Nije realno, 90% ce igrati za Makedoniju, jos od priprema u Sloveniji on je stupio u pregovore sa Makedoncima. A da bi nam valjao, valjao bi. Strasan igrac.Ajax je napisao/la:Zar je to realno ??giannini je napisao/la:jos kad i Milosu sredimo drzavljanstvo aBd
@Head bravo za realan komentar o Bilbiji. Nije on za repke.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
1946
@ Head
Koliko god ko ismijavao poziv Stojceva u reprezentaciju cinjenica je da je Stojcev sigurno najbolji igrac Sarajeva. Ne sjecam se kada je tako kvalitetna desetka igrala Premijer ligu. Pokazati ce on stosta i protiv Svaba. U to nimalo ne sumnjam. Nadam se da ima dugogodisnji ugovor sa Sarajevom. Takav igrac za takve pare doveden je premija. Onaj koji ga je doveo u klub je legenda

Koliko god ko ismijavao poziv Stojceva u reprezentaciju cinjenica je da je Stojcev sigurno najbolji igrac Sarajeva. Ne sjecam se kada je tako kvalitetna desetka igrala Premijer ligu. Pokazati ce on stosta i protiv Svaba. U to nimalo ne sumnjam. Nadam se da ima dugogodisnji ugovor sa Sarajevom. Takav igrac za takve pare doveden je premija. Onaj koji ga je doveo u klub je legenda
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 avg 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Doveden je kao besplatan igrac, mislim da ima jos 2 godine ugovora 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zna se ko ismijava sve igrace FKS-a. Ovaj @mozambik i njemu slicni. Da neko od bordo momaka uspije napraviti bas ekstra karijeru i da bude standardan reprezentativac on i njemu slicni bi konstantno govorili kako ti igraci i dalje nisu dobri itd. Zbog toga ne treba obracati paznju. Zasto bi meni bilo krivo ako su Hodzic, Zolotic veliki potencijali i sam sam potencirao pricu kako bi za njih moglo biti mjesta cak i u Brazilu... E vidis njemu i njemu slicnim je krivo a zbog cega to samo on i njemu slicni znaju.Ajax je napisao/la:@ Head
Koliko god ko ismijavao poziv Stojceva u reprezentaciju cinjenica je da je Stojcev sigurno najbolji igrac Sarajeva. Ne sjecam se kada je tako kvalitetna desetka igralu Premijer ligu. Pokezati ce on stosta i protiv Svaba. U to nimalo ne sumnjam. Nadam se da ima dugogodisnju ugovor sa Sarajevom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Igracina sto jest jest. Ima tehniku, brzinu, asistencije, kondiciju pa opet tehniku ima sve i u najboljim je igrackim godinama, premijaBosniacum Lilium je napisao/la:Doveden je kao besplatan igrac, mislim da ima jos 2 godine ugovora
upravo, al hvala Bogu pa je njihovo sanjepi uz vjetarSabinho je napisao/la:Zna se ko ismijava sve igrace FKS-a. Ovaj @mozambik i njemu slicni. Da neko od bordo momaka uspije napraviti bas ekstra karijeru i da bude standardan reprezentativac on i njemu slicni bi konstantno govorili kako ti igraci i dalje nisu dobri itd. Zbog toga ne treba obracati paznju. Zasto bi meni bilo krivo ako su Hodzic, Zolotic veliki potencijali i sam sam potencirao pricu kako bi za njih moglo biti mjesta cak i u Brazilu... E vidis njemu i njemu slicnim je krivo a zbog cega to samo on i njemu slicni znaju.Ajax je napisao/la:@ Head
Koliko god ko ismijavao poziv Stojceva u reprezentaciju cinjenica je da je Stojcev sigurno najbolji igrac Sarajeva. Ne sjecam se kada je tako kvalitetna desetka igralu Premijer ligu. Pokezati ce on stosta i protiv Svaba. U to nimalo ne sumnjam. Nadam se da ima dugogodisnju ugovor sa Sarajevom.
- Evolution87
- Kontakt:
Volio bih da Gojko Cimirot dobije poziv, ali ako iko bude pozvan iz Sarajeva to ce biti Dupovac.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@ Sabinho
Godinama je Zeljo izbacivao reprezentativce sada moze i Sarajevo vala jednog, dvojicu. Ja sam uvijek hvalio Hodzica i prizivao ga kao treceg napadaca. Velika steta za tu povredu i da ne igra za Dinamo. Isto tako prizivao sam Stanica umjesto Avdije. Cak sam cuo da ga je i g. Ivica Osim pohvalio. Ali nazalost Stanic je lose odigrao evropske utakmice i to se svi slazu. Mada na njega se sigurno racuna u buducnosti kao i na Hodzica. Dupovac isto nije los.

Godinama je Zeljo izbacivao reprezentativce sada moze i Sarajevo vala jednog, dvojicu. Ja sam uvijek hvalio Hodzica i prizivao ga kao treceg napadaca. Velika steta za tu povredu i da ne igra za Dinamo. Isto tako prizivao sam Stanica umjesto Avdije. Cak sam cuo da ga je i g. Ivica Osim pohvalio. Ali nazalost Stanic je lose odigrao evropske utakmice i to se svi slazu. Mada na njega se sigurno racuna u buducnosti kao i na Hodzica. Dupovac isto nije los.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 avg 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ajax je napisao/la:@ Head
Koliko god ko ismijavao poziv Stojceva u reprezentaciju cinjenica je da je Stojcev sigurno najbolji igrac Sarajeva. Ne sjecam se kada je tako kvalitetna desetka igrala Premijer ligu. Pokazati ce on stosta i protiv Svaba. U to nimalo ne sumnjam. Nadam se da ima dugogodisnji ugovor sa Sarajevom. Takav igrac za takve pare doveden je premija. Onaj koji ga je doveo u klub je legenda![]()

1946
Pa svima nam je u interesu da nasa repka bude sto jaca, i da oni koji najvise pokazu dobiju poziv. Problem je sto kod pojedinaca licni kompleksi prednjace ispred interesa reprezentacije.Ajax je napisao/la:@ Sabinho
Godinama je Zeljo izbacivao reprezentativce sada moze i Sarajevo vala jednog, dvojicu. Ja sam uvijek hvalio Hodzica i prizivao ga kao treceg napadaca. Velika steta za tu povredu i da ne igra za Dinamo. Isto tako prizivao sam Stanica umjesto Avdije. Cak sam cuo da ga je i g. Ivica Osim pohvalio. Ali nazalost Stanic je lose odigrao evropske utakmice i to se svi slazu. Mada na njega se sigurno racuna u buducnosti kao i na Hodzica![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Prosla stranica
Cimirot je potencijal za repku. Kaze mi momcina Head da je i Radovac veliki potencijal. Njih dvojica, plus Gojak i Hodzic neka se probiju, i imamo lidere za buducnost. Vjerujem i u Duljevica. Arezina je isto tako bio dobar potencijal, ali je on za razliku od ovih drugih momaka onaj tipicni Balkanski igrac. Znaci ne moze da hoda nakon 20 minuta i draza mu kafana od terena. Ne znam gdje uopste igra sada.
Sto se tice Bilbije, to je momak koji se bori i trci puno, ali talenta nema. Nije igrac za velike stvari, u Vojvodini nije mogao prismrdit. Prosjecan igrac, vjerujem da nece bit standaran ni u Sarajevu od sljedece sezone kada se dodatno pojacaju.
Cimirot je potencijal za repku. Kaze mi momcina Head da je i Radovac veliki potencijal. Njih dvojica, plus Gojak i Hodzic neka se probiju, i imamo lidere za buducnost. Vjerujem i u Duljevica. Arezina je isto tako bio dobar potencijal, ali je on za razliku od ovih drugih momaka onaj tipicni Balkanski igrac. Znaci ne moze da hoda nakon 20 minuta i draza mu kafana od terena. Ne znam gdje uopste igra sada.
Sto se tice Bilbije, to je momak koji se bori i trci puno, ali talenta nema. Nije igrac za velike stvari, u Vojvodini nije mogao prismrdit. Prosjecan igrac, vjerujem da nece bit standaran ni u Sarajevu od sljedece sezone kada se dodatno pojacaju.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 avg 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ima li koji da valja od ovih potencijalnih??? Znam da sve popljujete....samo pitam 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Aferim momciluk.Cartman je napisao/la:Prosla stranica![]()
![]()
![]()
1946
Gdje zapelo sa Arslanom 
I ima li neko objasnjenje kakve veze ovaj Metalsi ima sa BiH? Arapsko ime, rodjen u Holandiji. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
@Cartman, kada već imaš slobodnog vremena da tipkaš na forumu, prešaltaj se na temu u21, tu imaš posljednje dvije stranice posvećene njemu. Cheers. 
Mogu se na forumu naci moji postovi u kojima pisem o Cimirotu kao velikom talentu, odlicnom igracu koji ima potencijala za velike stvari u reprezentaciji i u klupskom fudbalu. Prema tome, moje misljenje o Cimirotu se ne razlikuje od misljenja pitara.
Ali imam problem kad pitari pokusavaju u reprezentaciju ugurati razne Bandovice, Dupovce, Torlake, Bilbije Tatomirovice itd... Stojcev je dobar igrac, al sa Bosnom i Hercegovinom ima veze koliko i Britanska kraljica.
Svakako je bolje umesto njega pozvati Prcica ili Vrancica.
Ali imam problem kad pitari pokusavaju u reprezentaciju ugurati razne Bandovice, Dupovce, Torlake, Bilbije Tatomirovice itd... Stojcev je dobar igrac, al sa Bosnom i Hercegovinom ima veze koliko i Britanska kraljica.
Pa svakog svog konja hvali, šta je tu čudno..Mozambik je napisao/la:Mogu se na forumu naci moji postovi u kojima pisem o Cimirotu kao velikom talentu, odlicnom igracu koji ima potencijala za velike stvari u reprezentaciji i u klupskom fudbalu. Prema tome, moje misljenje o Cimirotu se ne razlikuje od misljenja pitara.
Ima tu talenta, to je sigurno..
Navijam za sarajevo al ja sam prvi se smijao kad je alaim kod muzurovica bio pozvan 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozambik trpas nam rijeci u usta, niko od nas nije rekao da Stojcev treba u repku.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], invincible1921 i 11 gostiju.