Aragon je napisao/la:Izbrisi ovaj post prije nego ga ko procitasocrates je napisao/la:Ja ne znam o kakvom nesrazmjeru je rijec,aa ove uefe,pa nama je tamo karta za istu tribinu petobanka,a njima ovdje vise od 50% manja cijena. Pa ovo je tek sad nesrazmjerno. Eto mi cemo na toj tribini imati All Inclusive,i svako od nas pride jos po jednu njemicu da nam hladi muda prije i za vrijeme tekme..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Re: Odg: FK Sarajevo
Kakve koristi kad si ga ti sad copy...Aragon je napisao/la:Izbrisi ovaj post prije nego ga ko procitasocrates je napisao/la:Ja ne znam o kakvom nesrazmjeru je rijec,aa ove uefe,pa nama je tamo karta za istu tribinu petobanka,a njima ovdje vise od 50% manja cijena. Pa ovo je tek sad nesrazmjerno. Eto mi cemo na toj tribini imati All Inclusive,i svako od nas pride jos po jednu njemicu da nam hladi muda prije i za vrijeme tekme..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
[quote="Aragon"][quote="socrates"]Ja ne znam o kakvom nesrazmjeru je rijec,aa ove uefe,pa nama je tamo karta za istu tribinu petobanka,a njima ovdje vise od 50% manja cijena. Pa ovo je tek sad nesrazmjerno. Eto mi cemo na toj tribini imati All Inclusive,i svako od nas pride jos po jednu njemicu da nam hladi muda prije i za vrijeme tekme..
[/
Misli se na nesrazmjerne cijene SJEVERA i JUGA, kao slicnih tribina na AFH!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vidjet ces da karta koju kupis ako odes tamo nije skupa. To je drugi svijet za nase stadione. Nisam bio bas na tom, ali sam bio u Minhenu, Frankfurtu i Stutgartu. Uzivancija i komfor.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ako je protiv Grka bilo 15-16 hiljada (a još je bila velika kiša), onda bi bilo realno očekivati da na ovoj utakmici bude bar 8-9 hiljada više nego na prethodnoj domaćoj utakmici u EL.
Posjeta na sjevernoj i istočnoj tribini uopće nije upitna jer se pod ovim uvjetima spomenute tribine lahko napune. Problem u vezi sa posjetom je u zapadnoj tribini i činjenici da je karta za tu tribinu 16 KM onima koji nisu članovi Kluba te u tome što, poznajući naš narod, to predstavlja veći problem.
Posjeta na sjevernoj i istočnoj tribini uopće nije upitna jer se pod ovim uvjetima spomenute tribine lahko napune. Problem u vezi sa posjetom je u zapadnoj tribini i činjenici da je karta za tu tribinu 16 KM onima koji nisu članovi Kluba te u tome što, poznajući naš narod, to predstavlja veći problem.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naravno. Bio sam na Santiagu ove godine,nazalost u vrijeme mog boravka tamo nisam imao priliku pogledati tekmu Reala,ali sam svakako obisao stadion,muzej,svlacionice,znaci od-do,proveo puna tri ipo sata u obilasku,ulaznica za obilazak 19 eurica,i vrijedi svakog centa sve to vidjeti,a o tekmi cija je cijena karte otprilike na toj razini da i ne pricam,tako da dobro si ovo rekao,nije to samo karta-tekma,kao kod nas,mnogo vise je to tamo od toga..Aragon je napisao/la:Ma vidjet ces da karta koju kupis ako odes tamo nije skupa. To je drugi svijet za nase stadione. Nisam bio bas na tom, ali sam bio u Minhenu, Frankfurtu i Stutgartu. Uzivancija i komfor.
Buraz,hvala ti. Ali savrseno mi je jasno o kojem paralelizmu je rijec,medjutim to ti je kad hoces istovremeno jednim okom biti na poslovnom izvjestaju a drugim pratiti desavanja ovdje,halalite..bordoakapitar je napisao/la:Aragon je napisao/la:socrates je napisao/la:Ja ne znam o kakvom nesrazmjeru je rijec,aa ove uefe,pa nama je tamo karta za istu tribinu petobanka,a njima ovdje vise od 50% manja cijena. Pa ovo je tek sad nesrazmjerno. Eto mi cemo na toj tribini imati All Inclusive,i svako od nas pride jos po jednu njemicu da nam hladi muda prije i za vrijeme tekme..[/
Ma kakve 3 milje švaba, pa valja to našim drotovima osigurat, valja to sve platit...izadje te organizacija utakmice 150 000km dok sve poplacas.Neka ih ovako oko milju, zaradit cemo i tako para na njima i svima fino 
Nije realno da prodjemo, ali je bolje da neprolazimo, ako cemo igrati van Sarajeva....
Ne mogu da vjerujem da cemo igrat u Zenici ocm ccc daBogsacuvaj.....
Pod moranje je da pravimo stadion......za sledecu sezonu...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ocekujem u subotu 7-8.000 ljudi na Kosevu.
Hiljada gore-dolje, ali tu je to negdje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Amca007 je napisao/la:Nije realno da prodjemo, ali je bolje da neprolazimo, ako cemo igrati van Sarajeva....
Malo realnosti i mani se gluposti kad pises, isao bih na mjesec kad bi prosli a kamoli u Zenicu......
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Može li se ikako ukinut na starim telefonima sa ne dolaze poruke ?Head je napisao/la:
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ako ima onih koji bi volili upotpuniti podršku Sarajeva u Njemačkoj i "proširiti" je na par dana , evo vam neke organizacije pa pogledajte :
Za kontakt mi se javite u inbox da ne bih stavljao brojeve (mogu biti zloupotrijebljeni).PLAY OFF ZA UEFA EVROPA LIGU!
BORUSSIA MONCHENGLADBACH – FK SARAJEVO!
Frankfurt, Monchengladbach, 4 dana/BUS
26. - 29.08.2014.
FK Sarajevo nalazi se pred historijskim uspjehom! Nakon pobjeda u duelima sa norveškim Haugesundom i grčkim Atromitosom, na Koševo 21.08. dolazi bundesligaš Borussia Monchengladbah! Uzvratni susret u Monhengladbahu je 28.8.2014.g. Pođite sa nama u Njemačku, posjetite Frankfurt i podržite svoj klub na putu ka najvećem uspjehu u zadnjih 30 godina!
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN, 26.8.2014. (UTORAK), SARAJEVO – FRANKFURT
Okupljanje putnika na Autobuskoj stanici u Sarajevu u 14.00h. Polazak autobusa u 14.30h. Slijedi putovanje preko Zagreba, Maribora, Graca, Regensburga do Frankfurta... Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.
2. DAN, 27.8.2014. (SRIJEDA), FRANKFURT
Dolazak u Frankfurt oko 14.00h. Slijedi smještaj u hotel u širem centru grada. Slobodno vrijeme za upoznavanje ovog 5. po veličini njemačkog grada! Frankfurt je jedan od najbogatijih evropskih gradova, sjedište brojnih banaka i raskrsnica najvažnijih puteva u Njemačkoj. Noćenje.
3. DAN, 28.8.2014. (ČETVRTAK), FRANKFURT – MONCHENGLADBACH (UTAKMICA)
Nakon doručka slijedi polazak prema Monchengladbachu (cca 260km). Dolazak u Monchengladbach oko podneva. Slobodno vrijeme za druženje sa brojnim navijačima FK Sarajevo. Utakmica na stadionu Borussia Park kapaciteta 54.000 gledalaca u 20.45h. Po završetku utakmice slijedi povratak prema Sarajevu.
4. DAN, 29.8.2014. (PETAK), SARAJEVO
Dolazak u Sarajevo u petak oko ponoći.
CIJENA: 249,00 KM* (first minute cijena za rezervacije do 20.08.)
Cijena nakon 20.08. iznosi 279,00 KM.
POPUSTI: Djeca do 14 godina sa jednom odraslom osobom – 40,00 KM, dijete do 14 godina sa dvije odrasle osobe -60,00 KM.
U cijenu je uključeno:
- Prijevoz modernim autobusom na relaciji Sarajevo – Frankfurt - Monchengladbach – Sarajevo,
- Smještaj u hotelu CITY 3* u Frankfurtu ili sličnom na bazi 1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi,
- Usluge pratioca grupe tokom putovanja i boravka u Njemačkoj i kompletna organizacija putovanja
U cijenu nije uključeno:
- PZ osiguranje 8,00 KM,
- Ulaznica za utakmicu (obezbjeđuje agencija),
- Individualni troškovi
* Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
izgleda da ce se morati spustiti cijene karata za jug biti manja... svabe ispale korektne i nisu trazile puno manju, koliko su mogli da traze ... raspon cijena u iste ili slicne tribine ne smije biti veci od 15%
karte izlaze u prodaju u ponedjeljak
tv prava 280 000 eura
tv prava 280 000 eura
Znaci tu su samo kad je pare uzeti?
E pa ima i drugih agencija koje zele i rizik preuzeti i odvesti navijace bilo gdje.
Onda je posteno neka takvi i zarade.
A vidim sto nemas nista, nagovaras druge da ti se u inbox javljaju za detalje.
E pa ima i drugih agencija koje zele i rizik preuzeti i odvesti navijace bilo gdje.
Onda je posteno neka takvi i zarade.
A vidim sto nemas nista, nagovaras druge da ti se u inbox javljaju za detalje.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ok je i ovo. Opet ce se 'nakucati' oko milionarammstein je napisao/la:izgleda da ce se morati spustiti cijene karata za jug biti manja... svabe ispale korektne i nisu trazile puno manju, koliko su mogli da traze ... raspon cijena u iste ili slicne tribine ne smije biti veci od 15%
tv prava 280 000 eura
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
naravnoAdiFKS je napisao/la:Ok je i ovo. Opet ce se 'nakucati' oko milionarammstein je napisao/la:izgleda da ce se morati spustiti cijene karata za jug biti manja... svabe ispale korektne i nisu trazile puno manju, koliko su mogli da traze ... raspon cijena u iste ili slicne tribine ne smije biti veci od 15%
tv prava 280 000 eura
pozz imate od fcsforevera!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.