Galion je napisao/la:Ma zezam se ja @Signore, ali stvarno je Mutu odigrao fenomenalnu utakmicu u Plzenu, čovjek i sa 35 godina im može biti pola momčadi, bit će zajebano s njima.
Ma znamo svi tko je Mutu, u Dinamu sigurno nebi imao nikakvu konkurenciju da dodje, al pojedinca se uvijek moze rijesiti. I Ronaldo je najbolji na svijetu, a Portugala skoro pa da nema ni na mapi. Nisam nikad gledao ovaj Petrolul, al vjerujem da su kolektivno jaki. Vrijede oko 15 milijuna, a vec par sezona su na samom vrhu rumunjskog nogometa i od svih mogucih protivnika njih sam se najvise pribojavao. Radije bi i Rostov prihvatio.
Dinamo njih mora proci, ali se nebi iznenadio kada bi Petrolul isao dalje. Ljudi po svemu sudeci rade odlican posao, rastavili su Plzena u gostima i to jako puno govori. Dinamo je u totalnom ku*cu, cijeli klub. Imaju pojedinacno dobre igrace, cak i igraju jako dobro, ali ne znaju zabiti gol. Sa spomenutim Mutuom Dinamo bi bio europska momcad. Ne znam kako Mamic ne dovede nekog starca koji ce zabijati. Ima ovih mladih, mogu trcat za trojicu, a ovi stari ce rado u nekoj losijoj momcadi na oprostaju igrati svaku utakmicu nego u nekom velikom klubu gotovo nikako ne ulaziti s klupe. Iako, MLS je sada unistio mnogo snova manjih klubova koji su do nedavno bili itekako ostvarivi.