Problem je taj sto skudeto nema vise onu tezinu koju je imao kada je serija A bila evidentno najjaca i mislim da je iskorak Juventusa i bilo kog talijanskog tima u evropi od veceg znacaja za talijanski fudbal i za sam klub od skudeta. Kako finansijski tako i na drugim poljima. Migracija najboljih igraca iz serije A je takodje ocita.bianconeros je napisao/la:Ma titula mora ostati gdje i jeste. Meni je uvijek scudetto prva meta... LIORENTE masina vec trpa, jos kad krene liga ima da jede bekove....
Onog momenta kad se kompletan talijanski fudbal pojaca i Juve se biti jaci. Zvuci paradoxalno kada kazes da jacanjem konkurencije jacas i ti ali tako je. Neki priznati igrac iz engleske lige npr nece doci u Juventus i kada bi imao istu ili cak i vecu platu zbog konkurentnosti i same popularnosti lige.
Dugogodisnji sam juventino ali prosle sezone sam iskreno navijao za Napoli i sada cu za Romu kada su utakmice lige prvaka u pitanju. Ne znam za vas ali tuzno mi je gledati neke klince,"navijace" M. City-a ili Chelsea kako ismijavaju jedan Milan ili nas Juventus zato sto placamo Evru u dvije rate.

bgm najvise ovi