Atletika
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Atletika
Tukaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bravo tuka za finale
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovaj put je puno trčao okolo i trošio snagu i opet ulazi rame uz rame sa Kszczotom i Lewandowskim, lik je strašan realno, fasciniran sam.
-
subcoccinela
- Kontakt:
jel prosao nas u finale 
- firefirefirely
- Kontakt:
Ma to ljepotoooo, svi koji ga poznajemo znali smo da to moze, javnost jos nike shvatila koliki je on potencijal, i kako brzo moze trcati. Plus poceo se baviti atletikom JAKO kasno, sa nekih 18 ja mislim , jpoooj hvala ti Boze bravoo Amele, hajmo jos sutra Dejo da poludiiii, mada bece biti lako
Ja ba. Lik se do 18-te bavio karateom, a sad u finalu Evropskog prvenstva! Mašina!
A.F.C. Bournemouth!
ah steta za ivanu steta, samo 4 cm do zlata... da je samo više rizikovala pri odrazu... ali kontinuitet je nastavljen još jedna medalja sa velikog takmičenja... sad je prešla na srebro
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma Amel je prejak, način na koji trči zadnjih 100 metara je fascinantan i što je najvažnije od svega nije dozvolio da mu velika scena smeta da napravi pravi rezultat, čak mislim da ga dupke puni hram atletike u Cirihu podstiče da trči najbolje što može. Bravo x 100!
Inače odlična večer, hrpa medalja za Veliku Britaniju, nove su u najavi, čisto uživanje večeras.
Inače odlična večer, hrpa medalja za Veliku Britaniju, nove su u najavi, čisto uživanje večeras.
Šteta za nju, uvijek ima najviše kvalitetnih skokova ali Lesueur na sebi svojstven način napravi jedan pravi skok i to bude dovoljno. Šteta što je KJT povrijeđena, ovdje bi uzela minimalno bronzu.DANTES je napisao/la:ah steta za ivanu steta, samo 4 cm do zlata... da je samo više rizikovala pri odrazu... ali kontinuitet je nastavljen još jedna medalja sa velikog takmičenja... sad je prešla na srebro
- firefirefirely
- Kontakt:
Blanka propusta EP zbog povrede koljena

Kakva lahkoca ! Svaka cast momku ! Moram da naglasim, nakon duzeg vremena, nesto bas novo u BH-sportu !

Max Allegri
DukeOfWellington je napisao/la:1:46.29, njegov lični rekord i državni rekord.MElloo je napisao/la:Koliki je NR da i njega srusi veceras ako moze
@filip13
Gledao? I sad sam pod dojmom.
U petak pada državni rekord, Amel će trčat 1:45 garantujem vam.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
1:45.00 bi bilo dovoljno dovoljno za pobjedu, ali do takvog rezultata neće doći, nema ovdje niko da povuče trku od oko 1:45.00, Poljaci će da taktiziraju jer su dobri u finišu, a Bossea neće niko moći da povuče u luđački tempo kao što je to bilo u Monacu. Moguće je da pobjednik ne ide ni ispod 1:46.00.
Tuka je nasa lutka, bravo majstore.
Plasmanom u finale je vec nadmasio cilj, a medalja bi bila nesto neopisivo.
Plasmanom u finale je vec nadmasio cilj, a medalja bi bila nesto neopisivo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ma ko je on uopšte? dečko niotkud pa u finale i to sa jako dobrim rezultatom. može neko nešto o njemu više napisati? da li trenira ovdje, ili je dar dijaspore?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Amel Tuka je momak koji je iz jednog malog mjesta blizu Kaknja- Bilješevo.Išao je igrom slučaja u moju srednju školu (Mašinsku) tako da znam većinu stvari o njemu. Bavio se tada karateom i bio vazda raja. Ima crni pojas ako se ne varam. Nakon toga upisuje mašinstvo u Zenici i uporedo počinje da se bavi Atletikom. Nije dar dijaspore nego je dar Kaknja!! xd Iz pouzdanih izvora znam da mu je nuđeno da ode s onim mladim kuglašem iz Zenice što je nedavno otišo u Norvešku ili Švedsku (Pezer) ali on je odbio uprkos što od države nema skoro pa ništa!! Trenira na Kamberoviću u Zenici! Eto ukratko! xdDANTES je napisao/la:ma ko je on uopšte? dečko niotkud pa u finale i to sa jako dobrim rezultatom. može neko nešto o njemu više napisati? da li trenira ovdje, ili je dar dijaspore?
A.F.C. Bournemouth!
Upravo pocinje takmicenje u bacanju koplja. Nastupit ce i nas Dejan Milesunic 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
DukeOfWellington je napisao/la:1:46.29, njegov lični rekord i državni rekord.MElloo je napisao/la:Koliki je NR da i njega srusi veceras ako moze
@filip13
Gledao? I sad sam pod dojmom.
kakav finiš veteranke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.