Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

HercUSrcu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la HercUSrcu » 13 avg 2014, 11:59

staragarda je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Niti Shakespeare ne bi mogao napisati bolju tragediju nego što je to ova liga..

Znalo se da se ukida zabrana o dolasku gostujućih navijača.
Slavija ništa nije napravila po pitanju stadion u Foći iako su znali da tamo igraju dok ne obnove
svoj stadion.
Naši navijači vraćeni natrag iako su došli skroz do Foće.
Absolutno nitko nije odgovarao za ovo.
Niti Slavija oduzimanjem bodova, niti delegat, niti Savez.
**** nam je liga.

3.kolo - Slavija pripremila sve za dolazak gostujućih navijača.

**** ti ligu da ti **** i pravila koja su različita za svakog od 16 klubova.
od kada ti pratis Bosansku ligu pa se tako izcudzavas :?
Pratim ligu u kojoj igra moj klub.
Još kad bi odnos prema mom klubu bio bar mrvicu pošten naspram odnosa prema drugim klubovima, to bi bilo divno.
Ali znam da previše tražim, da će prije biti moguće živjeti na Marsu nego to da se dogodi.
Jad i bijeda..

gio10
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la gio10 » 13 avg 2014, 13:43

staragarda je napisao/la:
crnov je napisao/la:Ovaj savez je toliko mocan i u sluzbi zelji i slicnim klubcicima normalno radi "kriticne" mase a ne neke institucije jer svaki klub u BiH je kar...ina obicna u rangu crnogorskih velikana ,cuj protiv Slavije prazne tribine a Zrinjskog navijaci nemaju pravo na tribinu,a domaci mogu dva kola prije,smijesna liga,cirkus u vrhu,mafija i obicni klocevi !
Ovaj placenik Valjic sudija sto je sada Sirokog oderao ,pa njega treba u zenicu da ga malo "odrade" kako on pojedine klubove koji nisu u "talu" sa njim odradjuje!
Vec trece kolo a liga polako izaziva mucnine i povracanje! :puke:
malo je trofeja stiglo u dolinu mumijevih kolko su ti petljali zadnjih par godina...
Nema se para, a opet se namješta.
Ah taj Željo :rol:
Ja te volim, volim Željo..

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 avg 2014, 13:53

staragarda za sex?

[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 13 avg 2014, 14:28

crnov je napisao/la:Ovaj savez je toliko mocan i u sluzbi zelji i slicnim klubcicima normalno radi "kriticne" mase a ne neke institucije jer svaki klub u BiH je kar...ina obicna u rangu crnogorskih velikana ,cuj protiv Slavije prazne tribine a Zrinjskog navijaci nemaju pravo na tribinu,a domaci mogu dva kola prije,smijesna liga,cirkus u vrhu,mafija i obicni klocevi !
Ovaj placenik Valjic sudija sto je sada Sirokog oderao ,pa njega treba u zenicu da ga malo "odrade" kako on pojedine klubove koji nisu u "talu" sa njim odradjuje!
cuj ovoga... pa nama je bilo u interesu da bude igrana sa navijacima utakmica sa slavijom, jer bi tada svakako bili u vecini, a sada ovo nama samo steti... :roll: htjeli smo i zamjenu domacinstva, ali nisu dali... nudili smo da igraju utakmicu kao domacin na grbavici, nisu htjeli... znaci ovo je nama vise steta nego korist... razmisli malo... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 avg 2014, 15:22

jovanmaksimovic je napisao/la:
cuj ovoga... pa nama je bilo u interesu da bude igrana sa navijacima utakmica sa slavijom, jer bi tada svakako bili u vecini, a sada ovo nama samo steti... :roll: htjeli smo i zamjenu domacinstva, ali nisu dali... nudili smo da igraju utakmicu kao domacin na grbavici, nisu htjeli... znaci ovo je nama vise steta nego korist... razmisli malo... ;)
Nije tacno da Slavija nije htjela, to nam je bila prva opcija. ;)

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 13 avg 2014, 21:21

Zna li iko zasto smo mi jedina liga u Evropi u kojoj se ne igra super kup?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 13 avg 2014, 21:24

Aragon je napisao/la:Zna li iko zasto smo mi jedina liga u Evropi u kojoj se ne igra super kup?

Prenatrpan raspored i cest ritam utakmica srijeda-subota te kratka zimska pauza od 4 mjeseca savez ne uspijeva naci termin! :lol:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 avg 2014, 21:28

crnov je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Zna li iko zasto smo mi jedina liga u Evropi u kojoj se ne igra super kup?

Prenatrpan raspored i cest ritam utakmica srijeda-subota te kratka zimska pauza od 4 mjeseca savez ne uspijeva naci termin! :lol:
:lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 avg 2014, 23:05

Zar sudci ne bi trebali nositi Adidas opremu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 avg 2014, 17:48

Evolution87 je napisao/la:Zar sudci ne bi trebali nositi Adidas opremu?
Oni nose sve što im se da džabaluke i to je tako već godinama, jedino sami sebi kupe satove jer im to niko ne donira:lol:

@aragon pa zar ne vidiš da jedva čekaju da se završi PLBiH i Cup BiH, pa da mogu da bježe na plaćene godišnje odmore, tako da im super cup ne pada napamet. Klasični primjer ti je prošla sezona gdje su jedva čekali da poplave prođu i da se odigra druga utakmica finala kupa da bi bježali po Brazilu i ostalim turističkim destinacijama.

btw.

Vidim delegirali u Foči 6 sudaca očito utakmica visokog rizika pred praznim tribinama :lol: nejasna situacija.Očito NS treba 12 očiju da im potvrde da su stvoreni uslovi da se utakmica odigra pred 2 policajca i 5 redara :?: 6 sudaca je trebalo poslati na Otoku tamo će biti svega i svačega jer Sloboda dolazi po 3 boda Husić je to kvalitetno premirao dolarima, a Olimpic daje kući bodove redovno samo Sarajevskim klubovima. Kako god biti će opet cirkusa i u trećem kolu PLBiH ko da gledam.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 avg 2014, 18:18

Mancini je napisao/la:Pošten itekako a krivotvorenje dokumenta za licencu to nije vrijedno spomena.
Graciću jel te stid više :?: ucjenjivao si Sarajevo dok si mogao, ali si pročitan već davno. Evo da podsjetim i tebe i sve navijače Sarajeva kako si javno prijetio da Sarajevo neće dobiti licencu što se može čuti od 10:40, a molio bi sve navijače Sarajeva da još jednom pogledaju ovu emisiju i da se podsjete ko si i šta si, posebno od 6:00 do 13:00. Dino je jedno ispao naivan što je prihvatio gostovanje u ovoj emisiji kod ovog dušmana od novinara.

" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2014, 19:20

Dosadan si.E jest vam Nijaz nabio kompleks svaka mu čast.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 avg 2014, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 avg 2014, 19:26

A ko je ovaj Gracić ustvari? Vidim nekad gostovao u emisiji FaceToFace sa Ušanovićem..

Neki qrac bio u savezu ili?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 14 avg 2014, 19:34

FaraonTM je napisao/la:A ko je ovaj Gracić ustvari? Vidim nekad gostovao u emisiji FaceToFace sa Ušanovićem..

Bio neka fora u FK Sarajevu,ne znam koju je poziciju obnašao,ali je uzeo neke pare od FK Sarajeva i nakon toga se ispalio iz kluba.Čovjek pere pare preko Olimpica i to svako zna..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 avg 2014, 19:36

Željooooo je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:A ko je ovaj Gracić ustvari? Vidim nekad gostovao u emisiji FaceToFace sa Ušanovićem..

Bio neka fora u FK Sarajevu,ne znam koju je poziciju obnašao,ali je uzeo neke pare od FK Sarajeva i nakon toga se ispalio iz kluba.Čovjek pere pare preko Olimpica i to svako zna..
To si upravu, to svi znaju. Nego me zanimala prošlost, prije Olimpika...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 avg 2014, 19:38

Gledam uprave klubova i predsjednik slobode mi izgleda kao jedini sposoban covjek za mjesto predsjednika saveza. Koji bi mogao i nešto napraviti od ove lige
NO PYRO NO PARTY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2014, 19:41

U ovoj državi nećeš doživjeti takvo nešto. Vidiš da čitavoj garnituri gore puca qrac za domaćim takmičenjem. Igra se samo zato što mora. Oni dali po 50 lopti, našli sponzora lige koji kao takav opet ne odgovara nekim klubovima jer više novca mogu zaraditi od drugih sponzora, otpisali 10.000KM duga i zdravo. Tim se busaju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2014, 19:45

Željooooo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 avg 2014, 20:05

zizu1991 je napisao/la:U ovoj državi nećeš doživjeti takvo nešto. Vidiš da čitavoj garnituri gore puca qrac za domaćim takmičenjem. Igra se samo zato što mora. Oni dali po 50 lopti, našli sponzora lige koji kao takav opet ne odgovara nekim klubovima jer više novca mogu zaraditi od drugih sponzora, otpisali 10.000KM duga i zdravo. Tim se busaju.
Fazon je što i dobrom djelu ljudi koji sjedi u upravama kklubova apsolutno odgovara ovakvo takmičenje kakvo je.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 14 avg 2014, 20:07

Mancini je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:
Kako djeco lupate dajem sebi za pravo da Vam objasnim jer se radi o mom dobrom prijatelju:

Nijaz Gracic pravnik i ekonomista,jedini sadasnji predratni biznismen,vlasnik free sopova,proveo cio rat u BIH i bio clan GS ARBIH,napustio istu sa cinom majora vojne bezbjednosti.Dakle novce nije krao i nije pobjegulja i jedini od svih u fudbalu koji su na pozicijama da je u ARBIH.Cast izuzetcima.
Sadasnji i istinski vlasnik kluba(pravno nije)jer gotovo u cjelini hrani sve u klubu od zaposlenih do igraca.
Fks preuzeo na zimu neke godine i spasio od ispadanja i te sezone osvojio KUP.Svoje novce ulagao u tih devet mjeseci a napusti klub jer ga je Savez suspendovao na godinu a FKS nije data licenca.Zbog toga sto ne moze da otrpi pljacku napao Savez a ovi ga kaznili.U finalu se kralo na oci sviju prisutnih a na stetu FKS.
Uzeo klub Olimpic prije sest-sedam godina iz druge lige FBIH i dosao redom godinu za godinom u PL.Od kluba je napravio stabilnog premijerligasa i sada gradi kamp u Hadjicima,jako je puno planova za taj klub.Finansijski niko mu ne pomaze i niko nije marke u ovaj klub dao bilo drzavnih organa,privatnika ili bilo koga drugoga.Zato postujte neciji rad a ne tu poausalne ocijene a pogotovo kriminal vam je pred ocima a vi ga trazite u Olimpicu.
Molim ove iz ssba da se ubuduce prestane sa pljuvanjem naseg predsjednika JER OVO NIJE PRVI PUT da svake suse vrijedjaju jednog istinkog i pravog covjeka koji je zaduzio mnogo vise nego pominjane i vama drage osobe.
I ako sa lakocom moze biti vodeci u Savezu(njegov je izbor Begic)nije i nece nikada jer ga to ne zanima.
Zadnja izmjena: lupus, dana/u 14 avg 2014, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.