Zvjezdan Misimović

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Juventinisimo » 14 avg 2014, 17:01

To sto se porede Pjanic danas i Miske od prije 10 godina me bas puno i ne interesuje...mene strogo interesuje sadasnja situacija..
Sve sto je Miske napravio za repku,samo :tokralju: :tokralju: :tokralju: ...medjutim vrijeme je da prepusti tu poziciju Pjanicu,da vidimo sta ce ovaj napraviti u narednih 8 godina...tek tada to mozemo porediti..

Porediti njih dvojicu sa pozicijama koje igraju na terenu u repki je vise nego smijesno...Miske igra samo u fazi napada dok Pjanic igra po cijelom terenu...to je velika razlika..i to je jednostavno nemoguce porediti...
Sve kornere,slobodnjake i ostalo izvodi Miske,+ puno je blizi golu i sve ide preko njega...naravno da to dize i statistiku(golovi,asistencije)..tu Pjanic ne moze doci do izrazaja...

U svakom slucaju smatram da bi danas repka bila "cvrsca" i u fazi napada i u fazi odbrane sa Pjanicem na 10ci nego sa Misketom..
Naravno da Miske treba da ostane u repki...njegovo je proslo ali vjerujem da moze sa svojom kvalitetom zadnjih 30-45 minuta preokrenuti rezultat..
Repke koje smo izvukli u kvalifikacijama nisu ni blizu kao "naivne"...to su dobri timovi...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 avg 2014, 17:10

bhsport je napisao/la:nema Pjana Misketovu lucidnost
:facepalm:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 avg 2014, 17:32

Da Pjanic igra poziciju Misimovica u repci, i da reprezentacija nije zrtva nacionalnog kljuca, imao bi 3 puta bolju statistiku.
Ovako, Pjanic se zrtvuje za ekipu, i igra..pazi sad: ZADNJEG VEZNOG, i tu se trosi.

Pjanic je jedan fini, sutljivi momak koji trpi puno u repci, a po kvalitetu bi trebao biti glavna zvijezda..dok s druge strane, igrac iz Kineske lige sa viskom od 10 kg i dalje misli da je velika desetka, a sve to prolazi zbog retardiranog trenera koji gaji fudbal iz 80-ih.

Kad se Pjanic pomjeri naprijed, kad bude imao potpunu slobodu ne racunajuci previse na svoj gol njegov doprinos ekipi ce biti puno, puno veci od Misketovog ikad..zapravo i sada je, samo sto neznalice uporedjuju postignute golove i asistencije ova dva igraca, jedan igra iza napadaca, drugi ispred stopera. :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2014, 17:33

Virtu4l je napisao/la:Šega su mi ovi današnji klinci. Jedina statistika koja treba da vas zanima kao navijače Bosne i Hercegovine je ova,

Broj nastupa: 84
Asistencije: 33
Golovi: 26

Fascinantno i velika zadaća za ostale igrače. Idemo malo u detalje,

Miralem Pjanić

Broj nastupa: 49
Asistencije: 13
Golovi: 9

Dakle, asistencije su bile protiv Lihtenštajna, Latvije, Litvanije, Velsa, Slovenije, Luksemburga, Irana, kao i golovi, uglavnom u utakmicama gdje smo slabašne protivnike trpali do vrha.

Šta nam sve ovo govori? Govori nam da je Zvjezdan Misimović najkorisniji igrač reprezentacije svih vremena i da će proteći još mnogo Drine, Une i Neretve dok se neki igrač stavi u istu rečenicu sa Zvjezdanom Veličanstvenim. Što se godina tiče, Miske je u Pjanićevim godinama sam razvaljivao Španiju, Norvešku, Tursku, Grčku...

Npr. ovo je uradio sa 23 godine,

[youtube][/youtube]

Većina vas je tada išla u osnovnu školu i nemate pojma o čemu pišete, zato vam je google jedini izvor informacija.

Zato :shh:
Daj Virtu nemoj zayebavati postavljas ove klipove ciji dogadjaji su se dogodili prije nego je 60% forumasa pocelo pratiti repku. A yebo ga ti...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 avg 2014, 17:36

velez_mostar je napisao/la:Da Pjanic igra poziciju Misimovica u repci, i da reprezentacija nije zrtva nacionalnog kljuca, imao bi 3 puta bolju statistiku.
Ovako, Pjanic se zrtvuje za ekipu, i igra..pazi sad: ZADNJEG VEZNOG, i tu se trosi.

Pjanic je jedan fini, sutljivi momak koji trpi puno u repci, a po kvalitetu bi trebao biti glavna zvijezda..dok s druge strane, igrac iz Kineske lige sa viskom od 10 kg i dalje misli da je velika desetka, a sve to prolazi zbog retardiranog trenera koji gaji fudbal iz 80-ih.

Kad se Pjanic pomjeri naprijed, kad bude imao potpunu slobodu ne racunajuci previse na svoj gol njegov doprinos ekipi ce biti puno, puno veci od Misketovog ikad..zapravo i sada je, samo sto neznalice uporedjuju postignute golove i asistencije ova dva igraca, jedan igra iza napadaca, drugi ispred stopera. :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nema potrebe pomjerat Pjanića nigdje. On je najbolji tu gdje je... i u Romi, i u repci
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 avg 2014, 17:39

VanBasten je napisao/la:nema potrebe pomjerat Pjanića nigdje. On je najbolji tu gdje je... i u Romi, i u repci
To 90% ovog foruma ne razumije.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2014, 17:42

Clutch je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:nema potrebe pomjerat Pjanića nigdje. On je najbolji tu gdje je... i u Romi, i u repci
Ali FIFA Manager kaze drugacije. To ostalih 10% forumasa ne razumije.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 avg 2014, 17:44

Clutch je napisao/la:
ah... šta ćeš. Ovo što Mire igre, način na koji igra, kako utiče i diktira igru, može još samo nekoliko igrača na svijetu. A dvojica su na zalasku svojih velikih karijere.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 14 avg 2014, 17:56

Virtu4l je napisao/la:Šega su mi ovi današnji klinci. Jedina statistika koja treba da vas zanima kao navijače Bosne i Hercegovine je ova,

Broj nastupa: 84
Asistencije: 33
Golovi: 26

Fascinantno i velika zadaća za ostale igrače. Idemo malo u detalje,

Miralem Pjanić

Broj nastupa: 49
Asistencije: 13
Golovi: 9

Dakle, asistencije su bile protiv Lihtenštajna, Latvije, Litvanije, Velsa, Slovenije, Luksemburga, Irana, kao i golovi, uglavnom u utakmicama gdje smo slabašne protivnike trpali do vrha.

Šta nam sve ovo govori? Govori nam da je Zvjezdan Misimović najkorisniji igrač reprezentacije svih vremena i da će proteći još mnogo Drine, Une i Neretve dok se neki igrač stavi u istu rečenicu sa Zvjezdanom Veličanstvenim. Što se godina tiče, Miske je u Pjanićevim godinama sam razvaljivao Španiju, Norvešku, Tursku, Grčku...

Npr. ovo je uradio sa 23 godine,

[youtube][/youtube]

Većina vas je tada išla u osnovnu školu i nemate pojma o čemu pišete, zato vam je google jedini izvor informacija.

Zato :shh:
Još malo i Avdija bi mog'o stići Pjanu po statistikama,što nam seljačko-bosanskom logikom govori da je bolji igrač od Pjanića.

Naravno,jedan Muamer Svraka je također neizbrisiva veličina u fudbalskim krugovima Bosne i Hercegovine,jer je momak zabio 2 gola u 5 minuta,što ga svrstava u najbolje ikad'.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 14 avg 2014, 17:58

VanBasten je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
ah... šta ćeš. Ovo što Mire igre, način na koji igra, kako utiče i diktira igru, može još samo nekoliko igrača na svijetu. A dvojica su na zalasku svojih velikih karijere.
Ja bi Pjanu pomjerio na desetku samo kako bi našao mjesta za Prcića na Pjanićevom mjestu.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 avg 2014, 18:04

MetanorisBack je napisao/la:
Ja bi Misketa pomjerio na desetku samo kako bi našao mjesta za Prcića na Pjanićevom mjestu.
može prcić i naprijed.. Na koncu, mora neko i na klupu buraz

Ja, da sam na Papetovom mjestu igrao bi s 3 u srednjoj liniji.. Ako se ko sjeća kako je bio postavljen Anćelotijev Milan...tzv jelka. s Miretom u centru zbivanja, i diregentskom palicom u ruci. Ko Prilo kod Ančelotija...

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 14 avg 2014, 19:01

VanBasten je napisao/la:
Ja bi Misketa pomjerio na desetku samo kako bi našao mjesta za Prcića na Pjanićevom mjestu.

Ja, da sam na Papetovom mjestu igrao bi s 3 u srednjoj liniji.. Ako se ko sjeća kako je bio postavljen Anćelotijev Milan...tzv jelka. s Miretom u centru zbivanja, i diregentskom palicom u ruci. Ko Prilo kod Ančelotija...

4-3-2-1

Sedorf-Pirlo-Gattuso

Da,mislim da bi i to funkcionisalo,Bešić-Pjanić-Prcić Hajrović-Lulić Džeko

I to mi se sviđa.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 14 avg 2014, 19:04

GangstaX je napisao/la:
Ja to govorim svo vrijeme, al hajd ti ovoj (polupismenoj) dječurliji dokaži. Sve što je Pjanić uradio u reprezentaciji bilo je protiv slabijih ili loših ekipa, protiv jakih repki lika nema nigdje na mapi.
Uz to, u utakmici protiv Argentine je više Misimović uradio za 45 minuta nego Pjanić za 90. Kad nam je ušla piva u uši nakon autogola Kolašinca, Misimović je u prvih 30-ak minuta smirio igru i asistencijama nam digao samopouzdanje dok se u tom periodu igre Pjanić usro ko grlica. Protiv Nigerije asistencija za nepriznati go kao rukom. Protiv Irana ne znam zašto nije igrao pretpostavljam da mu je bilo krivo što ga forumske imitacije stručnjaka i kvazinovinari poput onog debilčića Armina sa Indexa pljuju (nisam vidio puno strane novinare da pišu ružno protiv Misketa, većinom su to pohvale).
Lošije brojke Misimovića u odnosu na Pjanića na SP su rezultat činjenice da je ovaj prvi ušao u godine i da igra u takvoj ligi u kakvoj igra.
Opet dokazujes da nemas pojma sta pricas. Pjanic je protiv Argentine bio nas najbolji ocijenjeni igrac, Misimovic jedan od najgori.

slika

[youtube][/youtube]

momak je tri puta messiju ukrao loptu (0:26, 1:01, 3:58) da vidimo jel taj tvoj bucko moze messija uhvatit, sto se tice igre naprijed morao je pjanic da napada i da kreira sanse jer misimovic jednostavno ne moze, miske je kreirao jednu jedinu sansu u cijeloj utakmici, pjanic je kreirao cetiri, miske je vise dao protivniku loptu nego svom igracu jednostavno usrao se u gace protiv argentine

http://www.squawka.com/news/miralem-pro ... xit/130905" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: master1015, dana/u 14 avg 2014, 19:16, ukupno mijenjano 4 puta.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 avg 2014, 19:07

VanBasten je napisao/la:

4-3-2-1

Sedorf-Pirlo-Gattuso

Da,mislim da bi i to funkcionisalo,Bešić-Pjanić-Prcić Hajrović-Lulić Džeko

I to mi se sviđa.
Možda bi. Gledajući naš roster, s kakvim profilom igrača raspolažemo, takva postavka ili varijacija iste mi se čini kao najoptimalnija. Volio bi eto vidjeti, bar u prijateljskoj, jedno poluvrijeme... kako bi se snašli u takvom sistemu.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 14 avg 2014, 19:36

Ma ja se ničemu ne nadam kada je Sušić u pitanju,samo da mi je najgore preživjeti što lakše,poput one postavke protiv Nigerije,ali eto,odlučio je uključiti mikromozak u odlučujućoj utakmici...Šteta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2014, 20:55

master1015 je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:
Ja to govorim svo vrijeme, al hajd ti ovoj (polupismenoj) dječurliji dokaži. Sve što je Pjanić uradio u reprezentaciji bilo je protiv slabijih ili loših ekipa, protiv jakih repki lika nema nigdje na mapi.
Uz to, u utakmici protiv Argentine je više Misimović uradio za 45 minuta nego Pjanić za 90. Kad nam je ušla piva u uši nakon autogola Kolašinca, Misimović je u prvih 30-ak minuta smirio igru i asistencijama nam digao samopouzdanje dok se u tom periodu igre Pjanić usro ko grlica. Protiv Nigerije asistencija za nepriznati go kao rukom. Protiv Irana ne znam zašto nije igrao pretpostavljam da mu je bilo krivo što ga forumske imitacije stručnjaka i kvazinovinari poput onog debilčića Armina sa Indexa pljuju (nisam vidio puno strane novinare da pišu ružno protiv Misketa, većinom su to pohvale).
Lošije brojke Misimovića u odnosu na Pjanića na SP su rezultat činjenice da je ovaj prvi ušao u godine i da igra u takvoj ligi u kakvoj igra.
Opet dokazujes da nemas pojma sta pricas. Pjanic je protiv Argentine bio nas najbolji ocijenjeni igrac, Misimovic jedan od najgori.

slika

[youtube][/youtube]

momak je tri puta messiju ukrao loptu (0:26, 1:01, 3:58) da vidimo jel taj tvoj bucko moze messija uhvatit, sto se tice igre naprijed morao je pjanic da napada i da kreira sanse jer misimovic jednostavno ne moze, miske je kreirao jednu jedinu sansu u cijeloj utakmici, pjanic je kreirao cetiri, miske je vise dao protivniku loptu nego svom igracu jednostavno usrao se u gace protiv argentine

http://www.squawka.com/news/miralem-pro ... xit/130905" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak uhvati se Sea a ostale teme pusti kraju. Ako si u stanju tako nazivati istinsku legendu repke da bi uzdizao njegovog kolegu i saigraca... I to nije "njegov bucko" vec nasa legenda. :puke:

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 14 avg 2014, 21:28

O Boze, kod vas sve neke legende. :wtf: Nego sta nego bucko, dobar za kineske super lige, taman.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2014, 21:35

Hombre je napisao/la:O Boze, kod vas sve neke legende. :wtf: Nego sta nego bucko, dobar za kineske super lige, taman.
OK. Ne znam zasto se ista pise o njemu kad ce svakako biti standardan u predstojecim kvalama. :wave: :ljepota:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 21:39

Sabinho je napisao/la:
Hombre je napisao/la:O Boze, kod vas sve neke legende. :wtf: Nego sta nego bucko, dobar za kineske super lige, taman.
OK. Ne znam zasto se ista pise o njemu kad ce svakako biti standardan u predstojecim kvalama. :wave: :ljepota:
Tvrdim da bi se preporodili da ovaj ode na klupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 14 avg 2014, 21:47

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Tvrdim da bi se preporodili da ovaj ode na klupu.
Ne more care, vidis da ga raja gotivi. A to sto je on miljama od modernog fudbalera i sto ozbiljne utakmice jedino u reprezentaciji igra, to nista. Misimovic - znacenje za igrac poteza u bosanskom vokabularu. Yeah right. :urnebes:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.