Tako je. Napokon da vidimo kako izgledamo kada igramo protiv otvorenog protivnika. Mi ustvari jos nismo vidjeli ovu ekipu kako se nosi sa protivnikom koji igra otvoreno. Oni su objektivno jaci, u formi su, veliki respect za njih, ali to nek posluzi Feji da sto bolje motivise ekipu.rodjak je napisao/la:Psihicki gledano ova utakmica ce teza biti za Sarajevo nego za nas, jer su oni vec upisali pobjedu protiv nas(ko mi protiv MVO),a plus sto su u mislima prema Borussiji.Mi nemamo sta izgubiti a mozemo puno dobiti,a imamo i mogucnost i znanje za takvo nesto.Ako damo 100% od onoga sto mozemo ja se ne bojim za rezultat.Moze se uvijek primiti gol nekim odbijencom ili udarcem sa distance ali generalno ne boim se ove utakmice iako je Sarajevo prejako za ovu ligu.Nismo ni mi vesla sisali,imamo i mi konje za trku ,ha ja![]()
FORZA RODJENI
Nemamo sta izgubiti, nek se bore za svaku loptu, zalazu i niko im nece nista prigovorit. Imamo i mi talenta u ovoj ekipi, vjerujem u Feju i mislim da ova nasa ekipa tek treba da pokaze svoju vrijednost.. Vjerujem da se sa zalaganjem, malo srece moze izvuci povoljan rezultat.
Forza Velez!