HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- The_Target
- Kontakt:
bez provokacija dali ste kao navijačka skupina prevazišli ovo

- velez_mostar
- Kontakt:
Zamolio bih admin-a da pojasni brisanje mog posta na temi HŠK Zrinjski..ukoliko sam nesto psovao ,ili nekoga vrijedjao da me ,naravno banuju ,i to je to!
Ako je vama omalovazavanje Drzave BiH normalna pojava preko koje prelazite ,to je ok..a ,post pun argumenata nije ok ,ona se zapitajte je li ono sto radite ispravno.
Unaprijed hvala na objasnjenju za brisanje posta.
Ako je vama omalovazavanje Drzave BiH normalna pojava preko koje prelazite ,to je ok..a ,post pun argumenata nije ok ,ona se zapitajte je li ono sto radite ispravno.
također bi i ja zamolio admina zasto je moj odgovor obrisanvelez_mostar je napisao/la:Zamolio bih admin-a da pojasni brisanje mog posta na temi HŠK Zrinjski..ukoliko sam nesto psovao ,ili nekoga vrijedjao da me ,naravno banuju ,i to je to!
HSK Zrinjski Mostar
HSK Zrinjski Mostar
ovo nije južna tribina stadiona grbavica gdje se nalaze pravi navijači ŽELJE A DOKAZ DA SMO MI TO PREVAZIŠLI JE UTAKMICA U SPLITU KADA SU SKANDIRALI gazi gazi balije dobili pljesak sa naše tribineBabilon je napisao/la:Jesmo,a vi?
http://www.nacional.hr/clanak/57073/vid ... ku-zastavu
Za one koji ne znaju, ovo je prvi grb Zrinjskog. Rekao bih da pitate očeve/djedove sjećaju li ga se ali se vjerojatno nisu ni rodili kad je ovo bilo moda u Mostaruum vuk je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Red je ovako napisati pošto bi mi stalno trebali pitati očeve za koga su navijali prije 20 godina i sl.
-
HŠKZ MOSTAR
- Kontakt:
Najbolje da ovu temu Zrinjski obrišete kada ne želite da njegovi navijači pišu o svom klubu. Kao da se vi morate slagati sa navijačima tog kluba.
Ja napisao kako će Travnik fasovati jer će se igrači odužiti za poraz od Zvijezde a oni mi brišu post. E svašta!
Ovi provokatori koji imaju potrebu nešto dokazivati me ne interesuju pa se na njih neću ni osvrtati.
IDEMO ZRINJA!
Ja napisao kako će Travnik fasovati jer će se igrači odužiti za poraz od Zvijezde a oni mi brišu post. E svašta!
Ovi provokatori koji imaju potrebu nešto dokazivati me ne interesuju pa se na njih neću ni osvrtati.
IDEMO ZRINJA!
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo
potpis!HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Najbolje da ovu temu Zrinjski obrišete kada ne želite da njegovi navijači pišu o svom klubu. Kao da se vi morate slagati sa navijačima tog kluba.
IDEMO ZRINJA!
HSK Zrinjski Mostar
svaka cast hvala na tako dobrom gostoprimstvu....znamo cijeniti to jer mi smo sredina koja uvijek svakog dobro doceka i lijepo je kad nam se vrati
sjecam se prosle godine i vasih navijaca ono nije bilo fino

harinjo je napisao/la:ovo nije južna tribina stadiona grbavica gdje se nalaze pravi navijači ŽELJE A DOKAZ DA SMO MI TO PREVAZIŠLI JE UTAKMICA U SPLITU KADA SU SKANDIRALI gazi gazi balije dobili pljesak sa naše tribineBabilon je napisao/la:Jesmo,a vi?
http://www.nacional.hr/clanak/57073/vid ... ku-zastavua ne kontra skandiranje jer se zna da mi nismo nacjonalistička navijasčka skupina
prika nemoj da me tjeraš da kopam po internetu da bi ti našo ono sto ne želiš da nadjem. osim toga na stajanju je tada bilo bruka ljudi a na tvom videu se čuju glasovi nekih 50-60 ljudi a ne odjekivanje mase.
nije ni bitno vise,i htio si provocirat post ti nije dobronamjeran bio!
Zizovic ne igra sutra,al sreca tu je Zadro
,sutra veoma bitna utakmica,iako mnogo ne ocekujem za ovu godinu ipak bi bilo dobro da zavrsimo među 5,6 ekipa ,Travnik također dolazi oslabljen i vjerovatno sa bijelom zastavom,mozda nasi lako i pobjede al nikad se ne zna.
Velika steta za poraz protiv Zvijezde ,sa sutrasnjom pobjedom bili bi Borcu na 3 boda ovako ce najvjerovanije biti -6,nama treba par pobjeda u gostima sto je nemoguce s onakim propuhom u zadnjoj liniji.
Moguci sastav u mojoj glavi.
....................Melher................
Markovic...Sunjic...Ivankovic..Zurzinov..
Selimovic...Musa...P.Susic.....Šarac....
.................Zadro........................
.................Dragicevic...................
Al Jovicu ocigledno netko gura one gance i Kordica pa ce tu biti dosta izmjena!
Velika steta za poraz protiv Zvijezde ,sa sutrasnjom pobjedom bili bi Borcu na 3 boda ovako ce najvjerovanije biti -6,nama treba par pobjeda u gostima sto je nemoguce s onakim propuhom u zadnjoj liniji.
Moguci sastav u mojoj glavi.
....................Melher................
Markovic...Sunjic...Ivankovic..Zurzinov..
Selimovic...Musa...P.Susic.....Šarac....
.................Zadro........................
.................Dragicevic...................
Al Jovicu ocigledno netko gura one gance i Kordica pa ce tu biti dosta izmjena!
HSK Zrinjski Mostar
Malo poteza od Ivana Sarca,talenta 89 godiste,koji ne igra zbog likova poput zadre,ganaca i sl invalida!
HSK Zrinjski Mostar
Jos jedno dijete mostara koje nije valjalo veceras igra za NK Osijek protiv Dinama,Pero Stojkic! 
HSK Zrinjski Mostar
e i meni stvarno nije jasno zašto ne dobiva više prilike kad sam ga prvi put vidio reko sam to je to imamo novog Modrića i stvarno sramotno što ne dobiva više šanse pa i da je lošiji od ganaca treba ga gurat jer je našBabilon je napisao/la:Malo poteza od Ivana Sarca,talenta 89 godiste,koji ne igra zbog likova poput zadre,ganaca i sl invalida!![]()
a ovi ne da nisu naši nego nismo ni sa istog kontinenta
Bola,kad momak primi loptu i krene sa njom u onakom trku to mozda zna 1% igraca u nasoj ligi plus da ima onakvu tehniku i exsplozivnost a nema mjesta među prvih 11?!,a oni ganci kad imaju loptu sve se jadni tresu ne znaju gdje ce sa njom!el zrinja je napisao/la:e i meni stvarno nije jasno zašto ne dobiva više prilike kad sam ga prvi put vidio reko sam to je to imamo novog Modrića i stvarno sramotno što ne dobiva više šanse pa i da je lošiji od ganaca treba ga gurat jer je našBabilon je napisao/la:Malo poteza od Ivana Sarca,talenta 89 godiste,koji ne igra zbog likova poput zadre,ganaca i sl invalida!![]()
a ovi ne da nisu naši nego nismo ni sa istog kontinenta
HSK Zrinjski Mostar
Je li ovo Zrinjski dobio crveni karton ?
Čitam prenosa sa sportsport.ba ne piše, a na jednoj drugoj stranici piše da je Žuržinov dobio crveni.
Čitam prenosa sa sportsport.ba ne piše, a na jednoj drugoj stranici piše da je Žuržinov dobio crveni.
HSK Zrinjski-Travnik 2:0
Zrinjski je nastupao u sljedecoj postavi,a evo i moje skromno misljenje o izvedbi pojedinih igraca:
Melehr:Odbranio jedan udarac sto je isao u okvir gola,bezaposlen 4
Ivankovic:Odlicno odigrao,pljesak sa tribina svako malo,strijelac oba gola,cista 5
Markovic:Vidi se da je jako falio protiv Zvijezde,odlican igrac ponajvise u odbrani 4
Sunjic:Kao i protiv Zvijezde ,sve korektno bez greske ijedne 4
Zurzinoc:Idiot za psihijatrije,udaranje bez lopte igraca nakon faula na njemu,izravan crveni 1
Selimovic:covjek sa zapetljanim nogama,pokusavao,trudio se postao agresivniji sve u svemu 3
Afedize:dovoljan 2
Zadro:Ozbiljno razmisljam o pokretanju peticije da se on izbaci i dadne sansa ili Pavlu ili Sarcu ...neznalica 1
Stojanovic:Malo podsjetio na staroga Stoju al jos je daleko od forme bit ce bolji ,valjda 3
Dragicevic:Bez lopti...SLAB VEZNI ZADRE NIGDJE 3
Kordic:bez lopti....SLAB VEZNI ZADRE NIGDJE 3
Jos su igrali Musa 3,Susic M 3 i Pehar neocjenjen malo igrao
Travnik losa ekipa sreca pa nas oni zapadose,sumnjam da bi ikoga iz vrha trenutno dobili sa ovakvom formom no Jovic je i rekao da ce se forma tek uhvatit u 4,5 kolu,Boze nam pomozi,sad idemo Slaviji u goste,sto ocekivati vec poraz.
Jovicu malo discipline tom Zurzinovu uvedi!
Zrinjski je nastupao u sljedecoj postavi,a evo i moje skromno misljenje o izvedbi pojedinih igraca:
Melehr:Odbranio jedan udarac sto je isao u okvir gola,bezaposlen 4
Ivankovic:Odlicno odigrao,pljesak sa tribina svako malo,strijelac oba gola,cista 5
Markovic:Vidi se da je jako falio protiv Zvijezde,odlican igrac ponajvise u odbrani 4
Sunjic:Kao i protiv Zvijezde ,sve korektno bez greske ijedne 4
Zurzinoc:Idiot za psihijatrije,udaranje bez lopte igraca nakon faula na njemu,izravan crveni 1
Selimovic:covjek sa zapetljanim nogama,pokusavao,trudio se postao agresivniji sve u svemu 3
Afedize:dovoljan 2
Zadro:Ozbiljno razmisljam o pokretanju peticije da se on izbaci i dadne sansa ili Pavlu ili Sarcu ...neznalica 1
Stojanovic:Malo podsjetio na staroga Stoju al jos je daleko od forme bit ce bolji ,valjda 3
Dragicevic:Bez lopti...SLAB VEZNI ZADRE NIGDJE 3
Kordic:bez lopti....SLAB VEZNI ZADRE NIGDJE 3
Jos su igrali Musa 3,Susic M 3 i Pehar neocjenjen malo igrao
Travnik losa ekipa sreca pa nas oni zapadose,sumnjam da bi ikoga iz vrha trenutno dobili sa ovakvom formom no Jovic je i rekao da ce se forma tek uhvatit u 4,5 kolu,Boze nam pomozi,sad idemo Slaviji u goste,sto ocekivati vec poraz.
Jovicu malo discipline tom Zurzinovu uvedi!
HSK Zrinjski Mostar
Tata,tata sto igrao onaj kosonja(Zadro) kad ne zna,rece dijete do mene

HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.