Zvjezdan Misimović

DonCorleone
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la DonCorleone » 13 avg 2014, 11:54

master1015 je napisao/la: miske je bio u drugoj ligi njemacke sa 24 godina, pjanic (24) je jedan od najboljih igraca u italiju i u evropi al ako si toliki statisticar zasto samo gledas na asistencije miske je klasicni plejmejker normalno da ce imat vise asistencije pjanic je centralni vezni dosta vise trci dosta vise pasova dosta pametniji dosta brze skonta sta da radi sa loptom miske je poceo malo srljat hiljadu puta je bolji defanzivno od misimovica momak je tri puta messiju ukrao loptu protiv argentine naprimjer

ovo mi je bas najsmijesne:

"statistike vam ne idu u prilog"

kad se sabere sve statistike od SP, Pjanic je bio nas najbolji igrac i peti od svija

slika

11) misimovic

slika
Masteru razvukao si ga kao jufku.

Jao braco mila, kaze da statistika ne ide Pjanicu u korist :urnebes: . Pa zatim kaze da Misimovic kreira vise sansi nego Pjanic, a igra direktno iza spica dok je Pjanic kod nas zadnji vezni :urnebes: .

Porede jednog od najboljih vezista svijeta koji postize golove sa hiljadu metara sa danasnjim Misimovicem :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 13 avg 2014, 12:12

DonCorleone je napisao/la:

Jao braco mila, kaze da statistika ne ide Pjanicu u korist :urnebes: . Pa zatim kaze da Misimovic kreira vise sansi nego Pjanic, a igra direktno iza spica dok je Pjanic kod nas zadnji vezni :urnebes: .

Porede jednog od najboljih vezista svijeta koji postize golove sa hiljadu metara sa danasnjim Misimovicem :lol: .
da se zna da je pjanic kreirao najvise sansi od svija igraca sto su ucestovali u SP:
Pjanic created 12 chances for Bosnia at the World Cup, with no other player in Brazil having created more and only Karim Benzema having been able to have matched that tally.
momak je isto broj jedan u Serie A sto se tice te statistike

da znaju gervinho, dzeko i ibisevic koristit pjaniceve lopte imo bi dosta vise asistencije

procitajte dalje, vrlo dobar clanak:
http://www.squawka.com/news/miralem-pro ... xit/130905" onclick="window.open(this.href);return false;

6 asistencije u 8 utakmice u kvalifikacije za 2014 SP
misimovic je imao 5 u 9 utakmice

u SP: Pjanic 1 gol 1 asist, Miske 0 gol 1 asist (onaj protiv nigerije brojim)

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 13 avg 2014, 13:33

slika

Miske sad ima utakmicu

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 avg 2014, 13:55

Link za utakmicu:
http://fullsportlive.org/2014/08/guizho ... tream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 avg 2014, 14:01

BaDa12 je napisao/la:Link za utakmicu:
http://fullsportlive.org/2014/08/guizho ... tream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:thumbup: A sta drugo da se radi na ovoj vrucini.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 13 avg 2014, 16:29

DonCorleone je napisao/la:
master1015 je napisao/la: miske je bio u drugoj ligi njemacke sa 24 godina, pjanic (24) je jedan od najboljih igraca u italiju i u evropi al ako si toliki statisticar zasto samo gledas na asistencije miske je klasicni plejmejker normalno da ce imat vise asistencije pjanic je centralni vezni dosta vise trci dosta vise pasova dosta pametniji dosta brze skonta sta da radi sa loptom miske je poceo malo srljat hiljadu puta je bolji defanzivno od misimovica momak je tri puta messiju ukrao loptu protiv argentine naprimjer

ovo mi je bas najsmijesne:

"statistike vam ne idu u prilog"

kad se sabere sve statistike od SP, Pjanic je bio nas najbolji igrac i peti od svija

slika

11) misimovic

slika

Da, da , Gospodin "Peti od SVIJA" (valjda je mislio od svih) me je razvukao, da mi ti nisi rekao ne bih to ni znao.
Samo vi govorite sebi to sve i svršavajte na Pjanića, al sve je to džabe.

Znači, hoćete sukob, hoćete da vas išamaram činjenicama. Ok. Počinjemo:

1. Zvjezdan drži rekord sa najviše asistencija u jednoj sezoni u Bundesligi i rekord asistencija u reprezentaciji. Pjanić neće dostići taj rekord, smijem se opkladit. Dakle, još jednom, statistika vam ne ide u korist.
2. Onaj Wolfsburg je jači od ove Rome, ona Bundesliga je jača od ove Serie A. Roma neće ništa napraviti u Evropi. Osvajanje azijske lige prvaka, što je trofej koji je Misimović osvojio je veći poduhvat od Rominih rezultata prošle godine.
3. Pjanić nije jedan od najboljih igrača u Evropi
4. Pjanić nije kod nas zadnji vezni, ja tek sad vidim da ti pojma nemaš, Bešić je zadnji vezni.
5. Dajte mi izvor za ove vaše statistike, što se mene tiče ovo je mogao napisati bilo ko od vas balavaca.
6. Pjanićeve asistencije u kvalifikacijama za SP su bile protiv slabih ekipa, Misimovićeve protiv Grčke u ključnoj utakmici za prvo mjesto, uz to ima više golova postignutih.
7. Asmir Ikanović je u dvije utakmice zaredom zabio golove sa svoje polovine igrališta (prvo Alaimu na Koševu, pa Kraku u Zenici). Je li zbog toga bolji igrač od npr. Mujdže?
8. Nije samo Misimović playmaker, i Pjanić je, Misimović igra defanzivu, ali je igrač koji igra iza špiceva oslobođeniji uvijek igranja odbrane, Pjanić je iza špiceva igrao nekad, ali samo kad nema Misimovića jer Miske to daleko bolje radi, to znaju svi osim neznalica i nacionalista, pročitajte šta strani novinari pišu.
9. Pjanić nije pametniji od Misimovića, niti je Misimović pametniji od Pjanića, a ja sam pametniji od vas dvojice zajedno, imam i neke papire kojima to mogu dokazati, a takođe i više životnog iskustva i neke poslove u fudbalu i vezane za fudbal koje sam obavljao.

Pjanić je dobar igrač ali kako to da tako dobar igrač nije na meti klubova koji pretenduju da osvoje Ligu šampiona, mani mi samo one novinarske, htjela ga Barcelona, htjela ga ko što je htjela i Safeta Sušića za trenera. Misimovića pljuju samo neznalice, Srbi nacionalisti (npr. Rajko Vasić), Hrvati nacionalisti (Ćiro Blažević) i Bošnjaci nacionalisti (dosta nacionalista je sakriveno iza nickova na forumu, i nikad ne bi ovakve gkuposti valjali javno), svi iz istog cilja - da bi reprezentacija bila jednonacionalna, samo :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: Ja se momku divim šta je sve izdržao.

Da zaključimo, protiv slabijih reprezentacija ili Miske ili Pjanić zajedno ili Misimoviću može i 60-ak minuta (jer je SLABIJE SPREMAN ZBOG GODINA I KARAKTERISTIKA LIGE U KOJOJ IGRA), protiv jačih možda ulazak na poluvremenu ili malo kasnije. Ako ne bude Misimovića protiv Belgije uopšte, spreman sam glavu dat da se Pjanić neće vidjet na terenu. Isto sam spreman glavu dat da ako ne bude Pjanića protiv Belgije a bude Misimović igro da će bit jedno 2-3 asistencije za šanse, pa možda i golovi nakon tih asistencija.

Evo živi bili pa vidjeli, to vam je od mene, djeco draga ruralna, kada se vratite i odmorite od oranja, razmislite pa ćemo se nakon utakmice protiv Belgije ponovo čuti, tad ću se vratit na ovaj post, a do tada završavam s ovom temom.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 14 avg 2014, 08:14, ukupno mijenjano 7 puta.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 avg 2014, 16:31

tako dug a tako glup post :clap: :tokralju:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 13 avg 2014, 16:34

mirzatele je napisao/la:tako dug a tako glup post :clap: :tokralju:
Misliš na onaj svoj gore o Cimirotu, Prciću, itd...?
Ne bih rekao da ti je dug post, već kratak a glup jest. :kafa:
Miske no. 1
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 avg 2014, 17:04

GangstaX je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:tako dug a tako glup post :clap: :tokralju:
Misliš na onaj svoj gore o Cimirotu, Prciću, itd...?
Ne bih rekao da ti je dug post, već kratak a glup jest. :kafa:

mogao si se bolje potrudit da me provalis,ajde probaj jos jednom

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 avg 2014, 17:47

Jednog trenutka kad skontate da se igrač ne posmatra samo kroz prizmu golova i asistencija bit će vam svima lakše :angel:
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2014, 19:12

Opet upoređuju Pjanića i Misimovića :rol: neka je Pjanić i tri puta bolji igrač od Misketa, to je dobro, ali sve su prilike da ni za 100 godina neće uraditi ono što je Miske uradio u dresu reprezentacije. To je jedino što me zanima. Lijepo je što Mire puni naslovnice, svaka čast, prava stvar za nas, ali samo jedan dres je bitan...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 13 avg 2014, 19:14

pjana ima samo 24 godine, nema smisla da o njemu pises ko da je nekih bar 10 godina stariji
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2014, 19:17

Naravno. Ja mu već godinama želim sve najbolje i da zamijeni Misketa, on je jedini od kojeg to očekujem, a veći kompliment od toga ne postoji ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 13 avg 2014, 20:32

reko sam da je centralni vezni, ne defanzivni vezni, nauci da citas momciluko sto se tice statistike dolazu iz whoscored.com i squawka.com, stranice koji su glavni sto se tice statistike svako ih koristi ali nisam iznenadjen da ih neznas sto se tice mog jezika da te podsjetim znam njemacki i engleski perfektno al bitno je da si ti fudbalski strucnjak zbog takvih kao ti idu igraci kao dzeko iz zeljeznicara za 50.000 eura "ma dzeko je kloc dao je vise golova i asistencije onaj tamo"

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 13 avg 2014, 20:41

ovi misimovic fanatici su svi isti, svi neki kvazi fudbalski stručnjaci sto vole da pametuju.. "ma ovaj pjanic more vise pure pojesti da dostigne kralja misketa"

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 avg 2014, 20:49

Pjanic je mlad. Njegovo vrijeme tek dolazi. Jos ce igrati sa vecinom igraca iz liga petice, tako da ce daleko vise dugurati neg Miske sa repkom.
Dzeko naprijed, Lulic i Hajrovic sa strana. Besic i Medo/Prcic iza njega. Ili Vedo i Dzeko naprijed a Besic sam iza njega.
Ove kvalifikacije Pjana ce da izdominira..
Miske treba na klupu, neka ga jos tu sa repkom ali njegovo je proslo sto se tice prvih 11.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 avg 2014, 21:28

master1015 je napisao/la:ovi misimovic fanatici su svi isti, svi neki kvazi fudbalski stručnjaci sto vole da pametuju.. "ma ovaj pjanic more vise pure pojesti da dostigne kralja misketa"
Eto ti si strucnjak. :yawn:

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 13 avg 2014, 21:34

ne moram bit strucnjak da znam pjanic je daleko bolji od misimovica

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 avg 2014, 21:36

master1015 je napisao/la:ne moram bit strucnjak da znam pjanic je daleko bolji od misimovica
Bolji je i od Vrancica, Prcica pa sta onda? Treba ga ostaviti da igraju on, Beg i Dzeko.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 13 avg 2014, 21:43

master1015 je napisao/la:reko sam da je centralni vezni, ne defanzivni vezni, nauci da citas momciluko sto se tice statistike dolazu iz whoscored.com i squawka.com, stranice koji su glavni sto se tice statistike svako ih koristi ali nisam iznenadjen da ih neznas sto se tice mog jezika da te podsjetim znam njemacki i engleski perfektno al bitno je da si ti fudbalski strucnjak zbog takvih kao ti idu igraci kao dzeko iz zeljeznicara za 50.000 eura "ma dzeko je kloc dao je vise golova i asistencije onaj tamo"
Šefe, onaj drugi (onaj iz crtanog filma lik) je napisao zadnji vezni, ne ti, nisam ni rekao da si ti. :nene:
Mislim da je svako vidio ovdje da lažeš to za strane jezike :pinokio: pošto vidim da ti ni naš nije jača strana ("neznam", "statistike dolazu", "stranice koji su glavni", "neznas"... Uz to pišeš c stalno jer ne znaš izgleda razliku između "č" i "ć"). Pored fudbalske, ni opšta pismenost ti nije jača strana.
Na FIFA. com (meni najrelevantnija, za ostale znam ali ih ne gledam) su malo drugačije brojke u statistikama, neki igrači koji su ovdje na ovoj listi koju si kopirao (ili izmislio) su malo bolje ocijenjeni nego na tvojoj.

Super si me razvukao opet :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ovo zadnje sa Džekom je nešto najsmješnije što sam na ovom forumu pročitao.

Hajd sad dobro te više, neću ti više odgovarati nisi moj nivo, a ti škrabaj gluposti i dalje. Popij mlijeko i na spavanje, sinak. Sutra treba rano ustati, moraš biti svjež i odmoran za oranje.
Miske no. 1

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA i 14 gostiju.