moj brat je bio na tekmi kaze da je bez greske igro a inace djete je kvalitetan igrac a buducnost ce pokazat da smo dobili veliko pojacanje u buducnosti ..H.I.M je napisao/la:Kakav bijaše naš Abdel
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
giannini je napisao/la:a i Spikic se ipak odazvao
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Deni Milošević, Asim ZEc, Rahmanović. GOvorim za ove 94-95 koji će sigurno biti u užoj konkurenciji.giannini je napisao/la:Cerimagic ako bude igrao u Poljskoj i Gojak iako je mladji, te Miljan Govedarica i Toni Livancic i to je tosajo10 je napisao/la:
Mozda sam izostavio nekog "bitnijeg" tipa ali u sustini to je to sto se tice generacija 1994-1996. Kvalitet je neumoljiv jer imamo fantastican izbor igraca...![]()
![]()
![]()
Otkud ovaj Abdel Metalsti da ima BiH drzavljanstvo ? Je l' mu to majka odavde ? Šta mu je otac, mislim da holandjanin nije definitino ? 
-
Imperator98
- Kontakt:
Vjerovatno mu je ćale Marokanac,a mati odavdje....Pappy je napisao/la:Otkud ovaj Abdel Metalsti da ima BiH drzavljanstvo ? Je l' mu to majka odavde ? Šta mu je otac, mislim da holandjanin nije definitino ?
Citajte ranije postove ha ja stranicu dvije nazad i znaceteImperator98 je napisao/la:Vjerovatno mu je ćale Marokanac,a mati odavdje....Pappy je napisao/la:Otkud ovaj Abdel Metalsti da ima BiH drzavljanstvo ? Je l' mu to majka odavde ? Šta mu je otac, mislim da holandjanin nije definitino ?
Otac mu je porijeklom marokanac al je i on odavde a majka mu je rodjena bosankaadal je napisao/la:Citajte ranije postove ha ja stranicu dvije nazad i znaceteImperator98 je napisao/la:Vjerovatno mu je ćale Marokanac,a mati odavdje....Pappy je napisao/la:Otkud ovaj Abdel Metalsti da ima BiH drzavljanstvo ? Je l' mu to majka odavde ? Šta mu je otac, mislim da holandjanin nije definitino ?
Mozda jedino sansa za Nastića ima, Mijat će 100% za Srbiju igrati, za ovu dvojicu 99% je sigurno.
-
Imperator98
- Kontakt:
Jel to zaključuješ po tome što nije standardni U-21 reprezentativac...Pappy je napisao/la:Mozda jedino sansa za Nastića ima, Mijat će 100% za Srbiju igrati, za ovu dvojicu 99% je sigurno.
Zadnja izmjena: Imperator98, dana/u 13 avg 2014, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Otac mu nije maroka ocima vidio .. otac odrasto u Teslicu a majka iz Hrasnice i to je to djete je odraslo u Holandiji u nasem bosanskom duhu.... prica 100 % Bosanski i strasno kvalitetan igracadi93 je napisao/la:Otac mu je porijeklom marokanac al je i on odavde a majka mu je rodjena bosankaadal je napisao/la:Citajte ranije postove ha ja stranicu dvije nazad i znaceteImperator98 je napisao/la: Vjerovatno mu je ćale Marokanac,a mati odavdje....
- povratakotpisanih
- Kontakt:
A pa čudnog li prezimena za naše podneblje al haj nema veze nek on samo igra dobro fudbal!adal je napisao/la:Otac mu nije maroka ocima vidio .. otac odrasto u Teslicu a majka iz Hrasnice i to je to djete je odraslo u Holandiji u nasem bosanskom duhu.... prica 100 % Bosanski i strasno kvalitetan igracadi93 je napisao/la:Otac mu je porijeklom marokanac al je i on odavde a majka mu je rodjena bosankaadal je napisao/la: Citajte ranije postove ha ja stranicu dvije nazad i znacete![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma otac mu je sigurno porijeklom Marokanac, nema sumnje, samo je pitanje kako doguraše do Teslića. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda Teslic u Maroku 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cuj otac mu iz Teslica. Zna li tko kako mu se zove caca?. Da utvrdim otkuda je 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
osama metalsiAdi_Zepce je napisao/la:Cuj otac mu iz Teslica. Zna li tko kako mu se zove caca?. Da utvrdim otkuda je
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
U kontaktu sam sa par ljudi iz Vlasenice, racunajuci i neke iz fudbalskih krugova. Oni mi kažu da još uvijek nije potpuno načisto. Bojim se da se on još uvijek preispituje gdje je manja konkurencija u odbrani, u BiH ili Srbiji, jer ma šta god mi pričali ko koliko voli reprezentaciju svako gleda gdje će ga bolje zapaziti.Imperator98 je napisao/la:Jel to zaključuješ po tome što nije standardni U-21 reprezentativac...Pappy je napisao/la:Mozda jedino sansa za Nastića ima, Mijat će 100% za Srbiju igrati, za ovu dvojicu 99% je sigurno.
-
Imperator98
- Kontakt:
Trebao bi Vlado sa njim se čuti,ja mislim da bi on bio odlično pojačanje na poziciji LB gdje sad igra Letić,gledao sam igrača na par utakmica i zna obavljati svoje zadatke kako defanzivno tako i ofanzivno,ima kalibra za Evrope i sigurno će sa njim Vojvodina dobro pazariti,vjerujem da i on zna kolika je konkurencija u Srbiji samo treba krajnje profesionalno sa njim postupiti,srećom Vlado Jagodić zna koliko je bitno dovoditi talente u selekciju za razliku od jednog Mr.Kasete,samo ga treba uputiti ka njemu...Pappy je napisao/la:U kontaktu sam sa par ljudi iz Vlasenice, racunajuci i neke iz fudbalskih krugova. Oni mi kažu da još uvijek nije potpuno načisto. Bojim se da se on još uvijek preispituje gdje je manja konkurencija u odbrani, u BiH ili Srbiji, jer ma šta god mi pričali ko koliko voli reprezentaciju svako gleda gdje će ga bolje zapaziti.Imperator98 je napisao/la:Jel to zaključuješ po tome što nije standardni U-21 reprezentativac...Pappy je napisao/la:Mozda jedino sansa za Nastića ima, Mijat će 100% za Srbiju igrati, za ovu dvojicu 99% je sigurno.
Mislim da bi Jagodić trebao napustiti klupu U21 reprezentacije i dobiti "prekomandu" na poziciju gdje će biti zadužen za salijeće ove momke koji bi mogli igrati za nas u svim kategorijama. Od U15 pa do A tima. Vidi se da čovjek ima uspjeha u takvim akcijama, a sigurno da se dobro slaže sa sadašnjim selektorom A tima, a i sa ostalim selektorima. Smatram da bi na toj poziciji bio puno korisniji.
DRUG NEBI TI PUNCA
Mah sve je to blijedo onaj Lazic trte mte nema ga ni na mapi u Olimpiakosu,onda naprimjer Rade Krunic iz Srijema se izgubio pa onaj Maletic iz Splita Bevab i T..(zaboravio sam) iz Zagreba Marko Maletic u Exselioru ? Špikic u Rijeci ? Hodzic citvu sezonu pauzira u Dinamu Hajrovic 2liga Svicarske Kovacevic na klupi Sarajeva jakubovic(odbrana ne znam gdje je) Cimirot Duljevic sarajevo Zola Gent i Grahovac Rapid,Sanjin je vec A rep. njeg ne racunam u U21
Za Armina Hodzica neko je ovdje napisao da ima upalu trbusnog zida danas citam u DInamu govore ima upalu pubične kosti i ne znaju kad ce početi trenirati treba ici u Njemacku na preglede ??
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bosnas_, CAGarfia, GrbavicaHrammm, Kizo886, Konzerva, LukavacBHF, NeRi_K, riki46 i 86 gostiju.