Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

crespo
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la crespo » 04 mar 2010, 16:56

Kosevo je skalamerija od stadiona koju je tesko napuniti.Sto se tice pracenja utakmice jedino ako si na zapadu u visim redovim,i istok oko tunela gdje izlaze igraci mozes fino gledati tekmu.Sjever i jug su mi nekako predaleko,a kad sjedis na istoku po onim coskovima koda gledam tekmu sa klupe za rezervne igrace.A to sto gdje god sjednes ces pokisnuti i sto onaj vjetar siba sa poljina koda si na djokinom tornju.

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 04 mar 2010, 17:03

solidus je napisao/la:kakav riječnik :s
prijavi i džibrilu ako hoćeš
stidi se nicka
serem se i na hz i na tm ... na dvije veoma "jake" navijačke grupe haahahahah
Hoce li iko od moderatora/administratora reagovati na komentare ovoga i slicnih debila?! Odgovoris mu istom mjerom - popusis upozorenje, prijavis ga - ne desi se nista. Ne kontam sto se neko pravi lud..
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 mar 2010, 17:04

nek ovi zenicani samo seru a kad mi zivce popiju otpjevacu im jednu pjesmicu ;) .

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 04 mar 2010, 17:08

Juce sam bio na tekmi blizu neke ekipe iz zenice koja ide na svaku utakmicu repke.Jedan kaze da dvojica iz ekipe nisu dosla jer u sarajevu neznaju muriju da ih uvodi na stadion.Kaze cigani zao im dati 30 KM.E sad zamislite koliko takvih udje guzovace u zenici.Bar par hiljada i njima najvise smeta sto se igra na kosevu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 mar 2010, 17:15

A_d_0 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Elddar je napisao/la:ma dosta pljuvanja :roll:
zadovoljan sam i igrom i rezultatom. Po meni je svejedno na kojem stationu repka igra, bp il koševo. Jer imajte u vidu da naši igrači manje-više svi igraju po evropi gdje su pretežno veći stadioni i moderniji, njima paše veći teren što nije slučaj sa bp. Nemam ništa protiv bp al brate sramota me bude kad dođe jedna španija i mi je ugostimo na onoj oranici. Razumijem ja da je se godinama stvorila ta iluzija "nepobjedivosti" na bp al ruku na srce više nam ne leži bp i tačka. drugačije je 40000 naspram 15ak hiljada. Gluposti o neakustičnosti koševa su jednostavno neutemeljene.
hvala i sretno Zmajevi!
**** me svak ako na Kosevu moze stati 40.000 ljudi, 35 haj al 40 ma daj molim te.
Zeljo - Newcastle 40000 bilo garantujem zivotom. ko je bio zna da je toliko bilo.
Zeljo - New castle ako nije bilo više 40.000 nije bilo ni manje sigurno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 04 mar 2010, 17:16

Bosnier je napisao/la:Treba mi Snimak ove utakmice, ako ima na netu ?

Pls
Jel zna neko gdje ima download ?

Hvala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 17:17

To su obične lovačke priče. Čuj ti to, žao im dati 30km a tamo ih policija uvodi. Nemojte pisati nebuloze o nekim stvarima sa kojim niste upoznati. Također nemojte koristiti riječ "Zenićanin" u negativnom konteksu, jer se odnosi na sve , a ne samo na jednoga koji provocira, ako je i uopšte Zenićanin.

Ja sam iz Zenice, i uvjeravam te da su to obične gluposit znam, ne znam muriju.

Mislim da je krajnje vrijeme došlo da se zaključa ova tema, tekma je prošla, pišu pojedinci kojima je samo cilj svađa, a najmanje se priča o utakmici.

Hvala.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2010, 17:33

Neutral je napisao/la:To su obične lovačke priče. Čuj ti to, žao im dati 30km a tamo ih policija uvodi. Nemojte pisati nebuloze o nekim stvarima sa kojim niste upoznati. Također nemojte koristiti riječ "Zenićanin" u negativnom konteksu, jer se odnosi na sve , a ne samo na jednoga koji provocira, ako je i uopšte Zenićanin.

Ja sam iz Zenice, i uvjeravam te da su to obične gluposit znam, ne znam muriju.

Mislim da je krajnje vrijeme došlo da se zaključa ova tema, tekma je prošla, pišu pojedinci kojima je samo cilj svađa, a najmanje se priča o utakmici.

Hvala.
ma bas tako...svasta se pise...i to su gluposti...cuj drotovi da nekog uvode ;) ....a treba ovo kljucat :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 04 mar 2010, 17:37

Evo par bisera sa istoka :mrgreen:

Babo, babo, a gdje je Ciro??
Daleko sine, daleko,,, :lol:

Lejla, vidis ono bijelo u svecanoj lozi?? E to ti je Selma Bajrami sa zavojima! :lol:

Izlaze igraci Gane.. (u onim jaknama)
Vidi, vatrogasci. :lol:

Jao, naguzio se Salihovic :lol:

Babo, babo, a koje je Dzeko??
Jao, pa vidi mu bolan glave :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 04 mar 2010, 17:39

ovdje se nema sta pricat... kosevo je ubjdljivo najbolji stadion... da je 10 hiljada bilo u zenici stadion bi izgledao pun a rijec je o prijateljskoj... mislim da je dosta bruke bilo na utakmici protiv portugala... stadion izgledao kao hipodrom

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2010, 17:41

lejla je napisao/la:Evo par bisera sa istoka :mrgreen:

Babo, babo, a gdje je Ciro??
Daleko sine, daleko,,, :lol:

Lejla, vidis ono bijelo u svecanoj lozi?? E to ti je Selma Bajrami sa zavojima! :lol:

Izlaze igraci Gane.. (u onim jaknama)
Vidi, vatrogasci. :lol:

Jao, naguzio se Salihovic :lol:

Babo, babo, a koje je Dzeko??
Jao, pa vidi mu bolan glave :lol:

eki lejle :D pa sto nisi na zapad otisla :P :D :D a dobro si ovo pofatala sve :lol: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 04 mar 2010, 19:31

mislim da ste vec sve rekli!Prica vam se opet svela na vrijedanje i prepucavanju gradova!

KLJUC!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.