Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
koji je roster VB?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Znaci imamo 7 igraca u rotaciji :
Gordic,Pasa,Sutalo,Mitrovic,Mirza,Stipa,Kika
Gordic,Pasa,Sutalo,Mitrovic,Mirza,Stipa,Kika
Današnjom pobjedom rješavamo kvalfikacije i imat ćemo omjer 4-0.
Ipak VB bez NBA igrača je realno lošija od nas, bez obzira što i nama fale Đedović, Juka i Cooper.
Očekujem pobjedu od 5-10 poena razlike.
Ipak VB bez NBA igrača je realno lošija od nas, bez obzira što i nama fale Đedović, Juka i Cooper.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
aBd +1armin je napisao/la:Današnjom pobjedom rješavamo kvalfikacije i imat ćemo omjer 4-0.
kobe24 je napisao/la:Ni ja nisam napisao 4 dobra.nerminh74 je napisao/la: nisam napisao 4 dobra, ali su 4 jer halilovic u zagrebu vise igra centra nego 4, a i albijanic je nominativno centar![]()
Ma kakav Halilovic, on je tu samo broj da popuni. Znam da tamo cesto igra peticu, ali realno nema visinu ni za cetvorke. Ko ce nama ovdje igrati nisko krilo, po meni tu samo Buza i Vrabac mogu odgovoriti visinom? Mitrovic sa svojih 196-197 cm donekle moze, al' on je za mene cisti suter. Njega samo treba i pustiti da sutira, jer ima stvarno mekanu ruku, a cim spusti loptu na parket prijeti velika opasnost da je izgubi. Na ulazu je isto tako jako tanak.
nama je pozicija 3 i inače najveći problem,đedović baš i nema visinu za tu poziciju
Kobe24 napisa kako je ovo jako los roster.
Cinjenica da je tanak,jer imas jednog super stara, I par solidnih timskih igraca,uz par mladih talenata.
Za borbu sa jacim ekipama nedovoljno,ali iz objektivnih razloga,ti solidni timski igraci,dolaze do izrazaja kad se nenocekuje da daju po 15 poena,kad u ekipi imas mirzu,nihada I juku,koji minimalno bi davali 50 tak koseva,onda se I u samoj ekipi otvara prostora za ove ostale.
Koliko god zvucalo ali nama fale 3-4 jako bitna igraca,sa njima I plus ove nade mi imamo dobre predispozicije da izrastemo.u odlicnu ekipu.
Cinjenica da je tanak,jer imas jednog super stara, I par solidnih timskih igraca,uz par mladih talenata.
Za borbu sa jacim ekipama nedovoljno,ali iz objektivnih razloga,ti solidni timski igraci,dolaze do izrazaja kad se nenocekuje da daju po 15 poena,kad u ekipi imas mirzu,nihada I juku,koji minimalno bi davali 50 tak koseva,onda se I u samoj ekipi otvara prostora za ove ostale.
Koliko god zvucalo ali nama fale 3-4 jako bitna igraca,sa njima I plus ove nade mi imamo dobre predispozicije da izrastemo.u odlicnu ekipu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Unistit ce ih MT3 sam sa jedno 30 poena 
- AlfredBorden
- Kontakt:
da je juka u ekipi ne bi se ni amerike bojali 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
sto nema tekme na BHT?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
20:35Kaunas je napisao/la:sto nema tekme na BHT?
e hvala kume, ja mislio da je u 20, vec sam spremio hutbu BHT-uBassha je napisao/la:20:35Kaunas je napisao/la:sto nema tekme na BHT?
15.10.2013.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tačno mi čejf pokvari. Kont'o tekma u 20 a ono u 20:35.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
jos malo, dobijemo veceras i na prvenstvu smo fakticki 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Prenosi li ko na satelitu?
nisam jedini, yeaaaUnofficialpage je napisao/la:Tačno mi čejf pokvari. Kont'o tekma u 20 a ono u 20:35.![]()
15.10.2013.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad mi se i ne gledaKaunas je napisao/la:nisam jedini, yeaaaUnofficialpage je napisao/la:Tačno mi čejf pokvari. Kont'o tekma u 20 a ono u 20:35.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Teška utakmica,ali uz raspucanog Mirzu pobjeda ne bi smjela doći u pitanje!!
A.F.C. Bournemouth!
pice,hrana spremni..Sretno zmajevi

Unisti ih brate moj
Cujemo se poslije tekme
Cujemo se poslije tekme
Raja moze li neko postaviti link za gledanje tekme? Hvala od srca unaprijed
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;mujdza je napisao/la:Raja moze li neko postaviti link za gledanje tekme? Hvala od srca unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.