FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- 
				mukitmovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Daj ba pustite se tih predizbornih prica oko stadiona, nama nista od toga 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
						Liverpool !
Ma nije predizborna. Radiće se svlačionice i još ponešto. Pare od UEFA-e što su dobili svi klubovi u ligi.

DRUG NEBI TI PUNCA
						- 
				mukitmovac
- Kontakt:
Ma joj meni je iskreno tih prica preko glave, klasicno zamazivanje ociju, dok stadion ne osposobe da Evropske utakmice igramo na njemu, a ne gore na "groblju", nista ja to ne shvatam za ozbiljnobagrcavi je napisao/la:Ma nije predizborna. Radiće se svlačionice i još ponešto. Pare od UEFA-e što su dobili svi klubovi u ligi.
Liverpool !
						Liverpool !
- 
				mukitmovac
- Kontakt:
A sto se tice Saveza nesposobnog nemam rijeci, cuj pred praznim tribinama, ocito se kod nas fudbal igra zbog njih i nihovih fotelja, a ne zbog navijaca, i ne znam po kojem pravilniku su mogli donijeti takvu odluku, ima li sta u vezi zdravlja naseg Ivice? Ako je neko vec pisao halalite.I nije mi jasno pisete Varea ima viska kila, ja ga vidio ispred stadiona prije utakmice sa listicom, meni ne djeluje kao zapusten, bar ne po kilazi, sa njim u drustvu neki niger, zna li neko ko je u pitanju? Da nije kakav novi Dijaliba  

Liverpool !
						Liverpool !
- Camoranesi
- Kontakt:
Bio je zapušten kad je došao, ali doveli smo ga u red izgleda, primjetio sam i ja da je malo 'ofalio'mukitmovac je napisao/la:A sto se tice Saveza nesposobnog nemam rijeci, cuj pred praznim tribinama, ocito se kod nas fudbal igra zbog njih i nihovih fotelja, a ne zbog navijaca, i ne znam po kojem pravilniku su mogli donijeti takvu odluku, ima li sta u vezi zdravlja naseg Ivice? Ako je neko vec pisao halalite.I nije mi jasno pisete Varea ima viska kila, ja ga vidio ispred stadiona prije utakmice sa listicom, meni ne djeluje kao zapusten, bar ne po kilazi, sa njim u drustvu neki niger, zna li neko ko je u pitanju? Da nije kakav novi Dijaliba

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
						1921
izgradnjom tri tribine koje nam nedostaju kao i poslovnih prostora ispod njih imali bi od kirije nekih 50k mjesecno sto je oko 600k godisnje.... pa to je gotovo cijeli budet nekog premijer ligasa tipa Radnik Bjeljina...Tolika je nasa prednost u odnosu na timove koji nemaju svoj stadion, pa i one koji ga imaju (Velez, Siroki,Borac.... )

WC na Jugubagrcavi je napisao/la:Ma nije predizborna. Radiće se svlačionice i još ponešto. Pare od UEFA-e što su dobili svi klubovi u ligi.

Ja te volim, volim Željo..
Bio sam na treningu, jedanest igraca koji su igrali protiv Sirokog je treniralo, ostali igrali utakmicu u Hadzicima protiv radnika(1:0 za nas Haskovic). Nakon uvodnog trckaranja igralo se na nekih 30 metara izmedju dva gola, dvije ekipe podjeljene 5+1. S tim da je Adzem igrao u jednoj ekipi. Dado Sadikovic je cijeli trening trcao sa kondicionim trenerom. Igrali su na dva dodira u napadu tri, pa druga na dva dodira i treca na jedan dodir utakmica. Onako zanimljivo je bilo kao i uvijek. Lijepih poteza i golova. Baja opet demonstrirao razoran sut, bice strasan igrac. Opusten trening, nista specijalno.Fidelito je napisao/la:Je li neko bio na treningu,kako je protekao trening?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kad samo vec na temi o stadionu volio bih da mi odgovori neko ako je upucen na ovo..sad na utakmici protiv sirokog neki momak mi kaze da je nas neki fizioterapeut koji je sad u njemackoj nasao bio covjeka koji je tamo takodjer doktor i ima neku svoju aopteku privatnu i htio je da napravi zapadnu tribinu da je poveze sa sjeverom ,onako da bude natkrivena al da na vrhu pise ime te apoteke odredjeni period i amar ga hladno odbio...a neznam kad je to tacno bilo da je dolazio prije 2,3 godine??jel neko zna nesto vise o ovome??tako mi momak ispricao na utakmici

NIje se na to odnosilo nego na to kako Virtual "nije" pomenuo Sarajevo i stimanje lige od strane saveza.neroazzuro je napisao/la:Ne pravi se ni ti pametniji no sto jesi. Ono makar je i LJoze dobio lovu za infrastrukturu k'o i svi ostali (Travnik,Sloboda,Prijedor,Slavija,...).Aragon je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Niko Sarajevo nije spomenuo.
Moglo bi biti kakvih radova na Grbavici u skorije vrijeme od onih para što je UEFA donirala. Vakat je.
Ne budi smijesan i naivan
A sto se stadiona tice, ja vam iskreno zelim sto prije da dodje do realizacije nekog projekta obnove ili izgradnje.
To isto zelim svim ekipma u ligi.
Daj Boze da za bar deset godina nasa liga se ne bude igrala na livadama nego na modernim stadionima.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
						- bistrikboy
- Kontakt:
Savez sam sebi dokazuje da mu se u ligi takmice ekipe koje za to nemaju osnovne uslove,a protive se smanjenju,fuj bas fuj

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma savez u oblacima sada uzeli pare od Brazila pa kontaju ko j... nasu ligu. Al' polako doci ce sve na svoje. Moraju se i klubovi pobuniti ovako ne ide.

Hvala drugtm8782 je napisao/la:Bio sam na treningu, jedanest igraca koji su igrali protiv Sirokog je treniralo, ostali igrali utakmicu u Hadzicima protiv radnika(1:0 za nas Haskovic). Nakon uvodnog trckaranja igralo se na nekih 30 metara izmedju dva gola, dvije ekipe podjeljene 5+1. S tim da je Adzem igrao u jednoj ekipi. Dado Sadikovic je cijeli trening trcao sa kondicionim trenerom. Igrali su na dva dodira u napadu tri, pa druga na dva dodira i treca na jedan dodir utakmica. Onako zanimljivo je bilo kao i uvijek. Lijepih poteza i golova. Baja opet demonstrirao razoran sut, bice strasan igrac. Opusten trening, nista specijalno.Fidelito je napisao/la:Je li neko bio na treningu,kako je protekao trening?

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jeste, ali valjda kada osposobis infrastrukturu na stadionu adekvatno, moci ces tada sredstva usmjeravati u ekipu koju bi trebalo adekvatno pojacati za evropu gdje je lova.IvicaOsim je napisao/la:izgradnjom tri tribine koje nam nedostaju kao i poslovnih prostora ispod njih imali bi od kirije nekih 50k mjesecno sto je oko 600k godisnje.... pa to je gotovo cijeli budet nekog premijer ligasa tipa Radnik Bjeljina...Tolika je nasa prednost u odnosu na timove koji nemaju svoj stadion, pa i one koji ga imaju (Velez, Siroki,Borac.... )
Nego, nemojte ocekivati sada neke velike radove. Radit ce se samo prioriteti koji su uslov za licencu saveza.
Ali eto, kod nas je uvijek bilo obrnuto. Svi bi pare preko noci a niko da vidi gdje je glavni problem, tj insfrastruktura.
I ovo sto ce se raditi je samo vid krpljenja, ali eto, nek se nesto radi..
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kontajul ovi kad skratiti ligu? Ovi samo na reprezentaciju misle, a vamo Željo, Sarajevo ko ih **** itd. Ja ne vjerujem koliko debila ima u našoj zemlji. Ne treba sada da izmišljaju toplu vodu, samo da prate šta ljudi rade u drugim zemljama. Kažeš koliko klubova, daš uvjete na kojim stadionima se može igrati. Skratiš zimsku pauzu što je više moguće..
I da pitam postoji li mogućnost da se zabrani odlazak igrača iz BiH u ino. klubove do neke godine?

I da pitam postoji li mogućnost da se zabrani odlazak igrača iz BiH u ino. klubove do neke godine?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
						Re: Odg: FK Željezničar
Mislim da je sad to nemoguce jer nismo vise u tim vremenima kad su takve stvari bile normalnejaludovolimte je napisao/la:I da pitam postoji li mogućnost da se zabrani odlazak igrača iz BiH u ino. klubove do neke godine?

p.s. ne prizivajte pitare na temu, bila je dobra rasprava do sad koliko sam upratio, sami ih neki dovode i onda se zale, pustite njih neka rade svoje poslove, a mi se vratimo prici o Zelji…
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
						Kapiten Blue Traina
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo malo interesantne statistike oko najstarijeg gradskog derbija...
igrano je ukupno 40 zvanicnih utakmica izmedju zeljeznicara i slavije. zeljeznicar je slavio 20 puta, a slavija 15 puta. interesantno je da gol razlika na strani slavije (79-66).

igrano je ukupno 40 zvanicnih utakmica izmedju zeljeznicara i slavije. zeljeznicar je slavio 20 puta, a slavija 15 puta. interesantno je da gol razlika na strani slavije (79-66).
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
						FOR PAUL
Re: Odg: FK Željezničar
Kamen po kamen palacaIlProfessore je napisao/la:Biće ako Bog da, znaće se više u narednim danima... zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača!bagrcavi je napisao/la:Niko Sarajevo nije spomenuo.
Moglo bi biti kakvih radova na Grbavici u skorije vrijeme od onih para što je UEFA donirala. Vakat je.
Ovim je sve rečeno koliko smo nesposobni
NO PYRO NO PARTY
Boga ti, kako je tebi živjeti kad se tako stalno crnjačiš?

Ja te volim, volim Željo..
						- 
				fedeltafrotta
- Kontakt:
od kada se igra PL BIH 20 utakmica... ne racunam kupjovanmaksimovic je napisao/la:evo malo interesantne statistike oko najstarijeg gradskog derbija...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
						"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: 12345678922 i 24 gosta.