad je jedan povrijedjen a tad ce starter bit benz. Jer anceloti je reko da ce protiv seville igrat i james i kroos a kroos ce igrat garant ofanzivnog veznog a ne cm. Ne vjerujem da ce izbacit modrica jer ga voli a xabi je ipak tu klasa. Znaci xabi modric ko cm pa ispred kroos i onda cr i bale po stranama i james u sredini. To mi sad tako nekako logicno izgleda ne znam kako bi drugacije to iskoristili ove sve igrace
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- AlfredBorden
- Kontakt:
znaci tvoje misljenje, kao eksperta, je da benzema ide na klupu?DeeWa je napisao/la:Ma james ce se koristit u napadu umjesto benza ko lazna devetka sigurno ili eventualno umjesto cr-a i balea kad je jedan povrijedjen a tad ce starter bit benz. Jer anceloti je reko da ce protiv seville igrat i james i kroos a kroos ce igrat garant ofanzivnog veznog a ne cm. Ne vjerujem da ce izbacit modrica jer ga voli a xabi je ipak tu klasa. Znaci xabi modric ko cm pa ispred kroos i onda cr i bale po stranama i james u sredini. To mi sad tako nekako logicno izgleda ne znam kako bi drugacije to iskoristili ove sve igrace
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]mirzatele je napisao/la:[youtube][/youtube]
svaki put se nacudim kako je ovo moguce
Bolji ugao.
Marca pise da ce Hames imati potpunu slobodu ,znaci da cemo igrati 4 2 3 1
Nadam se da ce biti balanas sto se tice odbrane i da ovi setaci gore krenu raditi u defanzivi nesto
Nadam se da ce biti balanas sto se tice odbrane i da ovi setaci gore krenu raditi u defanzivi nesto
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
RAMOOS RAMOOS RAMOOS RAMOOOOS RAMOOOOOOOS RAMOOOOOOOOOOOOOOS !!juanitomaravillaa je napisao/la:[youtube][/youtube]mirzatele je napisao/la:[youtube][/youtube]
svaki put se nacudim kako je ovo moguce
Bolji ugao.
[youtube][/youtube]
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Consigliere
- Kontakt:
Cek, ovo mi je promaklo: koliko nam plati Milan za Diega? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Posudba izgleda.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
0,0Consigliere je napisao/la:Cek, ovo mi je promaklo: koliko nam plati Milan za Diega?
- Consigliere
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Posudba izgleda.
Jel posudba, ili smo izasli u susret posrnulom velikanu?mirzatele je napisao/la:0,0Consigliere je napisao/la:Cek, ovo mi je promaklo: koliko nam plati Milan za Diega?
Fit Tony: I keep my friends close...
na eminentnom
portalu sport centar pise
Diego Lopez napustio je redove evropskog prvaka Real Madrida kako bi potpisao ugovor sa Milanom.
Ovaj 32-godišnjak dolazi kao slobodan igrač u redove Rossonera i to nakon što je izgubio mjesto u ekipi dolaskom Keylora Navasa u Real.
Diego Lopez napustio je redove evropskog prvaka Real Madrida kako bi potpisao ugovor sa Milanom.
Ovaj 32-godišnjak dolazi kao slobodan igrač u redove Rossonera i to nakon što je izgubio mjesto u ekipi dolaskom Keylora Navasa u Real.
Otisao je on dzabe ,ugovor je raskinut dogovorom ,tj. real mu je isplatio ostatak ugovora,ili samo dio,tako nekako.
Na transfermarkt-u on je i dalje igrač Madrida. 
Bit ce Milan opet velik , zato valja bit prijatelj 
A i niko drugi ne bi preuzeo platu Kake nego oni(tj. samo bi kod njih uzeo cut) i jos drugi primjeri.
Veceras bi se slozio sa kolegama
pozelio sam jednu pravu utakmicu Reala..
A i niko drugi ne bi preuzeo platu Kake nego oni(tj. samo bi kod njih uzeo cut) i jos drugi primjeri.
Veceras bi se slozio sa kolegama
pozelio sam jednu pravu utakmicu Reala..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- AlfredBorden
- Kontakt:
neku 5+ utakmicu po mogucnosti 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Casillas
Carvahal,Ramos,Pepe,Coentrao
.......................
Kroos,Modric
............................
Bale,James,CR7
..............
Benzema
Carvahal,Ramos,Pepe,Coentrao
.......................
Kroos,Modric
............................
Bale,James,CR7
..............
Benzema
Ne pamtim jači Real..Galacticosi su bili jači po imenima, ali ovo je neka nova dimenzija.
Nevjerovatno je da bez obzira na ovakva imena, ekipa i dalje ovisi o Xabiu.
Nevjerovatno je da bez obzira na ovakva imena, ekipa i dalje ovisi o Xabiu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ide ovo 3+ veceras hladno
Ocekujem dobru partiju ubice djecijeg lica.

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Koja pervezija od ekipe..

@AlfredBorden
danas nece jer xabija nema ali kad se on vrati norat ce benz na klupu pa ulaziti u drugom poluvremenu ako james bude na svom nivou jer platiki su ga tolike pare nema sanse da sjedi na klupi i bale je kostao tolike pare nece ni on sjediti na klupi a cr zna se da je standardan. Kroos isto standardan a modrica previse voli znaci benzemina pozicija ce iskljucivo zavisit od xabi alonsa barem ja tako mislim. Kad je on povrijedjen igrat ce benz kad nije onda ce ulazit u drugom poluvremenu. I nema potrebe za tim tonom ja nisam rekao da ce ovako biti nego da mislim da ce ovako biti isto sto i ti inas oravi na drugo misljenje.
danas nece jer xabija nema ali kad se on vrati norat ce benz na klupu pa ulaziti u drugom poluvremenu ako james bude na svom nivou jer platiki su ga tolike pare nema sanse da sjedi na klupi i bale je kostao tolike pare nece ni on sjediti na klupi a cr zna se da je standardan. Kroos isto standardan a modrica previse voli znaci benzemina pozicija ce iskljucivo zavisit od xabi alonsa barem ja tako mislim. Kad je on povrijedjen igrat ce benz kad nije onda ce ulazit u drugom poluvremenu. I nema potrebe za tim tonom ja nisam rekao da ce ovako biti nego da mislim da ce ovako biti isto sto i ti inas oravi na drugo misljenje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.