FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Veceras je odrzan izbor najuspjesnijih i najperspektivnijih sportista Kantona Sarajevo u organizaciji Sportskog saveza Kantona Sarajevo
FK SARAJEVO je dobilo nagradu za najuspjesniji sportski kolektiv u 2009. godini,a Alen Skoro je dobio nagradu za najpopularnijeg sportistu Kantona Sarajevo u 2009 godini...
FK SARAJEVO je dobilo nagradu za najuspjesniji sportski kolektiv u 2009. godini,a Alen Skoro je dobio nagradu za najpopularnijeg sportistu Kantona Sarajevo u 2009 godini...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Veceras je odrzan izbor najuspjesnijih i najperspektivnijih sportista Kantona Sarajevo u organizaciji Sportskog saveza Kantona Sarajevo
Zasluzeno...i jos jedna potvrda velicine naseg kluba

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
04.10.2009. - 04.03.2010.
Nikad neces biti zaboravljen brate!

nazalost da ubica hoda jos slobodno kao neki heroj..ccc gdje mi zivimo u pm...Madafaka je napisao/la:04.10.2009. - 04.03.2010.![]()
1921-2011
- Omerbavarac
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:04.10.2009. - 04.03.2010.![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
sjever pamti te. puljicu vedrane
ruka pravde je spora, ali dostizna
ruka pravde je spora, ali dostizna
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Brate nas sa tribine pocivaj u miru sada Sarajevo i Bosna zaboraviti i oprostiti nece nikada 04.10.2009-04.03.2010
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
Nek ti je laka zemlja ova bosanska brate sa tribine.
Ne znam jeli ovo zbog udbe nagrada , ali je sustina da su zakinuti klubovi tipa Sloboda i Zeljeznicarmiky_hz je napisao/la:Veceras je odrzan izbor najuspjesnijih i najperspektivnijih sportista Kantona Sarajevo u organizaciji Sportskog saveza Kantona Sarajevo

R.I.P. Vedran Puljic

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:04.10.2009. - 04.03.2010.![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
04.10.2009. - 04.03.2010. R.I.P. Vedran Puljić ... nikada zaboraviti, nikada oprostiti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
04.10.2009. - 04.03.2010.
R I P V E D R A N

R I P V E D R A N
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- sarajlija89
- Kontakt:
Srce ce moje kao i tvoje... vjecno da kuca za bordo boje...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
4.10.2009 - 4.3.2010
RIP Vedrane
RIP Vedrane
The Game je napisao/la:4.10.2009 - 4.3.2010
RIP Vedrane
- sarajlija89
- Kontakt:
tekma sa modricom je u subotu u 6
mada vjerujem da ce pomjerit to..snijeg i hladno gdje ce tad igrat....a i juventus mi u 6 igra jbem ti modricu
gdje ce s njima pod reflektorima 

- jalehordas
- Kontakt:
otiso si Vedrane ostala je nevjera vjecno ce te pamtiti Horde zla sa sjevera
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
-
- Kontakt:
POCIVAJ U MIRU PRIJATELJU MOJ....NEKA TI JE LAHKA ZEMLJA BOSANSKA 

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE...!!! ajmo braco sto vise da nas bude u subotu abd ! 

Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Google [Bot], johntravolta123 i 82 gosta.