pitic je napisao/la:Putovao sam romobilom iz Banovića pa mi je trebalo vremena da stignem na staru destinaciju (pdf FK Sarajevo)![]()
Pošto nisam imao interneta u rudniku, samo da čestitam momcima na fenomenalnoj utakmici protiv Grka. Duljević me je dosta pozitivno iznenadio kako je kvaliteteno igrao protiv Grka i Borca nisam mislio da u ovome trenutku može onako igrati. Dosta jak tim imamo za ovu našu PLBiH ligu i treba realno očekivati ove sezone dosta dobar plasam i u ligi i u kupu. Što se tiče evrope priželjkivao sam od jakih protivnika Gladbaš ili Špance, samo neka smo izbjegli Spartu i Ruse. Kada bi na Hasetu bio remi protiv Gladbaša ja bih bio presretan realno, ali prvo Veleža da odradimo. Haj valjda nas protiv Veleža bude više od 6 000. Dženan Uščuplić šta reći
. Dođe vrijeme kada Sarajevo igra na Hasetu da bude posjeta 35 000, vakat je bilo više. Slušam onu emisiju neznalica (izuzev donekle relanog predsjednika Slobode) na OBN-u, pa smučio mi se je život. Onome krmku Sinanoviću zabraniti prilazak klubu i stadionu na 1000 metara, kakav dušman i jedan obični mahalski kvazinovanar i neznalica.
btw:
Hipotetski, ako bi prošli Gladbaš imali li ikakve šanse da se igra grupa na Hasetu ili je difinitivno ovo za Bilino polje
Definitivno Bilino.