Nakon što je i druga grupa završila takmičenje možemo konstatovati da je Dejan Mileusnić zauzeo 27. mjesto u konkurenciji 32 bacača koplja bacivši 72.52 m.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
rambo16 je napisao/la:Ma momak je bio 10 levela iznad konkurencije. Mislim da će više ostati ovako upamćen nego da se ono kulturno ušetao u cilj! xd
Njemu nije bar problem ostati upamcen po necemu drugom. Proslo EP je onu malu sto je bila maskota sahvatao, a i ona tuca sa Mehdijem Balom poslije trke.
Dao intervju poslije trke. Kaže :"Ma tako mene uvijek ponese kad pobijedim!" xd
A vala ne vidim ništa loše u skidanju dresa.Možda je malo bahato,ali ništa strašno.
A i momčiluk ima 2 zlata sa zadnja 2 Evropska prvenstva tako da se zna ko je gazda u 3000steeple barem što se Evrope tiče!
Vise ce ga pamtiti po ovoj gluposti nego po "zlatu"
alan_kardec je napisao/la:Novo srebro za Srbiju, ovog puta Tatjana Jelača u bacanju koplja.
[youtube][/youtube]
Čeka se još Emir Bekrić i šansa za još jednu medalju.
Velika ekspanzija atletike u Srbiji, bar gledajući po rezultatima, ko onomad tenis.
meni više liči na plivanje jedno vrijeme..
mada i jelača i španović jesu bile ekstra talenti sa jako dobrim rezultatima u mlađim kategorijama..
i one takođe mogu biti faktor i na sp i na oi... ono što mene fascinira jeste bekrić jer to je ipak nekako trkačka disciplina, a ne tehnička gdje bijelci imaju prođu...
DANTES je napisao/la:ono što mene fascinira jeste bekrić jer to je ipak nekako trkačka disciplina, a ne tehnička gdje bijelci imaju prođu...
kad on trči? ima li kakvih šansi za zlato?
večeras trče i on i terzićka... sve to kreće iza 19h.. šanse su mu solidne za medalju mada nije ostvario neko super vrijeme, vidjećemo, zlato ne može, ali možda dohvati neku medalju
Ima šansu i za zlato, predviđam sporu trku ok 49 sekundi u kojoj će on trčati najbržu trku sezone, u Cirih je došao sa rezultatom od preko 49.5 sekundi i spustio na 49.2 u polufinalu, vjerujem da može da trči oko 49 sekundi, možda čak i ispod toga.