Kako se prep'o garo
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
50:10
Kako se prep'o garo
Kako se prep'o garo
Prijenos obje utakmice sa GBR imate na BTSport1 u HD rezi.
Ono sto sam ja primjetio,kad pricamo o interesu britanaca za kosarku,da koliko god njih to ne zanimalo,dvorana je bila puna.
Uredu london visemilionski grad,ali onako los tim ,slaba tradicija vezano za kosarku I njeno pracenje,opet puno bili.sto ti je velika nacija.
Nema kod njih slobodnih mjesta koji god sport bio,pogotovo fudbal.
Uredu london visemilionski grad,ali onako los tim ,slaba tradicija vezano za kosarku I njeno pracenje,opet puno bili.sto ti je velika nacija.
Nema kod njih slobodnih mjesta koji god sport bio,pogotovo fudbal.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu
Treba vidjet sa Crnogorcima da nam puste ovog momka " onclick="window.open(this.href);return false; vidim preso u Olimpiju..
Treba vidjet sa Crnogorcima da nam puste ovog momka " onclick="window.open(this.href);return false; vidim preso u Olimpiju..
Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
a i niđe veze je da nam crnogorci bilo koga puste
- AlfredBorden
- Kontakt:
napiso si to ko da je brooks jordan 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Vjerovatno bi oborio sve rekorde na prvenstvima po broju uzetih sutevaLotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Harune ili da Vas persiram, gospodine Mahmutovicu.Vi ste vec s njim stupili u kontakt??!!!Clutch je napisao/la:Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Tako su i govorili i za Savovica,pa ga ljudi pustise..Nemoj unaprijed nesto otpisivati..filip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Gori ja što uopšte komentarišem ovako glupe ideje. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Tako su i govorili i za Savovica,pa ga ljudi pustise..Nemoj unaprijed nesto otpisivati..[/quote]Lotus je napisao/la:Clutch je napisao/la:Baš će ti Brooks igrati za nas..Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
vidićemo
Onaj post je bila zezancija,al ti si odma dao glup odgovor,pa sam ti moro odgovoritClutch je napisao/la:Gori ja što uopšte komentarišem ovako glupe ideje.
Kao što možeš vidjeti svi smo te ozbiljno shvatili. Ali nema veze, živio.Lotus je napisao/la:Onaj post je bila zezancija,al ti si odma dao glup odgovor,pa sam ti moro odgovoritClutch je napisao/la:Gori ja što uopšte komentarišem ovako glupe ideje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nazalost vidio sam..Pozdrav i tebiClutch je napisao/la:Kao što možeš vidjeti svi smo te ozbiljno shvatili. Ali nema veze, živio.Lotus je napisao/la:Onaj post je bila zezancija,al ti si odma dao glup odgovor,pa sam ti moro odgovoritClutch je napisao/la:Gori ja što uopšte komentarišem ovako glupe ideje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imaju oni i boljih, playevi Paul, Rose, Deron, Westbrook, Irving,... neka nam dadnu nekog od ovih ali da ga oni plačaju.Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E jarane ti bi i da nam daju igraca i jos da ga placajuUnofficialpage je napisao/la:Imaju oni i boljih, playevi Paul, Rose, Deron, Westbrook, Irving,... neka nam dadnu nekog od ovih ali da ga oni plačaju.Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Sreca pa si se za Brooks-a - wanna be Kobe zezao.. inace bih imao mnogo da napisem o njemu, jedini pozitivan trenutak njegov koji pamtim je prije 3 godine asistencija za Green-a, za zakucavanje sezone.
Sport je lijek za tijelo i duh.
vjerovatno jedina u zivotustorm_raider je napisao/la:Sreca pa si se za Brooks-a - wanna be Kobe zezao.. inace bih imao mnogo da napisem o njemu, jedini pozitivan trenutak njegov koji pamtim je prije 3 godine asistencija za Green-a, za zakucavanje sezone.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Normalno.Lotus je napisao/la:E jarane ti bi i da nam daju igraca i jos da ga placajuUnofficialpage je napisao/la:Imaju oni i boljih, playevi Paul, Rose, Deron, Westbrook, Irving,... neka nam dadnu nekog od ovih ali da ga oni plačaju.Lotus je napisao/la:Ocekujem njega " onclick="window.open(this.href);return false; u reprezentaciji...Tamam je doso u Evropu pa da ga proba Harun ufatit dok nije zapalio za Kinu![]()
Treba vidjet sa Crnogorcima da nam puste ovog momka " onclick="window.open(this.href);return false; vidim preso u Olimpiju..![]()
Hajde necemo vise o ovom da me vise ne napadaju
Ne mogu u nedjelju gledat tekmu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.