Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 02 mar 2010, 14:17

pirotehnik je napisao/la:Kakav je ovaj Haris Bukva? ..igra u Sturmu s Muratom, ljevi/desni bek, puni 22. godinu za 2 sedmice. Gledam mu statistiku, vecinom ulazi s klupe ali evo zadnje kolo je odigrao punih 90 minuta u gostujucoj pobjedi Sturma, 2:1.
Ako se ne varam on je vise ofanzivan tjst krilo,desno men' se cini.Ulazi ponekad sa klupe.Par je odigrao od pocetka a par presijedio.
Mislim da je u mladoj repci Austrijskoj bio par puta nominovan ili tako nesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 02 mar 2010, 16:58

Aha, pa haj mozda i od njega nesto bude u sljedecoj godini-dvije...

Gledam i ovu prasinu sto se digla oko onog naseg Turcina, Bahtijarevica, mislim odakle ga iskopase? Dok u Svedskoj imamo mladica, standardan stoper za Malmo, 19 mu godina. Cudi me da ga rijetko ko spominje. :shock:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html

slika
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2010, 09:12

pirotehnik je napisao/la:Aha, pa haj mozda i od njega nesto bude u sljedecoj godini-dvije...

Gledam i ovu prasinu sto se digla oko onog naseg Turcina, Bahtijarevica, mislim odakle ga iskopase? Dok u Svedskoj imamo mladica, standardan stoper za Malmo, 19 mu godina. Cudi me da ga rijetko ko spominje. :shock:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html

slika
Slazem se za Sudica, treba ga pokusati dovesti. Mislim da i on ima zelju da igra za BiH ali za sad je standardan u mladoj svedskoj reprezentaciji. Da hoce preci negdje vani, lakse bi ga bilo vrbovati... ;)
Juce nije igrao protiv Portugala zbog nekog virusa, ali su igrali Kujovic i Avdic. Pobjedili su 2:0 u gostima, Avdic dao drugi gol.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 03 mar 2010, 14:38

ja sam procito na fifa.com neznam koliko je istina da igramo protiv sveda u maju znali iko nesto vise o tome
svoj ti pos'o !

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 mar 2010, 15:31

Grbavica moj zivot je napisao/la:ja sam procito na fifa.com neznam koliko je istina da igramo protiv sveda u maju znali iko nesto vise o tome
To je istina. 29. Maja protiv Svedske u Stokholmu, a 3. Juna u Frankfurtu protiv Njemacke.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 03 mar 2010, 15:33

Evo malo podgrijavanje atmosfere prije utakmice, meni je suza kanula kad sam ovo gledao, nekako mi navrle emocije:

[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 16:17

biskitt je napisao/la:Evo malo podgrijavanje atmosfere prije utakmice, meni je suza kanula kad sam ovo gledao, nekako mi navrle emocije:

[youtube][/youtube]
Gdje nece,pogotovo kad se zna da smo bez nekolicine vaznih igraca ostali i halalili i Muji i materi tekmu....prije tekme.
A i Marjan uz to ko' da je cijelu fabriku Hepo kockica zapalio.
P.S nikad mi sladji ekavski govor nije bio nego tada. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

titinho
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimovic

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 21:34

ra1981 je napisao/la:Zlatan je doličan napadač,mogao je imati mnogo bolju karijeru...Po meni trenutno naš najbolji napadač,iako su i Džeko i Ibišević odlični.Ipak nebi se složio da imamo najbolje napadače ikada,ne smijemo zaboraviti da su u istoj generaciji igrali Barbarez,Bolić,Baljić i Kodro

Ti ocigledno nisi ni gledao tu generaciju jer nikada zajedno nisu odigrali Baljic,Barbarez,Kodro i Bolic !!!
Mozda si mislio na Salihamidzic,Baljic,Bolic,Barbarez,Konjic generaciju !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 03 mar 2010, 21:43

titinho je napisao/la:
ra1981 je napisao/la:Zlatan je doličan napadač,mogao je imati mnogo bolju karijeru...Po meni trenutno naš najbolji napadač,iako su i Džeko i Ibišević odlični.Ipak nebi se složio da imamo najbolje napadače ikada,ne smijemo zaboraviti da su u istoj generaciji igrali Barbarez,Bolić,Baljić i Kodro

Ti ocigledno nisi ni gledao tu generaciju jer nikada zajedno nisu odigrali Baljic,Barbarez,Kodro i Bolic !!!
Mozda si mislio na Salihamidzic,Baljic,Bolic,Barbarez,Konjic generaciju !!!
igro je i kodro u toj generaciji, samo sto je malo utakmica odigro za razliku od ostalih navedenih ;)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 23:57

igro je i kodro u toj generaciji, samo sto je malo utakmica odigro za razliku od ostalih navedenih ;)[/quote]

Meho Kodro je igrao do neke 98 godine a Barbarez od 1999 !!!

Do 2003 godine 2 najvece zvijezde reprezentacije su bile Salihamidzic i Baljic a potom Bolic !
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 04 mar 2010, 00:06

Sergej Barbarez debitirao 14.5.1998 god. protiv Argentine
Meho Kodro se oprostio 25.4.2000 god. protiv FIFA-inih zvijezda
Dakle pune dvije godine su bili u istoj generaciji,to što je Meho igrao rijeđe je druga priča.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 15:40

Sve je to u redu dok Salihovic jos moze da ordinira na lijevoj.
Niko jos nije ni svjestan kako smo nahebali u kvalifikacijama po lijevoj strani.
Krpljenje moze biti samo blef sa izuzetno losim kartama.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 mar 2010, 16:48

harishp je napisao/la:Sve je to u redu dok Salihovic jos moze da ordinira na lijevoj.
Niko jos nije ni svjestan kako smo nahebali u kvalifikacijama po lijevoj strani.
nadati se da ce vratiti Papca...pojacali bi se za 30%
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 17:57

johnnyHZ je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sve je to u redu dok Salihovic jos moze da ordinira na lijevoj.
Ko' u Briselu ili tako to. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 mar 2010, 19:20

Eh kad mi nama se Sasa vratio. Nadam se da ce Pape naci nacin da ga vrati. Imam osjecaj da bi se mogao vratit.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 mar 2010, 19:21

harishp je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Ko' u Briselu ili tako to. :roll:
ma daj ba tada on nije bio ni POLA ovoga ssaada igraca....ovo je NEKI DRUG igrac vjeruj..
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 mar 2010, 20:36

bosanac723 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:ja sam procito na fifa.com neznam koliko je istina da igramo protiv sveda u maju znali iko nesto vise o tome
To je istina. 29. Maja protiv Svedske u Stokholmu, a 3. Juna u Frankfurtu protiv Njemacke.
hvala znam za njemacku ali nisam znao sa svedsku ince u nas aktivan savez pa bog zna sta ocekivat od njih
svoj ti pos'o !

Meshko91
Kontakt:

Post Postao/la Meshko91 » 04 mar 2010, 21:30

Ako nam se Papac ne vrati imat cemo gadnih problema dok Sejo ne odsluzi kaznu...A šta kad bi ponudili priliku nekim od mladih igraca recimo Muhamedu Subasicu koji igra za Olimpik, momak igra za mladu repku mozda bi nam dobro doso ili recimo Amiru Spahicu koji igra za Slask Wroclaw kao prvotimac koji je bijo na vratima reprezentacije ili cak da ponudimo priliku jos jednom mladicu Matijasu Pejicu iz Brna a svakako bi trebo nam bit prva opcija Sasa Papac...svi su ti igraci ljevaki i cini se mi da je bolje da igra na toj poziciji neko kome je ta pozicija prirodna i kome se nece desiti da refleksivno izleti na svoju prirodnu poziciju i da ta kriticni lijevi bek ostane ne popunjen. :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2010, 21:51

Evo jedna revolucionarna .
Mogli bi i Merzica ''isprobati''i on je lijevi bek :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 05 mar 2010, 08:29

Mislim da nikom nije lakse nego Susicu, nikakve on brige nema, sve sto ga zanima i sto mu treba moze naci na ovom forumu, strucne analize, doduse pola repke nam nevalja, al skauti za pojacanja su tu pa ce im se naci zamjena , njegovo je samo da sjedi na klupi onih 90 min. i naravno da prati ovaj forum ;)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.