Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miroslav Stevanović
veci je njemu problem debilni menadzer koji ga radije salje u treceligasa u spaniji nego u ekipu gdje bi bio na oku selektoru i gdje bi ga pratile evropske ekipe...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kad ga potrazis na Google-u 3-4 stranice sto najavljaju sutrasnji Super Cup izmedu Real Madrida i Seville, najavljuju da je on u ekipi Seville. Eh sad dali je Sevilla promjenila planove i opet racunaju na njega ili su te novine samo potrazile portale i vidile da je on jos uvjek igrac Seville...ko ce znatiAhmetNY je napisao/la:![]()
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ako sam dobro skontao ove neke strane medije u kombinacijama je za sutrasnju utakmicu

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Tako sam i ja razumioPasha_car_aga je napisao/la:Ako sam dobro skontao ove neke strane medije u kombinacijama je za sutrasnju utakmicu![]()
ako je istinaPasha_car_aga je napisao/la:Ako sam dobro skontao ove neke strane medije u kombinacijama je za sutrasnju utakmicu![]()

ali nešto sam skeptičan.
CONVOCA A CINCO JUGADORES DEL FILIAL
Emery se lleva a 26 jugadores a Cardiff
Spanjolci

http://www.marca.com/2014/08/10/futbol/ ... 92804.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vidim Stevanovica nigdje

http://futbol.as.com/futbol/2014/08/11/ ... 1407781021" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sada vidim da su se rijesili Manu del Morala otisao u Eibar (novi primeraligas) a Moral prosle godine igrao na posudbi u Elche gdje i Stevanovic (prvi dio) nije igrao.
Steve nema među 29 igrača koju su stigli u Cardif 

Ovi pisu bajg Stevanovic u kadru za mec protiv Reala,a samo prije 2 sedmice sam cito da uopste nije isao STevanovic sa ekipom na pripreme
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 12 avg 2014, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
- tyler durden
- Kontakt:
Ne znam sta ovaj lik jos uvijek ceka. Treba mu javit da je propao ko kuca.
Pola avgusta prošlo, a on je još bez novog kluba.
Eh, kad bi ja ''propao'' kao on. Siguran sam da na računu ima bar nekoliko desetina hiljada eura od plata što ih je dobio u zadnjih godinu i pol u Španiji.tyler durden je napisao/la:Ne znam sta ovaj lik jos uvijek ceka. Treba mu javit da je propao ko kuca.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- tyler durden
- Kontakt:
Pa dobro to su tvoje zelje jer si bosanski klosar. Ali ovaj lik treba da gradi nogometnu karijeru , a ne finansijsku.SalePD je napisao/la:Pola avgusta prošlo, a on je još bez novog kluba.Eh, kad bi ja ''propao'' kao on. Siguran sam da na računu ima bar nekoliko desetina hiljada eura od plata što ih je dobio u zadnjih godinu i pol u Španiji.tyler durden je napisao/la:Ne znam sta ovaj lik jos uvijek ceka. Treba mu javit da je propao ko kuca.
A kako vidim i on je bosanski klosar, jer ocigledno razmislja ko i ti.
Tyler objasnio 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma sigurno da on moze "prodisati" ukoliko ode u neki klub po mjeri. Pisao sam vec da je prerano otisao u Sevillu. Preskocio je barem 2 stepenice i to ga je kostalo. Steta, jer da je tada otisao u neki klub gdje bi mogao biti standardan i gdje mu je dopusteno da odigra nekoliko utakmica ispod prosjeka (dakle, klub koji nije pod moranjem da se svake godine nadje u evropskim takmicenjima), sigurno bismo ga vec u ovom prijelaznom roku gledali kako potpisuje za neki veci klub. Momak ima vic, dobar je igrac, ali ocigledno neke stvari ne stimaju. Prvenstveno u glavi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vrati se u BiH ili Srbiju, Miroslave. To ti je jedini spas. Recimo Sarajevo ili Vojvodina. Ne treba u divlje klubove iz Beograda, nema ni plate, a ne sta drugo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
da je bogdo zimus došao u Sarajevo....Cartman je napisao/la:Vrati se u BiH ili Srbiju, Miroslave. To ti je jedini spas. Recimo Sarajevo ili Vojvodina. Ne treba u divlje klubove iz Beograda, nema ni plate, a ne sta drugo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
evo jedno pitanje kada već to spominjete, zna li netko kolike su plate igračima sarajeva? (ja ne znam tu informaciju)
- tyler durden
- Kontakt:
Nisam siguran al varira izmedu 1000 do mozda 10000viKK je napisao/la:evo jedno pitanje kada već to spominjete, zna li netko kolike su plate igračima sarajeva? (ja ne znam tu informaciju)

nema niko cenera. 5 milja je najveća, ja mislim. ali ima tu i raznih bonusa, nagrada eto nako, i tako tih sitnica.tyler durden je napisao/la:Nisam siguran al varira izmedu 1000 do mozda 10000viKK je napisao/la:evo jedno pitanje kada već to spominjete, zna li netko kolike su plate igračima sarajeva? (ja ne znam tu informaciju)
glupost za hrabre je sebičan lijek
U nas uvijek bajg prerano otic u bolji klub on je bio najbolji U21 rep. i poceo za A igrati,a pri tome igr'o stalno u Vojvodini i preso u Sevilju pa Milos Jojic predje iz Partizana u BvB i nametne se odma za polusezonu..Monolog je napisao/la:Ma sigurno da on moze "prodisati" ukoliko ode u neki klub po mjeri. Pisao sam vec da je prerano otisao u Sevillu. Preskocio je barem 2 stepenice i to ga je kostalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.