tu sam. Gustam citajuci kakva su dva pojacanja dosla. Vidim tebi je svaki post prepun argumenata sta to Zdravkec radi na stetu kluba.. Jedini koji se koprcaju na ovoj temi su ti i tebi slicni koji ne znaju sta ce od muke prema Zdravkecu a ne mogu mu nista..SiamoNoi je napisao/la:Stislo na najjace.Ocajnicki im treba Europa,ali uzalud vam trud sviraci.Gustat cemo cijelu sezonu gledajuci kako se hrpa ovih "perverznih" pojacanja krivi na HNL livadama
Nego gdje je onaj Calcio sto prati klub od cetrspete i zna kako je Zdravko prava stvar,sposoban i pametan?Ispario kad je trebalo argumentirat imbecilne teze koje je izbacio.Prijatelju nemoj se sramit,mi ovdje volimo gledat koprcanje takvih kao sto si ti.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
GNK DINAMO TV
Ponedjeljak - petak
07:00 - 09:00 - Jutarnji program za djecu, Plavko & Tomislav Marčinko
09:00 - 11:00 - Izravan prijenos jutarnjeg treninga
11:00 - 11:30 - Top 10 nabijanja na ****, Zdravko Mamić
11:30 - 12:30 - Osnove marketinga, Sanda Mamić
12:30 - 12:59 - Top 10 spominjanja majki, Zdravko Mamić
12:59 - 13:00 - Najveće Euro tekme Dinama pod Zdravkom Mamićem
13:00 - 13:30 - Osnove mumificiranja, Mirko Barišić
13:30 - 14:00 - Osnove brisanja grafita, dečki sa sjevera
14:00 - 14:30 - Prometna pravila, Marcelo Brozović
14:30 - 15:00 - Plodovi zemlje, Miljenko Sakoman
15:00 - 15:30 - Paljenje baklji, ovlašteni pirotehničari
15:30 - 16:00 - Hairstyle, teen emisija, Duje Čop & Arijan Ademi
16:00 - 17:29 - Osnivanje vlastitog nogometnog kluba, edukativna emisija, Miroslav Rožić
17:29 - 17:30 - Najveće Euro tekme Dinama pod Zdravkom Mamićem (R)
17:30 - 19:30 - Izravan prijenos popodnevnog treninga
19:30 - 20:00 - Dnevnik, Zvonimir Sunara Suki & Davorin Olivari
20:00 - 20:30 - Izravan prijenos večernje molitve iz kapelice sv. Josipa
20:30 - 21:30 - Udbaške metode u modernom nogometu, Tomislav Marčinko
21:30 - 22:00 - Palac gore, Davor Šuker
22:00 - 22:30 - Izravna prevencija nasilja na tribinama, Ivan Zvonimir Čičak
22:30 - 23:00 - Pregledavanje raznih otvora prilikom ulaska u stadion, Krešimir Antolić (12+)
23:00 - 04:00 - Izravan prijenos iz sobe Amre Peternel, gosti Zoran Mamić, Zdravko Mamić, momčad Dinama, ponekad i Igor Peternel (18+)
04:00 - kraj programa, Amra ne može više
Ponedjeljak - petak
07:00 - 09:00 - Jutarnji program za djecu, Plavko & Tomislav Marčinko
09:00 - 11:00 - Izravan prijenos jutarnjeg treninga
11:00 - 11:30 - Top 10 nabijanja na ****, Zdravko Mamić
11:30 - 12:30 - Osnove marketinga, Sanda Mamić
12:30 - 12:59 - Top 10 spominjanja majki, Zdravko Mamić
12:59 - 13:00 - Najveće Euro tekme Dinama pod Zdravkom Mamićem
13:00 - 13:30 - Osnove mumificiranja, Mirko Barišić
13:30 - 14:00 - Osnove brisanja grafita, dečki sa sjevera
14:00 - 14:30 - Prometna pravila, Marcelo Brozović
14:30 - 15:00 - Plodovi zemlje, Miljenko Sakoman
15:00 - 15:30 - Paljenje baklji, ovlašteni pirotehničari
15:30 - 16:00 - Hairstyle, teen emisija, Duje Čop & Arijan Ademi
16:00 - 17:29 - Osnivanje vlastitog nogometnog kluba, edukativna emisija, Miroslav Rožić
17:29 - 17:30 - Najveće Euro tekme Dinama pod Zdravkom Mamićem (R)
17:30 - 19:30 - Izravan prijenos popodnevnog treninga
19:30 - 20:00 - Dnevnik, Zvonimir Sunara Suki & Davorin Olivari
20:00 - 20:30 - Izravan prijenos večernje molitve iz kapelice sv. Josipa
20:30 - 21:30 - Udbaške metode u modernom nogometu, Tomislav Marčinko
21:30 - 22:00 - Palac gore, Davor Šuker
22:00 - 22:30 - Izravna prevencija nasilja na tribinama, Ivan Zvonimir Čičak
22:30 - 23:00 - Pregledavanje raznih otvora prilikom ulaska u stadion, Krešimir Antolić (12+)
23:00 - 04:00 - Izravan prijenos iz sobe Amre Peternel, gosti Zoran Mamić, Zdravko Mamić, momčad Dinama, ponekad i Igor Peternel (18+)
04:00 - kraj programa, Amra ne može više
Proplako sam jutros kad sam citao
Molim argumentiraj prvotne imbecilne teze s kojima si upao na temu (napisao sam ti vec koje,ali posto ti je jedina namjera lose trolanje i posto se iste ne mogu argumentirat svakim daljnjim postom se samo koprcas) pa ces dobiti koji argument za uzvrat.Do tada prekini s trolanjem i zaobidji temu.I rijesi se tog kmetskog mentaliteta da ti bolje u zivotu bude.Calcio7 je napisao/la:tu sam. Gustam citajuci kakva su dva pojacanja dosla. Vidim tebi je svaki post prepun argumenata sta to Zdravkec radi na stetu kluba.. Jedini koji se koprcaju na ovoj temi su ti i tebi slicni koji ne znaju sta ce od muke prema Zdravkecu a ne mogu mu nista..SiamoNoi je napisao/la:Stislo na najjace.Ocajnicki im treba Europa,ali uzalud vam trud sviraci.Gustat cemo cijelu sezonu gledajuci kako se hrpa ovih "perverznih" pojacanja krivi na HNL livadama
Nego gdje je onaj Calcio sto prati klub od cetrspete i zna kako je Zdravko prava stvar,sposoban i pametan?Ispario kad je trebalo argumentirat imbecilne teze koje je izbacio.Prijatelju nemoj se sramit,mi ovdje volimo gledat koprcanje takvih kao sto si ti.
tako bahato se mozes kuci ponasati a ovdje sinek ipak ne. kad ovo bude tvoje vlasnistvo ja necu nista komentarisat a dotad cu da pisem sta mi se cefne..SiamoNoi je napisao/la:Proplako sam jutros kad sam citao
Molim argumentiraj prvotne imbecilne teze s kojima si upao na temu (napisao sam ti vec koje,ali posto ti je jedina namjera lose trolanje i posto se iste ne mogu argumentirat svakim daljnjim postom se samo koprcas) pa ces dobiti koji argument za uzvrat.Do tada prekini s trolanjem i zaobidji temu.I rijesi se tog kmetskog mentaliteta da ti bolje u zivotu bude.Calcio7 je napisao/la:tu sam. Gustam citajuci kakva su dva pojacanja dosla. Vidim tebi je svaki post prepun argumenata sta to Zdravkec radi na stetu kluba.. Jedini koji se koprcaju na ovoj temi su ti i tebi slicni koji ne znaju sta ce od muke prema Zdravkecu a ne mogu mu nista..SiamoNoi je napisao/la:Stislo na najjace.Ocajnicki im treba Europa,ali uzalud vam trud sviraci.Gustat cemo cijelu sezonu gledajuci kako se hrpa ovih "perverznih" pojacanja krivi na HNL livadama
vama je sve trolanje ko ne pljulje Mamica i ko nije zaludjen huliganstvom i sranjima koja su bbb radila godinama unazad. kad im je neko napokon stao u kraj onda taj neko im ne valja jer ipak nisu bitni ni sportski rezultati ni uspjesi nego navijaci i da se oni o svemu pitaju, e tu su se malo zajebali jer sve sto mogu je samo pisati peticije i isfrustrirane postove kakve ti pises..
dzaba vam sva borba sa vjetrenjacama, bolje vam je da nadjete neko zanimanje u zivotu, neke hobije i uciniti svoj zivot raznovrsnijim nego sto pisete nebuloze i borite se za nesto a ni sami ne znate za sta.. imas mahanje, svaki tvoj naredni post ce biti ignorisan.
Eto ja bahat,a ti na temu upadnes ko padobranac i popljujes model jedan clan=jedan glas (i preko 80 000 potpisnika peticije za isti) imbecilnom izjavom kako Simic i ekipa tima zele samo lovu uzet iz kluba.Jel se smijes u ogledalo pogledat?
Da ne pisem kako pola gradjana ove zemlje nazivas huliganima jer se ne slazu s metodama psihopata iz Maksimira dok u isto vrijeme ocito nisi upoznat s cinjenicom kako je najveci huligan upravo sami psihopat Zdravko zbog kojeg je klub vec jednom izbacen iz Europe (dok zbog "huligana" navijaca nije niti ce ikad biti).
Onda netko nesto napise i trazis da argumentira bez da si prethodno argumentirao svoje gluposti.Gdje je rupa u modelu jedan clan=jedan glas i kako ce time Simic i ekipa isisat lovu iz kluba?Izvoli argumentiraj.
Tvrdis da je klub u odlicnoj financijskoj situaciji,a financijska izvjesca koja po zakonu mora davati na uvid clanovima kluba se skrivaju.Kako to onda ti znas da odlicno financijski stoje?Blizak si sa psihopatom i poremecenim bratom?Kako objasnjavas dizanje kredita da bi klub mogao normalno funkcionirati?Izvoli argumentiraj.
Odlicni rezultati?U zadnje 3,4 godine manji broj osvojenih bodova u skupinama Europskih natjecanja od Rijeke u jednoj sezoni,10ak posto osvojenih bodova od mogucih xy,preko 20 utakmica u skupinama bez pobjede,najgori nastup ikad u LP,sramotan poraz od Lyona.Odlicni rezulati?Kako?Ili su ti pod odlicne rezultate smatras i osvajanje hnl-a sa vecim budzetom od svih ostalih klubova zajedno financiranim novcem gradjana grada Zagreba medju kojima su i clanovi kluba koji u istom nemaju pravo glasa iako u zakonu jasno stoji kako svaki clan MORA imati pravo na isti?Izvoli argumentiraj.
Informiraj se.U suprotnom prestani komentirat nesto o cemu pojma nemas i svoj mentalitet onog najobicnijeg kmeta podanika,koji stuje i divi se najgorem ljudskom sljamu,siri negdje drugdje gdje to moze proc.
Ugledaj se na kolegu DelPiera kojem nije bilo jasno zasto se ne voli Mamica pa nije dosao prosipat pamet nego je uredno na PM zatrazio da mu se razjasni.
Da ne pisem kako pola gradjana ove zemlje nazivas huliganima jer se ne slazu s metodama psihopata iz Maksimira dok u isto vrijeme ocito nisi upoznat s cinjenicom kako je najveci huligan upravo sami psihopat Zdravko zbog kojeg je klub vec jednom izbacen iz Europe (dok zbog "huligana" navijaca nije niti ce ikad biti).
Onda netko nesto napise i trazis da argumentira bez da si prethodno argumentirao svoje gluposti.Gdje je rupa u modelu jedan clan=jedan glas i kako ce time Simic i ekipa isisat lovu iz kluba?Izvoli argumentiraj.
Tvrdis da je klub u odlicnoj financijskoj situaciji,a financijska izvjesca koja po zakonu mora davati na uvid clanovima kluba se skrivaju.Kako to onda ti znas da odlicno financijski stoje?Blizak si sa psihopatom i poremecenim bratom?Kako objasnjavas dizanje kredita da bi klub mogao normalno funkcionirati?Izvoli argumentiraj.
Odlicni rezultati?U zadnje 3,4 godine manji broj osvojenih bodova u skupinama Europskih natjecanja od Rijeke u jednoj sezoni,10ak posto osvojenih bodova od mogucih xy,preko 20 utakmica u skupinama bez pobjede,najgori nastup ikad u LP,sramotan poraz od Lyona.Odlicni rezulati?Kako?Ili su ti pod odlicne rezultate smatras i osvajanje hnl-a sa vecim budzetom od svih ostalih klubova zajedno financiranim novcem gradjana grada Zagreba medju kojima su i clanovi kluba koji u istom nemaju pravo glasa iako u zakonu jasno stoji kako svaki clan MORA imati pravo na isti?Izvoli argumentiraj.
Informiraj se.U suprotnom prestani komentirat nesto o cemu pojma nemas i svoj mentalitet onog najobicnijeg kmeta podanika,koji stuje i divi se najgorem ljudskom sljamu,siri negdje drugdje gdje to moze proc.
Ugledaj se na kolegu DelPiera kojem nije bilo jasno zasto se ne voli Mamica pa nije dosao prosipat pamet nego je uredno na PM zatrazio da mu se razjasni.
Da li postoje ovdje moderatori koji sancionisu ovakvu bahatost i vrijedjanje.
To sto su kojekakve babe, zene i ljudi koji i ne prate fudbal i Dinamo potpisivali neku peticiju apsolutno nista ne znaci. Uzivaj djecace u svom mizernom zivotu i glumi facu preko foruma. Jer to je jedino sto mozes.
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
To sto su kojekakve babe, zene i ljudi koji i ne prate fudbal i Dinamo potpisivali neku peticiju apsolutno nista ne znaci. Uzivaj djecace u svom mizernom zivotu i glumi facu preko foruma. Jer to je jedino sto mozes.
Mozda i ne prate,ali izgleda da za razliku od nekih imaju sposobnost prepoznat kad ih se godinama krade i makar peticijom se pobunit protiv takvog stanja.Dok pak neki isto podrzavaju i onda jos imaju obraza stati mu u obranu.Kmetski mentalitet kao sto rekoh.Uvreda?Ne,samo cinjenica.Ako ce me se zbog cinjenica banovat samo naprijed.Na moju sramotu nije.
Argumenti za izreceno?I mislio sam.
Naravno nitko ti ne brani ovdje pisat,ali na svaku neistinu ce se odgovorit da mozda netko takodjer neinformiran ne bi pomislio da je istina.
Argumenti za izreceno?I mislio sam.
Naravno nitko ti ne brani ovdje pisat,ali na svaku neistinu ce se odgovorit da mozda netko takodjer neinformiran ne bi pomislio da je istina.
A nisam ni mislio da se za pobjedu izdrkotine može navijati iz ljubavi...arelinho je napisao/la:Kako bih volio da Dinamo prodje samo radi tebe
Iz mržnje, ljubomore, zavisti, INATA prema nekom - svakako da, ali iz ljubavi se ne može navijati za ONO. Veseli što je tako...
Ustvari, može - iz ljubavi prema lovi.
Koje je, zbog ispadanja od 5 puta jeftinije momčadi - sve manje.
I neka je. Veseli što je tako
Ko je komu stao na šta?Calcio7 je napisao/la:kad im je neko napokon stao u kraj
Maše ti ekipa s prve crte - iz Osijeka!
A gorit će i ubuduće.
U što se ti i ja kladimo da će se nas 10 000+ huligana pitati o tome tko će i kako vodit klub?Calcio7 je napisao/la:i da se oni o svemu pitaju, e tu su se malo zajebali jer sve sto mogu je samo pisati peticije i isfrustrirane postove kakve ti pises..
Savršeno znamo.Calcio7 je napisao/la:borite se za nesto a ni sami ne znate za sta..
Dok ne pobijedimo!
Bil buš opet Dinamo. Obećavam Ti, jedini...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Potpisao je i N.Gomes peticiju, imas sliku mozes se uvjeriti i sam, imas slike i sa mjeseca kako potpisuju peticiju i u burkini faso postoji kontingent potpisivica. Svi zele spasiti DinamoCalcio7 je napisao/la:
To sto su kojekakve babe, zene i ljudi koji i ne prate fudbal i Dinamo potpisivali neku peticiju apsolutno nista ne znaci.
i svima njima je Maminho trn u oku a ljudi ne znaju ni ko je to haha.Insect_terminator je napisao/la:Potpisao je i N.Gomes peticiju, imas sliku mozes se uvjeriti i sam, imas slike i sa mjeseca kako potpisuju peticiju i u burkini faso postoji kontingent potpisivica. Svi zele spasiti DinamoCalcio7 je napisao/la:
To sto su kojekakve babe, zene i ljudi koji i ne prate fudbal i Dinamo potpisivali neku peticiju apsolutno nista ne znaci.
Za ovog iznad. Ti da volis Dinamo ne bi ga nazivao pogrdnim imenima i navijao protiv svog kluba. To je dokaz iskompleksiranosti i zavisti.
Opet ponavljam navijacke grupe sirom balkana su vodile "ratove" protiv uprava svojih klubova ali nikad nisu navijali protiv svog tima nit ga nazivali pogrdnim imenima.
@siamonoi to je odraz tvoje licne nekulture i odgoja a ne cinjenice. Al sta ocekivat od huligancica u pokusaju..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Dinamo Zagreb
Al meni nikad jasno neće biti sto su protiv Mamica??? Dominiraju hrvatskom titule redovno uzimaju, u Europi u grupe ulaze, nije mi jasno kako je to lose??
ako ima ko normalno da objasni kratko sto se ne voli Mamić jer po mojoj logici nekoj ko im garantuje da ne bi bili u stanju ko hajduk ili gorem da nije njega?
ako ima ko normalno da objasni kratko sto se ne voli Mamić jer po mojoj logici nekoj ko im garantuje da ne bi bili u stanju ko hajduk ili gorem da nije njega?
Dinamove utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka ulaze u to 5 najgledanijih tv sadržaja
.
http://www.forum..hr/showpost.php?p=51013251&postcount=4003" onclick="window.open(this.href);return false; (izbrisati jednu točku prije hr)
http://www.forum..hr/showpost.php?p=51095346&postcount=4017" onclick="window.open(this.href);return false; (izbrisati jednu točku prije hr)
http://www.forum..hr/showpost.php?p=51013251&postcount=4003" onclick="window.open(this.href);return false; (izbrisati jednu točku prije hr)
http://www.forum..hr/showpost.php?p=51095346&postcount=4017" onclick="window.open(this.href);return false; (izbrisati jednu točku prije hr)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nije im psihopat trn u oku nego su potpisivali za sasvim normalnu stvar...pravo navijaca da na izborima izabere upravu kluba sto gamad u klubu prema zakonu MORA napraviti...raspisati izbore.Calcio7 je napisao/la:i svima njima je Maminho trn u oku a ljudi ne znaju ni ko je to haha.Insect_terminator je napisao/la:Potpisao je i N.Gomes peticiju, imas sliku mozes se uvjeriti i sam, imas slike i sa mjeseca kako potpisuju peticiju i u burkini faso postoji kontingent potpisivica. Svi zele spasiti DinamoCalcio7 je napisao/la:
Bit ces prijavljen zbog trolanja rekoh ti da se informiras.
Re: Odg: Dinamo Zagreb
Preduga je to priča, ali evo ti nešto kao kratki uvod što moraš pročitatiJoseMourinho je napisao/la:Al meni nikad jasno neće biti sto su protiv Mamica??? Dominiraju hrvatskom titule redovno uzimaju, u Europi u grupe ulaze, nije mi jasno kako je to lose??
ZELJEZNICAR 1921!
Ukratko...klub nije Mamicev (privatan) nego je udruga gradjana,a prema zakonu o udrugama moraju se raspisivati izbori na kojima svaki clan kluba ima pravo dati glas za jednog kandidata (koji mu se najvise svidi nakon predstavljenog plana i programa za vodjenje kluba) kojeg bi volio vidjeti na celu kluba kroz odredjeno vremensko razdoblje...2,3,4 godine nakon kojih se ponovno izlazi na izbore i izrazava podrska trenutnom vodstvu ili biraju nove opcije ako se nije zadovoljno sa sadasnjim.Naravno,mogu se raspisati i prijevremeni izbori ukoliko recimo trenutna uprava pokusa krenut Mamicevim nesposobnim stopama.
I trazi se transparentnost kluba...uvid u financijska izvjesca na sto prema zakonu o udrugama clanovi takodjer imaju pravo (sve ima i crno na bijelo pa tko ne vjeruje neka kolega bazero okaci linkove posto sam ja na moru i ne mogu s mob.).
Ako psihopat tvrdi da ima ogromnu podrsku javnosti,a ne podrzava ga samo sacica huligana...raspisi izbore frajeru i uvjerljivom pobjedom na njima pljuni hejterima u facu.Gdje je problem?
Ako tvrdi da klub odlicno financijski stoji...pokazi ta financijska izvjesca da ti svi mozemo cestitati na odlicnom poslu u klubu i reci "gle,pa ovaj Mamic je stvarno uspjesan.Gdje je problem?
Situacija je naravno takva da psihopat ima podrsku jos samo sacice a)placenika,b)priglupih ljudi sa podanickim mentalitetom,c)neinformiranih.I da je klub u losoj financijskoj situaciji posto se dize ne znam ni ja koji kredit da bi mogli normalno funkcionirati.
Kada jednog dana gamad konacno ode iz kluba financijska situacija koja ce zateci nove ljude ce biti gora nego sto je u Hajduku bila,a tada ce naravno krenuti prica ovih priglupih kako klub propada zbog odlaska Mamica.Jedva cekamo.
Uglavnom...Zdravko Mamic vlasnik bez vlasnickog lista...preoteo gradski klub i pretvorio ga u obiteljski biznis,a uz sav monopol koji ima u hrv.nogometu uspio je biti fantasticno nesposoban kako na rezultatskom tako i na financijskom planu.Najveci sljam koji hoda zemljom,a od takvog kriminalca su jedino gori oni koji se takvome dive i podrzavaju ga.Imamo ih tu par,ne sumnjam da ce se prepoznat.
I trazi se transparentnost kluba...uvid u financijska izvjesca na sto prema zakonu o udrugama clanovi takodjer imaju pravo (sve ima i crno na bijelo pa tko ne vjeruje neka kolega bazero okaci linkove posto sam ja na moru i ne mogu s mob.).
Ako psihopat tvrdi da ima ogromnu podrsku javnosti,a ne podrzava ga samo sacica huligana...raspisi izbore frajeru i uvjerljivom pobjedom na njima pljuni hejterima u facu.Gdje je problem?
Ako tvrdi da klub odlicno financijski stoji...pokazi ta financijska izvjesca da ti svi mozemo cestitati na odlicnom poslu u klubu i reci "gle,pa ovaj Mamic je stvarno uspjesan.Gdje je problem?
Situacija je naravno takva da psihopat ima podrsku jos samo sacice a)placenika,b)priglupih ljudi sa podanickim mentalitetom,c)neinformiranih.I da je klub u losoj financijskoj situaciji posto se dize ne znam ni ja koji kredit da bi mogli normalno funkcionirati.
Kada jednog dana gamad konacno ode iz kluba financijska situacija koja ce zateci nove ljude ce biti gora nego sto je u Hajduku bila,a tada ce naravno krenuti prica ovih priglupih kako klub propada zbog odlaska Mamica.Jedva cekamo.
Uglavnom...Zdravko Mamic vlasnik bez vlasnickog lista...preoteo gradski klub i pretvorio ga u obiteljski biznis,a uz sav monopol koji ima u hrv.nogometu uspio je biti fantasticno nesposoban kako na rezultatskom tako i na financijskom planu.Najveci sljam koji hoda zemljom,a od takvog kriminalca su jedino gori oni koji se takvome dive i podrzavaju ga.Imamo ih tu par,ne sumnjam da ce se prepoznat.
MAMIĆEV NOVI PLAN 'Sljedeće tri godine neće biti pojačanja, sve ću uložiti u novi stadion na Kajzerici!'
http://www.jutarnji.hr/mamic-gradi-stad ... -/1213065/
A bas sam si mislio ovih dana kako ga nema u medijima i da je pomalo cudno, da bi njegov skorasnji nastup mogao donijeti hrpu novih gluposti i laznih obecanja.
A bas sam si mislio ovih dana kako ga nema u medijima i da je pomalo cudno, da bi njegov skorasnji nastup mogao donijeti hrpu novih gluposti i laznih obecanja.
Izgleda gazda dovodi Latovlicija. Bilo je i vrijeme da se dovede pristojan lijevi bek. Navodno ce doc i novi desni bek.
Da je saznat jos ko je brazilski wunderkind kojeg je Zoran spominjao prije mjesec dana.
@siamonoi cuj bicu prijavljen zbog trolanja hahaha ovdje jedino ti mozes dobit ban zbog nekulture i vrijedjanja.
Bas Nunu Gomesa kao i vecinu ostalih koji su potpisali peticiju boli neka stvar za Dinamo. To isto da se u recimo Bosni ili Srbiji pise peticija da se u Hrvatskoj raspisu izbori haha
Da je saznat jos ko je brazilski wunderkind kojeg je Zoran spominjao prije mjesec dana.
@siamonoi cuj bicu prijavljen zbog trolanja hahaha ovdje jedino ti mozes dobit ban zbog nekulture i vrijedjanja.
Bas Nunu Gomesa kao i vecinu ostalih koji su potpisali peticiju boli neka stvar za Dinamo. To isto da se u recimo Bosni ili Srbiji pise peticija da se u Hrvatskoj raspisu izbori haha
spominje se 300 milijuna kuna za novi stadion
vjerojatno bi minimalno 80-100 milki išlo banderasu i maminju u džep,nešto slično dok su retardirane arene za sp u rukometu pravile pa hdz-ovci napunili džepove,a danas bar pola tih arena propada,najbolji primjer spaladium arena u splitu,da ne spominjem maksimir za vrijeme krivoustog kolko je love upumpano u nečije džepove
Jasno da nece biti pojacanja kad je pipa gotovo skroz presusila i moraju se dizat krediti da se isplate place redovno.Signore je napisao/la:MAMIĆEV NOVI PLAN 'Sljedeće tri godine neće biti pojačanja, sve ću uložiti u novi stadion na Kajzerici!'
Stadion je naravno glupa izlika zasto ce ubuduce morat stedit sve vise i vise.
Cifru ne treba niti komentirat.Tu jedino Calcio nece vidjeti nista sporno.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 14 avg 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed Ara! Radujem se tvom povratku! DaBogda odveo Dinamo u Ligu Prvaka, a oni tebe prodali u Arsenal

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.