FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedno pitanje momci. Je li statut kluba ikako mjenjan od Tanovog dolaska ? Nešto mi u glavi odzvanja da je bila priča kroz medije o tome, ali nešto nisam siguran. Krenuo sam u jednu akciju iščitavanja statuta klubova u ligi, pa me zanima. Imam na kompu neki, downloadovan mi u decembru 2012. pa ne znam da li je to konačna verzija u ovome trenutku.
Kakav sastav očekujete u subotu ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja već odavno simpatišem Sarajevo, još ono od malena uvijek je bilo Željo/Sarajevo, pa sam naginjao prema Bordo boji. Pratio sam stvari oko kluba, čitao i ovu temu, ali uvijek sam se libio komentarisanja ovdje jer ono.. nisam iz Sarajeva.
Ali vidim ne smetaju vam takvi , pa ponekad i ostavim neki komentar.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
kako li ce nam se stadion zvat 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sarajevo vise nije samo Sarajevaki klub nego svih onih koji ga vole. Svako bilo odakle da je, dobro doaao je na Kosevo a i medju nasu raju. Svima veliki pozdrav. Respekt svakom onome ko dodje iz drugog grada samo radi utakmice. Momci, svaka vam cast.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ja očekujem isti kao i u Banja Luci.... Meni je jedina dilema Okić, u BL nije bio nešto, ali daleko od toga da je bio loš, još igra protiv svog bivšeg kluba. Mi nemamo uvid u njihovu psihu, ali ako nije dovoljno spreman da istrpi svakakve povike sa južne tribine bolje je da počne Purić, a dobro bi mu došao i odmor. Ove evropske utakmice je odigrao na visokom nivou. A u drugom poluvremenu napraviti izmjene kao i u BLBesic je napisao/la:Kakav sastav očekujete u subotu ?
Nikada nama nisu smetali, neću reći takvi nego, raja iz drugih gradova.Clutch je napisao/la:Ja već odavno simpatišem Sarajevo, još ono od malena uvijek je bilo Željo/Sarajevo, pa sam naginjao prema Bordo boji. Pratio sam stvari oko kluba, čitao i ovu temu, ali uvijek sam se libio komentarisanja ovdje jer ono.. nisam iz Sarajeva.![]()
Nemoj misliti da ako ne živiš u Sarajevu vrijediš manje od nekog navijača koji živi u Sarajevu jer smo mi svi isti, svi smo tu zbog iste ljubavi i zbog istog cilja. Šampionskog i Europskog Sarajeva.
Nema potrebe da ti ovo govorim ali slobodno se uključi u bilo koji vid rasprave/komentarisanja na NAŠOJ temi.
Živio prijatelju!
edit : Za pravu RAju je uvijek bilo i bit' će bujruma na Koševu, pa izvolite.
-
wienultras
- Kontakt:
vidim spominjete stadion,jel bilo sta konkretno oko toga..jel iko iz uprave spomenuo da bi mogli ga graditi,ili je rekla kazala..moje skromno misljenje stadion od 20-tak milja bez staze,pravi fudbalski,ubio se za vas... 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
postoje mnoge pozitivne stvari sto se desavaju oko FKS, al' mi je ovo daleko najdraza, ljudi iz BiH se pocinju poistovjecivati sa FKS, ne samo Sarajevo i okolina Sarajeva, vec i sa sjevera drzave dolazi podrska... FKS postaje kult, i rezultati su vec vidiljivi...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
reci hilmo da se šališ?!hilmo je napisao/la:Ja očekujem isti kao i u Banja Luci.... Meni je jedina dilema Okić, u BL nije bio nešto, ali daleko od toga da je bio loš, još igra protiv svog bivšeg kluba. Mi nemamo uvid u njihovu psihu, ali ako nije dovoljno spreman da istrpi svakakve povike sa južne tribine bolje je da počne Purić, a dobro bi mu došao i odmor. Ove evropske utakmice je odigrao na visokom nivou. A u drugom poluvremenu napraviti izmjene kao i u BLBesic je napisao/la:Kakav sastav očekujete u subotu ?
Imam prijatelja iz Tešnja, treba mu prevoz za četvrtak.
Ako neko ima mjesto iz Tešnja da ide, nek mi se javi na PM , molim
Ako neko ima mjesto iz Tešnja da ide, nek mi se javi na PM , molim
U novi boj ...
Dženo vise voli Lasturammstein je napisao/la:reci hilmo da se šališ?!hilmo je napisao/la:Ja očekujem isti kao i u Banja Luci.... Meni je jedina dilema Okić, u BL nije bio nešto, ali daleko od toga da je bio loš, još igra protiv svog bivšeg kluba. Mi nemamo uvid u njihovu psihu, ali ako nije dovoljno spreman da istrpi svakakve povike sa južne tribine bolje je da počne Purić, a dobro bi mu došao i odmor. Ove evropske utakmice je odigrao na visokom nivou. A u drugom poluvremenu napraviti izmjene kao i u BLBesic je napisao/la:Kakav sastav očekujete u subotu ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zasto se neki zale na kupikartu.ba ? Danas narucih za B.M.
- GoldenDust
- Kontakt:
Evo brate protiv Borusije dolazi bus iz Jajca navijaca/simpatizera... Neki od njih prvi put dolaze na tekmuBeSha1992 je napisao/la:postoje mnoge pozitivne stvari sto se desavaju oko FKS, al' mi je ovo daleko najdraza, ljudi iz BiH se pocinju poistovjecivati sa FKS, ne samo Sarajevo i okolina Sarajeva, vec i sa sjevera drzave dolazi podrska... FKS postaje kult, i rezultati su vec vidiljivi...
Ta pjesmica sa sjevera, samo za LJUBAV najveću, čuvari časti samo za rulju pa nek' se pronađu!!!
FK Sarajevo nikad nije bio samo sarajevski klub. I prije rata smo imali navijače po cijeloj BiH, pa i šire.Aragon je napisao/la:Sarajevo vise nije samo Sarajevaki klub nego svih onih koji ga vole. Svako bilo odakle da je, dobro doaao je na Kosevo a i medju nasu raju. Svima veliki pozdrav. Respekt svakom onome ko dodje iz drugog grada samo radi utakmice. Momci, svaka vam cast.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Dejo, Dzemo, Protic, Tatko, Amer, Cimi, Radovac, Stojcev, Todor, Dulja i Krste
ovo je sastav koji ja ocekujem, da se pojedinci uvedu jos u igru kao sto su Todor i Protic, a Bilbija malo ohladi poslije Banja Luke
ovo je sastav koji ja ocekujem, da se pojedinci uvedu jos u igru kao sto su Todor i Protic, a Bilbija malo ohladi poslije Banja Luke
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Mislim da je vrijeme da se vratimo na utakmicu sa Velezom, ja ne sumnjam u nasu pobjedu u subotu ocekujem 7000 na kosevu i pobjedu od 3:0
Ocekujem da ce istrcati mijesani sastav i mislim da bi bilo pozeljno da glavni igraci odigraju po jedno poluvrijeme .
-------------------------Bilbija (Velkoski)----------------------
------Todorovic (Okic)-----Stojcev-------------Duljevic------
-------------------Cimirot-------Kovacevic (Radovac)--------
---Protic--------Dupovac----Tatomirovic------Berberovic---
----------------------------Bandovic-----------------------------
Ocekujem da ce istrcati mijesani sastav i mislim da bi bilo pozeljno da glavni igraci odigraju po jedno poluvrijeme .
-------------------------Bilbija (Velkoski)----------------------
------Todorovic (Okic)-----Stojcev-------------Duljevic------
-------------------Cimirot-------Kovacevic (Radovac)--------
---Protic--------Dupovac----Tatomirovic------Berberovic---
----------------------------Bandovic-----------------------------
Ti si opet šampion !
Ne, ja bih mu dao šansu...rammstein je napisao/la: reci hilmo da se šališ?!
Dobro, nije igračina ali možda je malo nadošao kao i Barić.
evo govori mi jedan momak da dolazi pun bus iz jajca 
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 4 gosta.