Nitko.Samo sam ja rekao da nece biti Ultra skupina od nase strane i nista krivo nisam rekaorikimo je napisao/la:Ko rece da nece biti navijaca?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 13 avg 2014, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
pep hebooooooooooooo sam ti mater i gospođu u pakšu pizdo jedna vrati nam Bajern od prije dvije godine dabogda izgubio 5-0 danas,volio bih da je naš Javi lakše povrijeđen ali ako će igrati stpera bolje mu je na klupi,Rumenige pep ti kara ženu zao ga držiš da li ima neka inicijativa kako su napravili navijači sa reprezentacijom da nešto promijenimo ,ovo jesu pripreme ali ovo je sramota po stotinu puta dabogda nedočeku jutro n Bajernovoj klupi...pozdrav svim navijačima Bajerna
Mogao bi Ciro u drugom pluvremenu quziti,ovu nevinu odbranu bayerna

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ovaj Guardiola je davno izgubio kompas
izmisljanje tople vode opet i iznova
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- bavaracmujo
- Kontakt:
Igral nam neko danas u veznom redu, pa jadno je ovo gledat, niko nikake ideje rode se trudi al fali kvaliteta, haj necudi me od ove djece sto neznaju kud gone al brate dragi ovaj sacir isto da je mutav, mislim da definitivno nije za Bayerna, ovaj trenutni tim nemoze nista domuzarima!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj topnika. 
Mogao bi na kraju pojesti sve sto je iskenjao. Ocigledno je neki nadobudni, bubuljicavi klinac u pitanju pa cemo mu oprostiti ove ispade.
Idemo po preokret.
Mogao bi na kraju pojesti sve sto je iskenjao. Ocigledno je neki nadobudni, bubuljicavi klinac u pitanju pa cemo mu oprostiti ove ispade.
Idemo po preokret.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Klare je napisao/la:Jadni vi ako vam je on dirigent,tyler durden je napisao/la:novine raspisale od dirigentu veznog reda sinoc
a to pokazuje koliko krupnu gresku u onom polufinalu je Pep napravio,
izgubio od ekipe kojoj je Kros dirigent.![]()
Vrhunski potezi su bili otpustanje Krosa i Mandze, fino se zaradilo, a i pojacali smo se odmah cim njih vise nema da nam kvare sistem Pepov.
![]()
Pozelio sam se one prave dominacije Pepove, ono kad protivnik ne zna odakle ga bije.![]()
Cekam ovu utakmicu veceras sa velikim nestrpljenjem.
Ma kakvi ti svapski simpatizeri, koji okrecu glavu i svadjaju se najboljim potezima uprave.
Mi smo najbolji, hebes gerdmullera i ove huligane.
Kalre to je jednom bilo i vise nikada kada je kita taka dozvijela svoj vrhunac ,nikad vise taj sistem nece biti funkconalan kao u svome zenitu, jednostavno odavno su napravljeni recepti za taj stil ma kakve god igrace imao
p.s :
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
miki_92 je napisao/la:ovaj Guardiola je davno izgubio kompas
nazalost tako je
-
Nerminovic
- Kontakt:
bravo domuzari
,e moj peponja od nake masinerije sta uradi ,tropajte domuzari ,valjda mu iz guzice u galvu dodje da bajern nije experiment ekipa nego evropski i svjetski div koji igra muski a ne pickasto onako kako ti peponja znas.Ako se po jutru poznaje dan nama se ove godine dobro ne pise u Lp sa ovakvom formacijom smo ga najebali od kontri i to momacki .Al eto hajde valja kakve nafake se izrodi od maestra pepa.

Zadnja izmjena: PEP, dana/u 13 avg 2014, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
smiljane banjcu hebem i tebi ženu u pakšu a sigurno je i klop kara nadam se da ćeš ovo pročitati a javi se tamo nakon 10-kola pa malo jedi ****.... šupčino
Izgleda da ce ovaj Pep ubiti Lewu,zalosno da kod njega ne moze igrati niti jedan pravi napadac.
Izgleda da je Martinez teze povrijedjen ono mi je licilo nesto slicno kao kad se Subotic povrijedio ligamenti.
Izgleda da je Martinez teze povrijedjen ono mi je licilo nesto slicno kao kad se Subotic povrijedio ligamenti.
Kad sam kritikovao, u maju i junu, Pepa svi govorili treba strpljenja i da se čeka početak nove sezone a vala ako je ovo taj novi poboljšani Bayern od strane Pep-a koji se očekivao i za koji je trebalo vremena onda bolje da se nije ni čekalo ...
Btw povreda Martineza ide u korist jer kad on igra štopera samo se čeka ispad i gol sansa protivnika ... I danas je izletio misleći da iza njega ima još igrača osim Nojera a ne bi te ostavi prostora za utrčavanje ...
Btw povreda Martineza ide u korist jer kad on igra štopera samo se čeka ispad i gol sansa protivnika ... I danas je izletio misleći da iza njega ima još igrača osim Nojera a ne bi te ostavi prostora za utrčavanje ...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dzaba se samo nerviramo ha ya
So wie es aussieht hat sich Javi einen Kreuzbandriss zugezogen.
So lange es aber noch nicht zu 100% sicher ist, hoffen wir, dass die Diagnose eine andere sein wird
prevara pepko dominira
još dobije masnu lovu kao uhljeb
-
Nerminovic
- Kontakt:
bez rijeci sam. katastrofa od igre.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
yebe se i Bayernu i Pepu za ovu utakmicu...jedva se pomicu po terenu
oni su ovo shvatili kao neki pripremni trening
oni su ovo shvatili kao neki pripremni trening
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mah shvatili kkao zajebanciju ili nee, igrat se mora , cestitke Dortmundu, samo su oni i igrali danas, veceras
Respect, bice jako prvenstvo ove sezone nimalo lako
Respect, bice jako prvenstvo ove sezone nimalo lako
FC Bayern !!!!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
ubio vas pepov dosadni fudbal u pojam, steta
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.